Wij gaan op vakantie!

Wanneer jullie dit lezen, ben ik mijn laatste uurtjes aan het werken vooraleer mijn vakantie officieel begint. Wanneer de klok 17u slaat, huppel ik naar buiten en kan het relaxen beginnen. Als je wilt weten wat wij de volgende twee weken gaan doen, moet je zeker verder lezen.

Na maandenlang op alle social media kanalen de mooiste foto’s te zien, is het eindelijk onze beurt. Wij gaan gezellig met zijn drietjes een weekje naar de zee en daarna spenderen we nog een vrij weekje thuis. Het klinkt misschien niet al te spannend in vergelijking met Spanje, Turkije, Thailand of dergelijke, maar voor ons klinkt het hemels.
Al weken loop ik te fantaseren en plannen wat we gaan doen en zoals jullie al verwachten, staat ontspannen en leuke dingen doen hoog op ons lijstje.

Voor mij begint het al met het samenstellen van mijn ‘te lezen lijstje’. Ik ben mij volledig bewust dat het lezen met een tweejarige moeilijker is, dus heb ik het deze keer realistisch gehouden. Op één staat het laatste nummer van Flow. Ik ben helemaal verliefd op dit tijdschrift en ik weet zeker dat het mij in de juiste stemming krijgt voor deze vakantie. Hier begin ik vanaf maandag in te lezen en mij kennende is het uit op dinsdag 😀

flowmagazine_coverjunkie1
Flow Magazine

Als tweede op mijn lijstje staat het nieuwe Hercule Poirot boek, De nieuwe erfgenaam. Ik was door het dolle heen toen ik zag dat er een nieuw verhaal uitkwam. Ik had hem midden deze week besteld en ik ben zo blij dat hij er op tijd is geraakt. Hier kan ik mij weer helemaal laten meeslepen in een spannend verhaal van mijn favoriete detective.

9200000059399439
bol.com

Het andere boek dat ik meeneem, is van A Beautiful Mess. Hierin geven zij 95 inspirerende tips om te fotograferen. Geen technisch gedoe, maar pure inspiratie.

abm-photoideabook-2_original
A Beautiful Mess

De volgende activiteit die ik, buiten lezen, ook wil gaan proberen, is hand lettering. Ik weet dat het al een tijdje een trend is, maar het lijkt mij heel leuk om mij hier iets meer in te verdiepen. Alleen voor de verschillende leuke pennen zou ik het al doen. Ik heb nog een paar boekjes (extra’s van bij Flow) liggen, die mij al een aardig eindje op weg kunnen helpen inclusief deze video.

De dingen die ik hierboven heb vernoemd, zijn vooral persoonlijke dingen. Ik wil graag alle boeken/tijdschriften lezen, foto’s nemen en hand letteren. Maar mijn allergrootste focuspunt wordt toch mijn liefste kapoentje. Het wordt voor haar de eerste keer dat ze het strand en de zee gaat zien. Ikzelf ben een enorme fan van de oceaan (niet om in te zwemmen, maar om te horen en zien), dus ik ben heel benieuwd naar haar reactie. We hebben volgende week best mooi weer dus een paar dagen op het strand liggen hoort er zeker bij. Een zonnescherm, zonnecrème, speelgoed, zandkastelen en een picknick klinkt als een zaligheid. En natuurlijk ergens lekkere mosselen eten en een ritje met de go-cart!

hoofdafbeelding-vakantie

En waarschijnlijk het hoogtepunt van Lore haar vakantie… We gaan naar Plopsaland De Panne. Maya de Bij, Plop, K3, Piet Piraat,… Ik ben alvast alle liedjesteksten uit mijn hoofd aan het leren.

logo-plopsa

De week die daarop volgt, zijn we dan wel thuis, maar is nog steeds volgepland met leuke dingen. Nu is deze misschien iets leuker voor mij dan voor Tim, maar ik ga voor mijn trouwkapsel en make-up. Ik laat ze allebei op dezelfde dag doen, zodat ik een goed beeld krijg van het geheel. Heel spannend.

We hebben dan nog twee leuke verjaardagsfeestjes én ik was aan het denken om naar BAMSTAT te gaan. Een leuk concept van pop-up stores in Hasselt. Een vriendin van mij was laatst daar en stuurde mij een foto van een super leuk winkeltje. Sindsdien wil ik het dolgraag bezoeken. Nu alleen Tim nog warm krijgen 😉 En als laatste op de planning staat het Snorfestival in de Snorfabriek. We maken er een gezellig uitstapje van naar Utrecht waar we er een leuke dag van gaan maken.

Nu ik dit allemaal typ, lijkt het alsof onze weken weer helemaal volgepland zijn, maar niets is minder waar. We hebben bewust gekozen om onszelf geen verplichtingen op te leggen dus als we van gedachten veranderen, dan is dit zo. Het voornaamste is dat we samen zijn en heerlijk genieten van wat de vakantie ons gaat brengen. Ik kan niet wachten om er aan te beginnen en om achteraf alle leuke dingen met jullie te delen.
Ik geef jullie sowieso een kijkje via alle sociale media kanalen (Instagram, Facebook en Snapchat -> stephtoread) en de blogposts blijven natuurlijk komen op woensdag, zaterdag en de Geluksmomentjes op zondag.

Liefs,
Stephanie

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s