Mom things: herfstkleding

Hoewel het niet geheel onverwachts was, kwam de herfst opeens kijken. Ik schrok me dan ook rot toen ik voor Lore haar kleerkast stond. Ai ai, geen herfstkledij. Dat werd winkelen.

Nu vind ik kinderkledij altijd wel heel leuk, maar voor Lore vind ik het vaak niet gemakkelijk. Ze heeft lichtblond haar en een heel witte huid. Naar mijn mening staat zij het beste met warme kleuren en felle tinten, maar laat dat nu juist niet echt de herfst/winterkleuren zijn. Na het afstruinen van mijn favoriete (web)winkels, ben ik toch goed kunnen slagen voor haar.

Vorig jaar droeg Lore nog veel broeken omdat ze nog vaak over de grond kroop tijdens het spelen, maar om eerlijk te zijn vind ik een broek niet zo leuk staan bij haar. Ik vind haar veel leuker in een kleedje met een kousenbroek dus dat zie je nu veel terug in haar kast.

Zara is één van mijn favoriete winkels voor Lore. Ik persoonlijk vind er zeer weinig, maar hun kindercollectie is echt mijn/Lore haar stijl. De kleedjes zijn niet iets waar je iedereen in ziet lopen en ideaal te combineren met een dikke kousenbroek en leuke schoentjes. Bij de H&M kwam ik ook allerlei leuke rokjes tegen die heel leuk te combineren zijn met een fijngebreide trui of capuchontrui.

En toen kwamen de schoenen. Ze had sowieso een nieuw paar nodig, maar ook pantoffels. Toen ik voor deze laatste éénmaal een paar bij Brantano had gevonden met Maya de Bij, was ze meteen verkocht. Er werd ook niet meer naar andere sloffen gekeken 😀 Voor haar andere, gewone schoenen had ik korte botjes (laarzen) in gedachte en het liefst in de kleur bruin. Nu bleek Lore niet door de schacht van deze botjes te kunnen, aangezien ze nog steeds een hoge wreef heeft. Haar schoenmaat is die van een ouder kindje, maar het babyvet is nog niet helemaal weg. Jammer genoeg kreeg ik haar in geen enkel paar, maar heb ik deze leuke veter/ritsschoentjes kunnen vinden. Ik weet dat haar voeten nog zullen veranderen met de tijd, maar laten we aub hopen dat ze niet de kant van haar mama opgaat (jaja jongens, maat 44 hier…). Als het dan toch zo moet zijn, weten we in ieder geval waar we naartoe moeten -> Vrouwen met grote voeten.

En jullie? Zijn jullie goed kunnen slagen voor jullie kapoentjes? Voor degenen die nog bezig zijn, hoop ik dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven.

 

 

Alle foto’s die in deze post gebruikt waren, zijn afkomstig van de websites de winkels vermeld onder de foto (ZaraH&MJBCBrantano en Torfs)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s