Geluksmomentjes oktober #1

Intrede van de herfst, de eerste passing van mijn trouwjurk en veel zieken in huis. Het was de eerste week terug na onze vakantie dus we hebben het rustig aan gedaan. Kijk je weer mee naar mijn week?

Maandag was best een spannende dag aangezien ik voor de eerste passing van mijn trouwjurk ging. Deze was speciaal voor mij gemaakt dus ik was best zenuwachtig. Eindelijk zou ik kunnen zien hoe hij mij echt staat. En ik vond hem nog steeds even mooi als de eerste keer 🙂 zelfs nog mooier.

img_5025
Bron

Aangezien ik die dag wat langer in de auto had gezeten plus lang had stil gestaan, gingen we ’s avonds samen nog een rondje wandelen. Het weer viel nog goed mee, maar je voelde dat de wind frisser was dan eerst.

img_4961

’s Avonds kropen we de zetel op met wat thee en keken naar The huntsman: winter war. Tim en ik houden van dit soort films en hij was echt heel goed. En de knappe Chris Hemsworth hielp natuurlijk ook 😉

img_4967

Dinsdagochtend vond ik het verdacht koud toen ik naar mijn werk vertrok. Het was de eerste keer dat ik mij bewust was dat de temperatuur terug onder de 10 graden ging.

img_4968

Ik rij langs verschillende weilanden onderweg naar mijn werk en de ochtendzon in combinatie met de mist, gaven een prachtig landschap. De herfst is begonnen! We weten allemaal wat voor een herfstpersoon ik ben -> 7 dingen die ik leuk vind aan de herfst

img_4969

Terwijl mijn laatste uurtje werken inging, kreeg ik deze foto van Tim. Ze waren samen het eten aan het maken.

img_4975

Woensdag gingen we langs bij Freja en Lore was maar al te blij om alle diertjes eten + drinken te geven. Terwijl zij tweetjes hiermee druk in de weer waren, lag mama te genieten van het zonnetje in Freja hare ligstoel 😀 Deze loebassen zijn echt te schattig.

img_4984

Donderdag kregen we allerlei leuke foto’s van de crèche en deze zat erbij van een stempelende Lore. Ik vind het zalig dat ze zo graag werkt met verf. Ik stimuleer heel graag creativiteit in kinderen en dan zie ik zo’n foto’s dolgraag voorbij komen.

img_5005

Jullie hebben mij al vaker horen praten over de terrorkippen op de wandelweg naar mijn werk. Nu waren deze de laatste maanden niet meer te zien. Ik denk dat ze naar een andere locatie zijn gebracht, maar dit was mijn uitzicht op vrijdagochtend. Een hele hoop eenden (plus een nieuwe kip!) die mijn weg blokkeerden. Na een beetje “sjoe sjoe” liepen ze toch rustig terug hun bosje in… #nietokéopvrijdagochtend

img_5008

Toen ik ’s avonds na de koopavond naar huis reed, was het pikkedonker. Dit was de eerste keer dat ik terugreed in het donker, maar de windmolen die ik onderweg tegenkom, zag er prachtiger uit dan ooit.

img_5002

Uit de weersvoorspelling bleek dat het een herfstachtig weekend ging worden dus deze afbeelding beschreef mijn exacte plannen. Wij hadden helemaal niets op de agenda staan en wij keken hier zo naar uit. Tim wou allerlei sport op tv zien, Lore was zwaar verkouden dus zij was tevreden met binnenactiviteiten en ik kon heerlijk wat rommelen in huis.

img_5007

Na dat ik zaterdagochtend een paar uurtjes had gewerkt, maakte Tim in de namiddag allerlei lekkere hapjes. We kropen allemaal in onze comfy kleren en kropen heerlijk voor de televisie.

img_5013

Normaal gezien is het altijd lekker knuffelen met mama als ze ziekjes is, maar gisteren was het papa wat de klok sloeg. Ik vond het heel schattig om ze zo samen te zien liggen. Niets boven knuffels en zachte dekens als je ziek bent.

img_5015

Helaas was het gezellig weekendje van korte duur. Ik had ook beter moeten weten. Zodra mijn kleine spruit ziek wordt, wordt mama dit een paar dagen later ook. Zondagochtend werd ik wakker met een zeer irritante verkoudheid. Sinutab, Strepsils, kalmerende thee en zeeeer veel zakdoekjes waren mijn essentials van de dag.

img_5026

Ziek of niet, een tweejarig kind needs to be entertained. Aangezien we vandaag binnen gingen blijven, kwamen de verfspullen boven. Hier was ze een mooi knutselwerkje voor oma en opa aan het maken. (Voor degenen die het zich afvragen: dit verfjasje komt van de HEMA).

img_5017

Ik was wat aan het snuffelen online toen ik zag dat dit boek binnenkort (dinsdag) uitkomt. Wanneer het komt op romantische verhalen, ben ik echt fan van Nicholas Sparks (denk: Notebook). Deze gaat dan weer meteen op mijn verlanglijstje.

img_5020

Een weekend zou niet compleet zijn zonder mijn dosis klungeligheid.. Ik heb deze theekop vorige week van mijn moeder gekregen en deze ochtend brak ik het handvat. Het is echt super dik materiaal, maar om de één of andere manier vond ik het nodig om tegen de tafel te lopen. Werkelijk jongens, dit is mijn derde theemok die sneuvelt binnen de maand. Gelukkig heb ik een man die handig is met secondelijm!

img_5023

We hadden Lore vandaag een dokterstas cadeau gedaan en iedereen is onderzocht geweest, zelfs opa en oma die op bezoek kwamen. We waren allemaal heel ziek, maar dokter Lore heeft ons beter gemaakt

img_5022

Deze week was weer productief wat betreft de trouw. Ik heb een super handige checklist van https://www.theperfectwedding.nl die ervoor zorgt dat ik met alles goed op tijd ben.

img_5024

Ik ga het vandaag nog rustig aandoen en goed op tijd mijn bedje in. Morgen ben ik een dagje alleen thuis en in plaats van mij te bedelven onder klusjes, ga ik uitzieken zodat ik dinsdag weer helemaal beter ben. Dokter Tim gaat in ieder geval goed voor mij zorgen en wenst jullie allemaal nog een fijne zondagavond! 😀

14556001_10154073343569385_1153686876_n

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s