Trouwdagboek #5: Update

Ooh wat is het alweer lang geleden dat ik jullie over onze trouwvoorbereidingen heb verteld. Nu is er eerlijk gezegd de laatste paar maanden heel weinig geregeld, maar daar komt nu verandering in. Het is tenslotte nog minder dan 4 maanden vooraleer ik in het huwelijksbootje stap.Vandaag een kijkje naar wat er allemaal al is geregeld.

Trouwuitnodiging: Wij hadden Lieke Thielemans van onder de arm genomen om onze uitnodiging te maken. We wilden graag iets non-klassiek en zij was hiervoor de ideale keuze. Sinds vorige week is de uitnodiging helemaal klaar en onderweg naar de drukker. Als alles meezit, worden de uitnodigingen en toebehoren deze week geleverd. Ik vind het echt zo spannend. Ik ben benieuwd wat iedereen ervan gaat vinden, maar ik ben er echt helemaal weg van. Zodra iedereen zijn uitnodiging heeft, deel ik met jullie een sneak peak.

Onze feestzaal had ik maanden geleden al geboekt en vorige week hebben we de finishing touches gelegd op de rest van onze dag. De receptie, diner en feest is in grote lijnen al helemaal geregeld. Wij hebben hiervoor eenzelfde persoon/cateringbedrijf onder de arm genomen en dat scheelt een hoop stress.

Gastenlijst:ย In het begin keek ik hier heel hard naar op. Ons was verteld dat er ongeveer 110 personen (staand) in de zaal gingen. Omdat ik toch een paar tafels wou voor de oudere mensen of degenen die slecht te been waren, was onze max 100 personen. Ik vreesde dat we continu gingen bikkelen en moesten gaan schrappen, maar al bij al viel het nog goed mee. Het is ons gelukt om onze gastenlijst zo goed als af te werken en we zijn er beide heel tevreden over.

Onze trouwringen hebben we ook al een paar maanden in ons bezit, maar de laatste weken betrap ik mezelf dat ik er vaker naar kijk en ook wel eens aanpas. Hihi, al een beetje voorpret mag, toch?

Onze trouwauto, DJ en fotograaf waren ook al lange tijd geleden besproken dus daar moet ik pas binnen een paar maanden terug contact mee opnemen.
Via Pinterest ben ik natuurlijk allerlei “poses” aan het bekijken, maar ik hoop dat het zo natuurlijk mogelijk kan. Tim en ik zijn beide geen sterren voor de camera.
We zijn nu ook een kleine muzieklijst aan het samenstellen en natuurlijk onze openingsdans aan het voorbereiden. Oh jongens… Die openingsdans. Nog iemand die hier een beetje tegenop zag/ziet?

En jullie zijn vandaag helemaal up to date, aangezien wij deze morgen onze huwelijksaangifte zijn gaan doen (= in oudertrouw gegaan).

En wat staat er nu nog op de planning in de nabije toekomst:
Tim gaat op het einde van deze maand zijn trouwpak uitzoeken samen met zijn moeder en mijn getuigen. Daarnaast gaat hij stilletjes rondkijken voor bloemisten. Hij gaat mijn bruidsboeket samenstellen, maar in de winter is het altijd iets moeilijker qua verse bloemen dus kan hij nu al beter gaan oriรซnteren.
Ik ga mij in tussentijd verdiepen in onze huwelijksreis. We zitten nog te kijken wanneer we het beste kunnen gaan en voor hoelang. We maken er waarschijnlijk een korte citytrip van aangezien we Lore anders iets te hard gaan missen en natuurlijk moeten we rekening houden met het seizoen. Begin januari/februari is het niet overal even mooi en praktisch. Daarnaast ga ik dan ook nog kijken wat voor entertainment we kunnen nemen om te kids te vermaken op de dag zelf. Het aantal kinderen is best klein, maar de meeste zitten onder de leeftijd van 5 jaar dus er moet bezigheid zijn.

Nu de maanden beginnen op te korten, zullen jullie meer blogposts en vermeldingen in mijn Geluksmomentjes zien over de trouw. Ik beloof dat het meer gedetailleerd zal zijn en als jullie tips hebben, aarzel niet om ze mijn kant op te sturen. Dit kan via email (stephtoread@hotmail.com) of via mijn social media kanalen (Facebook,Instagram,Twitter,Pinterest)

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s