Geluksmomentjes augustus #2

Koffiedate, herfstachtige Toeristenmarkt plus een tripje naar de Swan Market in Antwerpen zorgen ervoor dat ik weer een zalige week heb gehad. Vanavond deel ik met jullie weer al mijn mooiste geluksmomentjes.

Maandag hadden Tim en ik een spontane koffiedate. Hij was vroeg thuis van zijn werk, dus heb ik alle huishoudelijke taken laten vallen en zijn we samen ergens lekker koffie gaan drinken en hebben we gelezen. Natuurlijk kunnen wij dit maar voor eventjes, want na 1,5u gingen we Lore al vroeger ophalen van de crèche.

IMG_3934

Ik zag die dag deze kaart voorbijkomen op Instagramstories en ik vond hem zalig. Ik zou deze aan iedereen geven voor hun verjaardag, alleen misschien graag zonder de Minnie en Mickey Mouse.

IMG_3935

Later op de dag kreeg ik een notificatie dat ik getagd was in een Instagramfoto. Bleek dat het eentje was van Rachel Hollis… Serieuze fangirling was er op dat moment gaande! (Zie foto rechts onder)

IMG_3936

Dinsdagavond kwam mijn schoonzusje langs met een cadeautje voor Lore. Ze had dit superleuke jumpsuit gekocht en ik kan niet wachten om het Lore aan te doen. Nu alleen nog een beetje wachten op de zon…

IMG_3937

Ik had die week de Flair gekocht en er zat een toffe zomerslinger bij. Die avond had ik alles uitgeknipt en klaargelegd zodat Lore en ik er woensdag meteen mee aan de slag konden. Wie wil er nu geen slinger met watermeloenen, cactussen, ijsjes, ananassen, toekans en flamingo’s?

IMG_3940

We hebben een groot gedeelte van de woensdagochtend gespendeerd in haar kamertje. Alles opruimen, poetsen, slinger ophangen en spelen in de tiptent. Ooh wat ben ik toch zo verliefd op dit snoetje *smelt*

IMG_3938

IMG_3939

Papa was weer redelijk op tijd thuis dus kon hij nog meegaan naar de kapper. Lore haar frou was weer veel te lang geworden dus het was weer hoog tijd. Tijdens het wachten, hadden we nog even tijd voor een selfiesessie. Ik moet bekennen dat Lore hier steeds beter in wordt.

IMG_3941

’s Avonds had ik terug een afspraak met de kinesist. Ik probeer 1 keer per week of per 2 weken te gaan en dan is het toegestaan om comfortabele kledij te dragen. Ze werkt voornamelijk mijn rugspieren los en achteraf voel ik mij helemaal terug ontspannen.

IMG_3942

Donderdag was het weer Toeristenmarkt in Eersel (de laatste van dit jaar) en nu was het mijn beurt om samen met mijn collega, Esther, buiten te staan. Helaas viel het weer die dag niet mee. Het heeft de hele tijd geregend en de wind was heel guur. Hier stonden we nog vol optimisme ’s morgens klaar, maar hoe meer de dag vorderde, hoe minder het werd.

IMG_3943

Zoals je hier kan zien, zag ik er na een paar uurtjes verkleumd en verwaaid uit. Zelfs een kopje koffie kreeg mij niet meer warm. Ik had het, tot op het bot, koud.

IMG_3944

Diezelfde dag gingen wij ’s avonds naar de cateraar om de grootste zaken te bespreken voor onze bruiloft. Het is nu nog maar minder dan 4 maanden dus er moet nog een hoop geregeld worden. Woensdag komt er een blogpost online waarover ik jullie wat meer op de hoogte breng over alle vooruitgang.

IMG_3945

Zaterdagochtend kwam de blogpost  Harry Potter and the Cursed Child online en daar moest ik ’s morgens nog wat kleine aanpassingen bij maken. Tim was lekker met Lore aan het spelen en ik genoot van mijn kopje koffie voor ik naar het werk vertrok.

IMG_3946

Toen ik thuiskwam, had de zon besloten om tevoorschijn te komen en ging ik meteen met Lore de fiets op. We gingen het oude brood naar de hertjes brengen en ze was er helemaal klaar voor. Ik krijg wat zonnestralen, Lore wat beweging en de hertjes lekker eten. Van een winsituatie gesproken 😉

IMG_3947

In de late namiddag zijn we met zijn allen nog een rondje gaan fietsen, hebben we door het centrum gewandeld en daarna iets gaan drinken bij de lokale pub. Dit stoplicht stond er bij de inkom. Heerlijk.

IMG_3953

Het weer was zeer wisselend, maar niet zo slecht dat we niet buiten konden zitten. Lore vond het nodig om heel mijn portemonnee leeg te halen en toen vond ik dit terug. Uit dit materiaal wordt een vormstabiele “harde” contactlens gemaakt. Ik weet niet waarom ik dit meedraag, maar ik vind het zalig om naar de kijken.

IMG_3954

Ik had die dag ook een paar kleine dingetjes gekocht. Een nieuw kort broekje voor thuis te dragen. Mijn oude is al een paar jaren oud en versleten. Tijd dus voor een nieuwe. En dan heb ik nog deze zalige sjaal gekocht. Ik weet dat de zomer nog niet voorbij is, maar stiekem begin ik steeds meer in de herfstsfeer te geraken. De sjaal had de perfecte kleuren blauw en ik kan niet wachten om hem te dragen.

IMG_3955

Zondagochtend was een redelijk kalme ochtend, maar Lore was niet helemaal in haar doen. Ze was snel gepikeerd, maar gelukkig was ze tijdig te troosten met een paar leuke boekjes. Net haar moeder… #misschienwatboekenkastenbijkopen

IMG_3987

Die middag ging ik met een vriendin naar de Swan Market  in Antwerpen. Een marktje gevuld met allerlei leuke snuisterijen en handgemaakte dingen. Het weer was uiteindelijk nog heel goed geworden en het was een fijne namiddag met achteraf heerlijke vegetarische loempia’s.

IMG_3988

Ik heb een heleboel foto’s genomen, maar die ga ik jullie in een aparte post laten zien, maar hier heb je al een sfeerbeeld van de foodcourt 🙂

IMG_3989

Ik ben uiteindelijk naar huis gegaan met 2 paar oorbellen en een gouden juwelenschaaltje in de vorm van een ananas. Ik heb zoveel dingen gezien die ik wou meenemen, maar helaas dacht mijn gezond verstand hier anders over.

IMG_3990

We hebben de rest van de dag lekker geborreld met vrienden en familie. We trekken ons nu vredig terug in ons nederig stulpje, waar ik een glaasje cava ga drinken, een pizza gaan binnen werken en vlogs ga kijken. Hoera voor zondagavonden en hoera voor een nieuwe week morgen.

Liefs,
Stephanie 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s