Geluksmomentjes september #1

Een verloofde die drie dagen weg was, een doodziek kindje en gesloopte telefoon. Dit alles en meer was er deze week aan de hand plus dat ik in mijn achterhoofd aan het aftellen ben naar onze vakantie. Vandaag nog een weekje en dan hebben twee weken heerlijke rust! Lees je weer mee?

Maandag was het een normale maandag alleen voelde het anders dan anders. Tim was die ochtend voor 3 dagen vertrokken voor zijn werk. Nu is hij er nooit op maandag overdag, maar deze keer voelde ik mij een beetje eenzaam. Het besef dat hij er drie dagen niet ging zijn, voelde heel raar. Gelukkig had ik deze bengel om mij af te leiden met een hoop kleurrijke stempels na de crèche.

IMG_4392

Op dinsdag kreeg ik telefoon van de crèche dat Lore ziek was. Er zat niet veel beweging in en ons meisje had 39,1 graden koorts. Wij stonden die dag maar met zijn tweetjes in de zaak en Tim was ver weg. Gelukkig konden mijn ouders haar opvangen. Ik besloot tijdens mijn middagpauze een paar kleine cadeautjes te kopen om Lore wat op te fleuren.

IMG_4393

Na mijn werk ging ik bij mijn ouders eten aangezien Lore toch al daar was. Ze had nog wel wat koorts, maar voor de rest viel het best goed mee. Aan de manier waarop ze haar spaghetti verslond, leek ze nog niet zo heel ziek.

IMG_4394

Sinds Tim en ik beide een Polar hebben, is er toch een soort van wedijver voor wie het actiefste is geweest. Ik verlies elke dag weer, maar die dag had ik bijzonder weinig gedaan. Ik kwam nog niet eens aan de 7000 stappen toen ik ging slapen.

IMG_4395

Woensdagochtend was Lore al een heel stuk beter. Wanneer ik haar omkleed en haar t-shirtje blijft steken, roept ze steevast: Plopperdeplop! Toen ik haar liet zien hoe gek ze eruit zag in de spiegel, kreeg ze spontaan de slappe lach. Echt zalig om te zien/horen.

IMG_4396

Ik was nog aan het twijfelen om naar de dokter te gaan, maar ze gaf toch aan dat ze keelpijn had dus diezelfde ochtend zaten we samen met Maya de bij in de wachtzaal. Gelukkig maar dat we zijn gegaan, want het blijk dat ons meisje een zware keelontsteking had. Een hele week, 3 x per dag, antibiotica.

IMG_4397

Ik had nog steeds haar cadeautjes en die mocht ze op woensdag uitpakken. Ik had nog een boekje gekocht over op het potje gaan, aangezien we hier binnenkort mee gaan beginnen en een boekje met kortverhalen van Jip en Janneke.

IMG_4398

Terwijl Lore die dag een lang dutje deed, keek ik naar de laatste aflevering van Prison Break. De traantjes liepen al over mijn wangen, toen ik dit zag. Nu blijkt dat er nog een bonusaflevering (van meer dan een uur) is, waar het einde gedetailleerder wordt uitgelegd. Waarom heb ik het gevoel dat er hier nog meer traantjes gaan vloeien…

IMG_4399

Donderdag was ons prutske nog niet veel beter en zelfs nog een beetje erger dan de dag daarvoor. Mijn ouders konden in de voormiddag oppassen, maar ik heb de namiddag vrij genomen. We hebben lekker onze pyjama aangedaan en een beetje tv gekeken onder een dekentje.

IMG_4400

Terwijl Lore lag te snoezelen in mama’s stoel, zat ik te bloggen op de grond #verschilmoeterblijkbaarzijn

IMG_4401

’s Avonds gingen Tim en ik voor het slapen gaan nog even kijken wie de meeste stappen had gezet. Nu weet ik dat Tim altijd zal winnen, maar dit gaat er toch ver over. Voor degenen die het niet weten: 25.6K is 25.600 stappen… Jongens, kom op!

