Geluksmomentjes augustus #3

Deze week was echt een gekkenhuis. Elke dag was gevuld van begin tot einde. Gelukkig dat het allemaal met heel leuke dingen was. Een babyborrel, tripje naar Molenheide en allerlei spannende trouwvoorbereidingen. Lees maar weer gezellig mee!

Maandag hadden we een babyborrel van vrienden. Overal lagen lekkere cakes, muffins, snoepjes en voor de ouderen was er als extraatje nog iets lekkers om te drinken 😉 Mijn bedoeling was om tegen 18u zeker thuis te zijn, helaas was het een paar uurtjes later geworden.

IMG_4102

IMG_4103

Lore had de zelfgemaakte cake alvast goedgekeurd en steelde, samen met papa’s pet, de show. En dan bedoel ik niet met spelen en dansen, maar met alle cake op de grond te leggen…

IMG_4104

Daarna alle meiden (plus Ian = vader) op de foto. Marie (baby) was hier iets minder gelukkig, maar ik kan het haar niet kwalijk nemen. Dit was ook al take 5…

IMG_4105

Hihi en de kindjes hebben hun eigen de hele namiddag goed geamuseerd. Heen en weer lopen, koekjes eten, appelsiensap drinken en meerijden met de kar. Perfecte babyborrel.

IMG_4106

Dinsdag was een iets rustigere dag op het werk en terwijl we even pauze hielden, begon ik te doodlen. Het was zo lang geleden dat ik nog iets had getekend. Ik vond het wel terug heel fijn om te doen. Ik denk dat ik dit vaker ga doen. Weer een creatieve uitlaatklep erbij.

IMG_4107

Op woensdag hadden we allemaal vrij en gingen we die ochtend naar het gemeentehuis. We gingen die dag namelijk onze huwelijksaangifte doen. Het zonnetje scheen, de temperatuur begon op te lopen en achteraf zijn we met Lore een pannenkoek met nutella gaan eten. #nogmaardrieeneenhalvemaand

IMG_4108

Iets later op de dag gingen we nog snel een cadeautje kopen voor twee kindjes waar we bij op bezoek gingen en ik had voor mezelf iets kleins gekocht. Ik was hier al een paar dagen, online, naar aan het kijken en toen ik het in de winkel zag liggen, vond het zijn weg via de kassa in mijn tas.

IMG_4111

Daarna reden we meteen door naar Molenheide, waar oude vrienden van Tim uit Castricum, op vakantie waren. We hebben heerlijk genoten van het zonnetje, weest zwemmen in het waterparadijs en gewandeld. Dit vakantiepark ligt dichtbij ons, maar ik was er nog nooit geweest. Het is echt een paradijs voor kinderen. Een groot zwembad met allerlei verschillende dieptes en glijbanen. Daarbuiten had je gelegenheid genoeg om te wandelen en binnen was er nog een heel speelparadijs. Ik denk dat ze ons hier vaker gaan terug zien.

IMG_4109

Daarna kregen we frietjes met mosselen en lekkere maïs. Na al dat zwemmen hadden we allemaal best veel honger dus het was aanvallen geblazen! Ik had die dag echt een vakantiegevoel en dat was voor het eerst deze zomer.

IMG_4110

’s Avonds kwam de blogpost Trouwdagboek #5: Update online, waar ik alle updates over ons upcomming huwelijk gaf.

 

trouwdagboek #5

En over updates gesproken… Donderdagavond kwam Lieke onze uitnodigingen langs brengen! Ze zijn heel mooi geworden en ik kan niet wachten om ze aan iedereen te laten zien.

IMG_4112

Die dag was ook het boek Scoop! van Iris Houx binnengekomen. Ik ben er vandaag (zondag) in begonnen en het leest weer heerlijk weg, dus waarschijnlijk verschijnt er zaterdag een recensie van online.

IMG_4113

Vrijdag had ik een lange dag op het werk. Tim had die dag toevallig vrij, dus was hij Lore eerder van de crèche gaan halen en hadden ze samen een grote toer gefietst en daarna gepicknickt. Deze foto kreeg ik in de namiddag. Lief hè..

IMG_4114

Zaterdagochtend kwam mijn blogpost over de Swan Market online. Als je de kans krijgt om eentje te bezoeken in de buurt, moet je dit zeker doen. Ik vond het zalig om daar tussen alle leuke dingen te snuffelen.

SM 1

Lore had die ochtend flink gespeeld en gewandeld met haar oma, dat ze daarna als een blok in slaap viel op de zetel. In die twee uurtjes heb ik meermaals gedacht om bij haar te kruipen. Ze ligt er zo schattig bij.

IMG_4115

Het weer was best goed die namiddag dus zijn we daarna de fiets opgesprongen om vrienden van ons te bezoeken die diezelfde dag waren verhuisd. En daar moet natuurlijk op geklonken worden!

IMG_4124

’s Avonds lag Lore lekker te slapen en had ik een avondje alleen thuis. Een ideaal moment om alle namen en adressen op onze trouwenveloppen te schrijven. Een heel leuk klusje en vanavond ga ik verder met de rest van de finishing touches 😉 Ik beloof dat ik later een blogpost maak over hoe onze kaartjes en enveloppen er uitzagen. Eerst even alle genodigden eentje geven 😉

IMG_4125

Deze ochtend hebben we het rustig aan gedaan, maar we merkten wel dat Lore nog een hoop energie te verbranden had. Gelukkig hadden we die namiddag afgesproken met vrienden (en hun kinderen) in de binnenspeeltuin. Het zou niet zo’n mooi weer worden en ze hadden zeker geen ongelijk. De regen viel op een gegeven moment met bakken uit de lucht.

IMG_4143

En tussen al dat gespeel was er nog even tijd voor een gezonde snack én een selfie.

IMG_4144

We waren rond 17u terug thuis en toen hebben we lekker nog wat hapjes op tafel gezet en samen gezongen/gedanst op K3 , Piet Piraat en Maya de Bij. Hoera voor YouTube en Gert Verhulst.

IMG_4147

Ik ga nu nog verder werken aan onze uitnodigingen met op de achtergrond de vlog van Hans & Shifra. Als je op zoek bent naar een dosis goedgezindheid, moet je zeker hun vlogs bekijken. Ze zijn niet al te lang en ik word er heel gelukkig van.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne week hebben gehad en bedankt voor het lezen van mijn Geluksmomentjes!

Liefs,
Stephanie 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s