Buzzy life

Ja, ik weet het. Jullie hadden hier vandaag een geweldig recept verwacht, maar helaas is dat niet het geval. Momenteel is het even een drukke periode voor ons en ik vertel je even wat er allemaal speelt. Nogmaals, ik had jullie graag een recept gegeven, maar als je moet kiezen tussen eentje van mij zelf of een andere blogpost.. Neem altijd de andere blogpost.

Zoals de titel het al verklapt, is het even een drukke tijd. De overige weken en weekends zaten van begin tot einde volgeboekt. Nu wees gerust, het waren meestal leuke dingen, maar druk was het wel. Trouwuitnodigingen afwerken, kinesistafspraken, playdates voor Lore, bezoekjes aan Molenheide, barbecue’s, zaalbesprekingen,…Daarbuiten ging het werk-/huishoudleven gewoon verder en werd onze kapoen met de dag groter. Op het werk is er altijd wel iemand op vakantie de laatste weken (plus komende weken) dus is het af en toe een tandje bijsteken. Ik klaag absoluut niet, maar focus is key.

Bloggewijs ben ik volop bezig met de rubriek Van Vlaamse bodem en het maken van de volgende blogposts. Ik wil namelijk zo veel mogelijk echt vakantie hebben (dat is binnen 2 weekjes!) en daarvoor moet ik nog best wat artikels afschrijven en fotograferen. Dit alles vergt veel planning en dit tussendoor de andere zaken.

Daarbovenop kwam nog eens dat Tim de hele week op locatie moest werken en dagen draaide van 5u30 tot 19u30. Alles loopt daardoor net iets minder vlot en het is jammer om te zien hoe hard hij zijn dochtertje mist. Hij moet na dit weekend ook nog eens drie dagen ergens gaan werken met overnachting, dus onze quality time is minder dan we gewoon zijn. Door dit alles is het recept van deze week voor Tim’s Food niet op tijd klaar geraakt. Nu had ik wel iets voor jullie kunnen maken, maar dat leek mij niet zo’n goed idee. Ik heb niet voor niets een quote in mijn keuken hangen (met complimenten van mijn schoonmoeder) met “I kiss better than I cook”.

Hoofdafbeelding Buzzy Life

Deze week heb ik vaak gedacht aan de regel “living the fast life”. Je hoort dit vaak in liedjesteksten en ziet het dagelijks voorbijkomen in tweets, Instagramfoto’s of andere social media van bekende sterren. En elke keer weer dacht ik: Je mag het hebben!

Nu moet je weten dat ik een rustig persoon ben. Voor degenen die mij kennen, lijkt dit misschien niet altijd even waar, maar toch is het zo. Ik ben graag bezig en hou van to-do lijstjes, maar over het algemeen hou ik van rust en stilte. Af en toe een paar uurtjes alleen om na te denken, te schrijven of te lezen, kan ik een paar dagen op teren. Dat is er dus de laatste weken niet meer van gekomen en dat begon ik te merken.We hebben door alle hectiek besloten om dit weekend helemaal vrij te houden. Ik heb gezworen om beter voor mezelf te gaan zorgen en het een weekendje rustiger aan doen, hoort daar zeker bij. Ik moet zaterdag tot half 1 werken en vanaf dan is het complete rust en family time.  Het enige wat op ons lijstje staat, is de weekboodschappen doen, maar met dit weer zit ik met plezier in een koelcel 😉

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s