Geluksmomentjes september #2

Rondbrengen van de laatste uitnodigingen, buiten strijken en een nieuwe televisiekast. Tussendoor nog alle voorbereidingen voor onze vakantie en het heerlijke weertje erbij, zorgde ervoor dat het een heel leuke week was.

Maandag hadden Tim en ik samen vrij. Aangezien Lore naar de crèche was, hadden we allebei de tijd om flink wat klusjes af te werken. We begonnen met het posten van onze trouwuitnodigingen. De meeste gingen we zelf langsbrengen, maar een paar moesten toch met de post.

img_4489

Toen we daarna boodschappen gingen doen bij Albert Heijn verschoot ik van dit standje. Hoezo beginnen we nu al met Sinterklaas? Nu het wat vroeger donker wordt, kom ik stilaan in de herfstsfeer, maar pepernoten vind ik toch echt een beetje té vroeg.

img_4490

Die dag had ik echt zin in allerlei lekkere, zoete dingen en ik kon het niet laten om deze mee naar huis te nemen. Ik heb er met volle teugen van genoten. Echt om je vingers van af te likken.

img_4491

Terwijl Tim buiten aan het sporten was, leek het mij weleens leuk om buiten te strijken. Het was zalig weer en ik begon al stilaan in de vakantiestemming te komen.

img_4492

Een tijdje geleden had ik prinsessenschuim voor Lore gekocht en dinsdagavond was het de hoogste tijd om deze uit te proberen. Ze vond het heel leuk om in het rode water met grote bubbels te ‘zwemmen’.

img_4497

Diezelfde avond nam ik deel aan een online masterclass van David & Arjan van 365 dagen succesvol. De cursus ging voornamelijk over hoe we stress kunnen stoppen en ik vond het echt heel leerrijk.

img_4498

Aangezien wij volgende week met de auto op vakantie gaan, wou ik hem woensdag nog een keertje goed poetsen en Lore ging mij daarbij helpen. En onder helpen verstaat zij: van de ene stoel in de andere springen en doen alsof we autorijden. Ik vond deze foto echt heerlijk. Zonnebril, warrige haren, jeansjasje en een attitude.

img_4499

Die avond kwam mijn blogpost 9 dingen die ik wil uit de Ikea catalogus online. Ik wil alle dingen echt stuk voor stuk hebben, maar helaas is Tim niet de gemakkelijkste om mee naar de Ikea te krijgen 😉

ikea-catalogus-2

Ik had nog een paar boeken besteld voor we op vakantie gingen, maar ik vreesde dat ze niet meer op tijd gingen komen. Gelukkig lagen ze donderdag netjes op mij te wachten toen ik thuiskwam. Dit boek was ik echt heel blij mee. Het is gemaakt door A Beautiful Mess en geeft 95 inspirerende ideeën voor te fotograferen.

img_4501

We hadden voor Lore ook een paraplu besteld voor mee te nemen op vakantie. Het zou een paar dagen minder weer worden en deze van Plop kon ik onmogelijk laten liggen. En natuurlijk nog een extra boek voor mama, namelijk het nieuwste Hercule Poirot verhaal. Ik kan niet wachten om hier in te beginnen!

img_4508

Vrijdag werd onze kleine meid van de crèche gehaald door haar oma en kreeg ik deze leuke foto doorgestuurd. Lore werd verwend met een lekker ijsje!

img_4502

Ik moest die dag tot 20u werken, maar gelukkig fleurde de jurk van mijn collega mijn dag op. Ik vind het echt zalig dat zij durft rondlopen met een jurk vol vissen 😀

img_4504

Geen ijsje voor ons, maar wel lekker chinees eten ’s avonds. Ik sta er altijd van versteld hoeveel verschil er is tussen alle verschillende restaurants en zelfs ook de landen..

img_4503

Normaal werk ik op zaterdag tot 12u30, maar wegens vakanties van andere collega’s moest ik die dag tot 17u. Tim en Lore waren al volop aan het genieten van hun vakantie , maar toen ik deze auto ’s morgens zag, verzachte het de pijn toch een beetje. Leuk hè!

img_4505

Mijn plan was om zondag geen wekker te zetten en heerlijk uit te slapen, maar Lore had andere plannen. Helaas had ons prutste een nachtmerrie gehad waardoor ze om 4u (!!) klaar wakker was en geen aanstalten meer maakte om terug te gaan slapen. Zoals je kan zien, heeft ze hier weinig last van gehad. Haar ouders daarentegen #goedbeginvandevakantie

img_4506

Terwijl Lore en ik ’s middags een dutje deden, werkte Tim verder aan ons nieuw televisiekastje. Hij is in dezelfde stijl en manier gemaakt als onze salontafel en ik vind hem echt prachtig. Ik moet nog een paar mandjes vinden en de draden wat wegwerken, maar hij staat echt heel mooi. Goed gedaan Tim!

img_4528

Na wat verder huishoudwerk, gingen we nog even langs Tim zijn ouders. Ze zijn momenteel aan het house zitten en Lore was er helemaal in haar element. Leuk spelen met de hondjes en samen met opa de eitjes uit het kippenhok halen.

img_4529

Ik ga nu nog wat verder inpakken en het huis wat op orde brengen. Ik hoop dat Lore morgenvroeg een beetje blijft uitslapen en dat we allemaal flink uitgerust kunnen vertrekken. Ik kijk echt zo hard uit naar onze vakantie. Een paar weekjes helemaal niets. Als je wil weten wat er allemaal op de planning staat, moet je even de blog van gisteren lezen -> Wij gaan op vakantie!

Liefs,
Stephanie 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s