Geluksmomentjes september #4

Het is officieel de laatste dag van onze vakantie en de tweede week moest absoluut niet onderdoen aan de eerste. We hadden prachtig weer, ik heb verschillende dingen voor de trouw kunnen doen én we zijn vandaag nog naar het Snor Festival geweest. Kijk maar snel mee naar alle foto’s!

Maandag kwam Lore haar opa op bezoek om even te horen hoe haar vakantie aan zee was geweest (kan je lezen in Geluksmomentjes september #3 en Nieuwpoort door mijn ogen) en hij kwam samen met Lore haar beste vriendje, Tiber (Tibetaanse Terriër).

img_4789

Dinsdagochtend was het zalig weer dus gingen we meteen een ochtendwandeling maken. Telkens wanneer wij een paar sneden oud brood over hebben, brengen wij deze een paar straten verder naar de…

img_4801

hertjes! In deze wei staan er een stuk of zeven, samen met een achttal kippen. Zodra ze ons zien aankomen, komen ze allemaal aanlopen. Alleen het opperhoofd had er die dag geen zin in.

img_4803

Woensdag ging ik mijn bruidslingerie kopen. Nu klinkt dit spannender dan het is, want laten we eerlijk zijn. Het ondergoed dat verreist wordt onder een trouwjurk, is nu niet altijd meteen heel flatterend. Gelukkig ben ik goed geslaagd en kan het er nog mee door 😉

img_4808

Tim was die middag aan het wandelen met Lore dus ging ik even buiten zitten om van het zonnetje te genieten. Ik heb dit jaar bewust geprobeerd om mijn benen bruin te krijgen, maar helaas. Volgend jaar een nieuwe poging.

img_4809

Het was die dag 21 september en dat betekende dat de herfst in aantocht was. Nu klaag ik absoluut niet over het mooie weer, maar stiekem hou ik van de seizoensverandering. Gekleurde bladeren, dikke truien, koppen warme thee, dekentjes en natuurlijk ook de paddestoelen. Dit duo stond bij ons in de tuin.

img_4811

In de namiddag hadden we afgesproken met vrienden voor een playdate. Hier zitten onze kapoenen een gigantisch ijsje naar binnen te werken 😀

img_4813

Toen we terug kwamen van de speeltuin, ben ik nog even langs de Blokker geweest. Ik had een paar dagen daarvoor een paar kommen gezien die ik absoluut wou hebben. Het was echt geen miskoop want ik ben er helemaal zot van. Mijn favoriete kommen!

img_4907

Donderdag werd een hele leuke dag en hij begon al goed toen mijn nieuwe schoenen binnenkwamen. Ik ben sinds deze zomer kleedjes beginnen dragen en deze trend wil ik verder zetten naar de herfst en winter. Ik had er alleen niet echt de schoenen voor, maar deze zijn perfect om te combineren met een kleedje en kousen (panty’s).

img_4833

Daarna was het tijd voor mijn proef bruidsmake-up. Ik vond het best wel spannend om te doen. Ik heb mij nog nooit echt laten opmaken en ik had een beetje schrik dat het allemaal heel onnatuurlijk zou aanvoelen. Ik draag heel weinig make-up dus ik wou echt geen ‘masker’ dragen, maar het is 100% meegevallen. Mijn visagist Nails&co gebruikt voornamelijk minerale make-up en alles voelde heel natuurlijk dus ik was heel tevreden.

img_4835

Daarna ging ik meteen door naar mijn kapster HEADS Haardressing voor mijn bruidskapsel. Ik had een redelijk goed beeld van wat ik wou en het was van de eerste keer goed. Nu ik zo mijn haren en make-up samen zag, begon ik toch iets zenuwachtiger te worden. Het begint steeds dichterbij te komen.

img_4847

Achteraf hadden Tim en ik nog een fotoshoot gedaan om alles vast te leggen en toen we terug thuis kwamen, was het tijd om lekker met Lore te knuffelen onder een dekentje. Zoals ik hierboven al zie, ik ben een grote fan van de herfst en de lekker knusse dekentjes horen daar zeker bij.