IMG_4402

Vrijdagochtend moest mijn collega haar ontbijt nog eten vooraleer de werkdag begon en ik vond het er zo mooi uitzien. Ik eet ’s morgens altijd een potje yoghurt, maar deze staat sowieso volgende week op mijn planning. Hij ziet er heerlijk en goed vullend uit. Oh ja, en social media waardig 😉

IMG_4403

Wegens de vakanties moest ik zaterdag de hele dag werken dus zag ik Lore helaas heel weinig. Tim was met haar naar de kinderboerderij in Vossenmeren geweest (welke trouwens gratis is) en stuurde mij deze foto van Lore. Lief hè 🙂

IMG_4405

Blijkbaar is het op zaterdagavond ‘verplicht’ om te borrelen na het werk en aangezien ik deze keer mee kon doen, kocht ik de drank en hapjes. Ik moet zeggen dat het heerlijk smaakt na het afsluiten van een werkweek.

IMG_4404

Tim was in de late namiddag met Lore naar Bier & Bokes gegaan (een festival op de Barrier in Lommel) en ik kwam naderhand nog eventjes na om Lore op te halen, vooraleer naar huis te gaan. Het weer was zalig, de muziek goed en overal liepen goedgeluimde mensen (en kindjes) rond. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.

IMG_4406

IMG_4407

Aangezien ik vrijdag pas om 20u30 thuiskwam en het zaterdag ook weer 18u30 was, waren we heel blij om elkaar terug te zien. Inclusief gekke bekken selfie.

IMG_4408

Een vriendin van mij zit momenteel in Londen en stuurde mij deze foto. Ooooh, wat wil ik graag daar zijn. Sowieso vind ik Londen een mooie stad, maar dat toneelstuk zou ik ook graag willen zien. Gelukkig weet ik al hoe het verhaal gaat 😉 -> Harry Potter and the Cursed Child

IMG_4409

Zondagochtend ging Tim mountainbike en had zijn telefoon onderweg laten vallen met als gevolg dat zijn scherm stuk was. Hij was sowieso toe aan een nieuwe, maar we wilden voor tijdelijk nog een oude telefoon gebruiken. Nu bleek dat zijn sim-kaart al kleiner was gemaakt en dat in onze reserve-gsm nog een ouderwets kaartje moest. Natuurlijk was ik helemaal niet aan het opletten toen ik alles wou overzetten. Resultaat: Tim zijn gsm stuk, reserve-gsm stuk (wegens ontmanteling om de sim-kaart terug te krijgen) en sim-kaart per ongeluk in stukjes gesneden (wegens alle manoeuvres om de gsm open te krijgen)…

IMG_4416

Vandaag was het echt een herfstige dag. Een perfecte dag om het binnen gezellig te maken en kaarsjes aan te steken. Tim heeft er een absolute hekel aan als ik dit zeg, maar ik begin al helemaal in de herfststemming te geraken. Ik ben een echt herfst- en wintermens dus mijn favoriete seizoenen komen eraan en ik kan niet anders dan enthousiast geraken. Nu probeer ik dit gevoel nog wel een beetje tegen te houden aangezien wij vanaf volgende week (!) twee weken vakantie hebben en we er eentje van naar de zee gaan. Het is altijd iets fijner als de zon dan schijnt.

IMG_4417

We hebben tekenfilms gekeken, party snacks gegeten, gestempeld, getekend, vakantielijstjes gemaakt, trouwvoorbereidingen opgeschreven en met girly lego gespeeld. Het was een heerlijke chill zondag 🙂

IMG_4418

Mentaal ben ik al alle to do lijstjes aan het maken voor volgende week. Ik heb nog graag zoveel mogelijk gedaan alvorens onze vakantie begint, maar ik moet wel zorgen dat ik niet overdrijf. Ik vind het altijd zo spannend om alles voor te bereiden en plannen te maken. Nog één weekje werken!

Liefs,
Stephanie 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s