Nieuwpoort door mijn ogen

Zoals jullie al zagen in Geluksmomentjes september #4 zijn wij vorige week op vakantie geweest in Nieuwpoort aan de Belgische kust. De foto’s die jullie zagen waren allemaal afkomstig van mijn iPhone, maar ik heb er ook nog een groot deel met mijn spiegelreflexcamera genomen en deze laat ik hier zien. Nieuwpoort door mijn ogen.

Ik ben dol op de oceaan en mijn favoriete tijdstip is ’s ochtends. Het is er heerlijk rustig, nog niet te warm en je kan genieten van de opkomende zon. We waren er bijna elke ochtend te vinden. Lore lekker spelen in het zand terwijl wij genoten van een kop koffie en het mooie uitzicht.

1

2

3

5

6

De vorige foto en deze hieronder waren genomen door Tim. In de onderste foto loop ik op het strand vuil te rapen. Ik sta altijd perplex wanneer ik zie wat er allemaal wordt achtergelaten of uit de oceaan meekomt. Je ziet het niet op de foto, maar Lore was ook flink aan het meehelpen. “Strand opruimen, mama!” riep ze de hele tijd 🙂

7

4

9

8

10

14

16

We zijn tijdens die week ook regelmatig naar de Kinderboerderij De Lenspolder geweest. Lore keek haar ogen uit naar alle leuke diertjes, het park zelf was heel mooi om te zien en je kon er iets lekkers drinken met een kleine versnapering.

18

19

20

Na onze strandtripjes gingen we nog vaak even naar de pier en liepen we richting de oude jachthaven. Je ziet allerlei bootjes komen, gaan en aangemeerd liggen. En dit alles met een prachtig uitzicht van een vuurtoren vergezeld met, in deze foto, de zonsopgang.

15

22

21

11

12

13

Ik vond Nieuwpoort een zeer mooie plaats om te bezoeken. We konden dit jaar nog buiten de vakantieperiodes gaan omdat Lore nog niet naar school gaat. Het voordeel was dat het niet te druk was, maar het nadeel was dat vele dingen al stilaan begonnen te sluiten. We hebben genoten van de zon, de zee, het strand en alle mooie dingen rondom ons.

17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s