img_4857

Vrijdagochtend stond Lore een beetje televisie te kijken terwijl ik voor de blog aan het werken was en toen ik opkeek, zag ik dit. Natuurlijk is ze enorm schattig met haar nieuwe Plop (Kwebbel) pyjama, maar haar knuffel staart mij iets te eng aan.

img_4860

Die ochtend waren we heel productief bezig in de keuken en toen het tijd was voor een pauze, kroop ik met mijn (herfst)pyjama nog even de zetel op met een kopje thee. Vijfentwintig graden of niet, zodra 21 september voorbij is, begint het voor mij 🙂 En voor degenen die dit misschien al erg vinden… Ik raad u niet aan om verder te lezen naarmate december vordert #kerstfreak

img_4861

We hebben deze vakantie bijna elke ochtend gewandeld en dat was op vrijdag niet anders. We liepen weer fijn naar de hertjes en ik trok deze foto terwijl de zon op Lore haar voetjes scheen #memories

img_4866

Die namiddag ben ik éindelijk aan een nieuw boek begonnen, namelijk Enkeltje Ierland van Charlotte De Monchy. Het leest heerlijk weg en ik kijk er elke dag naar uit om in verder te lezen. Een echt zalig vakantieboek.

img_4879

Terwijl mama van het zonnetje en haar boek genoot, gingen Lore en papa nog wat kunstjes oefenen in de tuin. Hoe wilder, hoe liever.

img_4889

Zaterdagochtend waren Lore en ik samen vroeg opgestaan en kreeg papa de kans om een beetje uit te slapen. Het weerzien was weer té schattig voor woorden.

img_4901

Natuurlijk hebben we er niet bij verteld dat Lore even een selfie-momentje had op mijn SnapChat 😀

img_4906

Aangezien het ons laatste weekend van de vakantie was, besloten we een lekkere lunch te eten. Tim bakte daarom deze lekkere pannenkoeken voor ons.

img_4909

’s Avonds hadden we een verjaardagsfeestje met vrienden en het was weer super gezellig. Onze mannen stonden verscholen in een hoekje met hun ogen te dragen over hoeveel pogingen nodig waren om dit te krijgen #giebertrienen

14463730_10154054272879385_474662142_n

Deze ochtend vertrokken we vroeg naar iets waar ik al weken naar uitkeek, namelijk het Snorfestival in Utrecht. Ik had er al zoveel leuke dingen over gezien/gelezen en nu kon ik eindelijk zelf gaan. Lore was iets minder blij met het (anderhalf uur durende) autotochtje, maar na een kort dutje en een geschminkt poezengezichtje, was alles vergeten 🙂

14454544_10154054272829385_1837027619_n

dsc_1276Één van mijn favoriete illustratrices was ook aanwezig en ik wou dolgraag een portret laten maken van Lore. Ik heb al een boek met haar illustraties, volg haar via social media en nu weet ik ook juist waarom. Kijk toch eens hoe leuk het portret is geworden. Met snorharen en al!

14458993_10154054542479385_181689458_n

Ik was van plan om een paar kleine workshops te volgen, een portret van Lore te laten maken en misschien een boekje te kopen. Dat was mijn voornemen. I failed. Hieronder een foto van al mijn geweldige nieuwe aanwinsten: Flow agenda voor 2017, Borrel hapjeskalender (voor Tim), verjaardagkalender, portret van Lore, een droommobile, stickers, postkaarten en 3 leuke DIY ‘koffiebekers’. Ik wou van alles een aparte foto nemen, maar dan zou deze blogpost blijven duren. In plaats daarvan heb ik alles afzonderlijk gefotografeerd op mijn SnapChat dus volg snel -> gebruikersnaam: stephtoread

14502040_10154054542509385_322676798_n

Nu heb ik natuurlijk nog tientallen foto’s meer genomen van het festival, maar deze hou ik nog even achter de hand aangezien ik er namelijk een langere post aan wil weiden. Deze gaat woensdag online komen en staat bomvol met leuke pictures.

dsc_1229

Ik hoop dat jullie het weer leuke Geluksmomentjes vonden! Voor het geval ik dit niet vaak genoeg zeg/typ: Heel hartelijk bedankt om mijn blogposts te lezen.

Liefs,
Stephanie 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s