Geluksmomentjes augustus #4

Boeken van onze huwelijksreis, een hittegolf en een heerlijk weekend vol niets! In het midden van de week had ik schrik geen foto’s voor vandaag te hebben. Door die hittegolf heb ik weinig ondernomen, maar uiteindelijk was mijn week toch nog aardig gevuld. Lees je weer mee?

Maandag gingen we onze trouwuitnodiging naar mijn schoonmoeder brengen (spannend) en Tiber hield zich door de hitte al redelijk rustig. Alleen had Lore een ander idee. Of hij het nu wil of niet, brokken eten zal hij. Die Lore propt er elke brokje in 😀

IMG_4219

’s Avonds was het nog spannender, want toen hebben we onze huwelijksreis geboekt! Het is een citytrip rond de kerstperiode naar Dublin geworden. Ik kijk hier zo ongelooflijk hard naar uit! Ik kan mij niet meer herinneren de laatste keer dat Tim en ik nog eens samen zijn weggeweest. Dublin lijkt mij een heerlijke stad en ik ben benieuwd om het te ontdekken (samen met de tientallen pubs en de kerstmarkt).

IMG_4231

Dinsdagochtend deed ik snel wat kleine boodschappen bij de Plus in Nederland. Ik sta elke keer versteld hoe weinig ik daar moet afrekenen. Hoe kan het dat boodschappen doen zo goedkoop kan in Nederland? Waarschijnlijk heeft dit met de BTW te maken, maar ik ga het in ieder geval vaker doen.

IMG_4220

Aangezien Tim de voorbije week heel lang en laat moest werken, gingen Lore en ik ’s avonds bij moeke en opa eten. Het is duidelijk dat Lore hier iets meer mag dan bij ons thuis… #rechtstreeksuitdepot

IMG_4221

Daarna begon ik met het maken van een digitale gastenlijst. Het leek mij een goed idee dat ik elke persoon apart kon afvinken. Zo had ik snel een goed overzicht en kon ik zien wie ik uiteindelijk nog moet achteraan bellen. Helaas ben ik nog niet helemaal vertrouwd met mijn Mac in combinatie met Excel.. Papieren versie is het uiteindelijk geworden. Maar dat vind ik stiekem toch het leukste 🙂

IMG_4222

Toen ik met alles klaar was, was het tijd voor een livestream met Rachel Hollis . Heerlijke vrouw en echt tof om te volgen. Momenteel heeft ze een zwaardere periode doordat ze bezig zijn met het adopteren van een meisje, maar wel heel boeiend om te volgen aangezien ze over alles heel open is.

IMG_4223

Woensdagochtend begon het al vrij vroeg warm te worden, maar een kop koffie moet gewoon ’s morgens. Lore keek rustig Dora en mama maakte een to-do lijstje voor de rest van de dag.

IMG_4224

En toen kreeg ik een opruimkriebel. Alles uit de speelgoeddoos, kruimeldief erbij en Detoldoekjes om al het speelgoed te poetsen. Lore hielp ijverig (lees: moest met alles nog een keertje uitbundig spelen vooraleer het terug de doos in ging)

IMG_4225

’s Morgens waren we een toertje gaan fietsen en toen we bij de Kruidvat waren, kon ik dit badje niet laten liggen. Het was immers zo warm en ik wou die dag toch wat verfrissing voor Lore. Ik vond het wel geinig met die glijbaan en giraffehoofd.

IMG_4226

Daarna kwam de blogpost online over wat mijn plannen zijn voor mijn nieuwe rubriek Van Vlaamse bodem. Ik ben hier heel enthousiast over en ik hoop op leuke samenwerkingen met andere Vlaamse bloggers. Én om jullie warm te krijgen om andere blogs te lezen.

Van Vlaamse Bodem

Toen Tim laat die avond thuiskwam, kreeg hij een klein cadeautje van mij. Zoals jullie konden lezen in 10.000 stappen met Rachel Hollis heb ik een Polar Loop Crystal. Deze telt al mijn stappen, verbruikte calorieën en hoeveelheid activiteit. Aangezien Tim de actiefste van ons twee is, leek het mij leuk als hij ook zo één had, dus… tadaaaaa. Hij was er heel blij mee.

IMG_4230

Lore had vorig weekend één van mijn favoriete kettingen per ongeluk stuk gemaakt en ik was op zoek naar een nieuwe. Ik heb graag juwelen die iets anders/aparts zijn en toen ik deze bij de wereldwinkel vond, ging hij meteen mee naar huis. Hij past op een aantal van mijn kleedjes en ook wanneer ik een jeans aanheb met een effen t-shirt.

IMG_4227

Zaterdag kwam er helaas geen nieuwe Tim’s Food online, omdat Tim zoveel heeft moeten werken de laatste tijd. Hij maakte dagen van 5u30 tot 19u30 en daarbuiten hadden we nog tientallen andere verplichtingen. In de blogpost Buzzy life legde ik uit waarmee we het momenteel zo druk hebben.

Hoofdafbeelding Buzzy Life

Het weekend stond op non-actief voor ons en toen ik klaar was met werken, gingen we lekker het centrum in om op het frisse terras van Celtic Legends Lommel iets drinken. Lore was druk in de weer met haar zakje chips.

IMG_4228

We waren in de late namiddag terug thuis en toen zette Tim een heerlijke hapjesplank op tafel. Een lekker glaasje cava erbij en genieten maar. Ik vind zo’n dagen echt heerlijk. Alles op het gemakje en proeven van de lekkere dingen.

IMG_4229

Daarna werkten we samen aan nog wat DIY-projecten voor onze bruiloft. Aangezien we in december trouwen, hebben we winterse decoratie en dat was nogal redelijk contrasterend met deze hitte #weetheeftdeverwarmingvergetenuittezetten

IMG_4232

’s Avonds nog even kijken welke nieuwe Snapchat-filters er waren. Tim is ook nog ettelijke malen aan bod gekomen (username: stephtoread).

IMG_4254

Zondagochtend had Lore even een onderonsje met haar knuffels. Even doorlopen hoe de zondag ging verlopen. Schattig hè. Ik wil er zo bij gaan liggen (mama’s zijn op deze leeftijd nog cool, toch?)

IMG_4259

Terwijl Lore deze middag haar dutje deed en Tim verder werkte aan zijn nieuwe DIY-project, genoot ik van een lekkere mini-donut (of twee) en typte ik verder aan de blogpost van woensdag.

IMG_4266

Het was zelfs zo lang stil, dat ik de tijd had om wat te tekenen. Ik heb echt genoten van de rust rondom mij. Iedereen deed even zijn eigen dingetje en we waren allemaal terug opgeladen.

IMG_4267

Daarna gingen we mijn grootmoeder bezoeken in het rusthuis en aten we de allerlekkerste ijsjes ooit. Je kan mij alles geven, maar deze blijven mijn favoriet. Uiteindelijk hebben Lore, mijn grootmoeder en ik alledrie eentje liggen smullen.

IMG_4268

Het weer werd eindelijk een beetje frisser en we hebben het laatste deel van de dag rustig buiten gezeten. Tim en Lore hielden zelfs een sprintwedstrijd. Usain Bolt is er niets tegen.

IMG_4286

Terwijl ik dit schrijf, legt Tim Lore in bed en knuffelt haar nog eens stevig, vooraleer hij morgen heel vroeg vertrekt voor 3 dagen. Ik ga beginnen aan mijn weekplanning en ook nog voor de trouwplanning. Ik merk dat ik terug vol energie zit na ons rustig weekendje. Ik ben klaar om verschillende projecten aan te pakken en om deze week met een knal te beginnen. Hoewel ik mijn (bijna)wederhelft het eerste gedeelte moet missen, weet ik dat een beetje afstand (als in 2 nachten) ervoor zorgt dat je elkaar nog meer apprecieert.

Hebben jullie zin in volgende week? Iets speciaals op de planning?

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s