Trouwdagboek #6

Over minder dan 50 dagen is mijn bruiloft. Waar zijn al die maanden naartoe? Dit moest ik toch eventjes laten bezinken. Weer eens hoog tijd voor een nieuwe update.

Zoals jullie al konden lezen in Trouwdagboek #5: Update hebben we de laatste maanden niet stil gezeten, maar nu de dag meer en meer in zicht komt, schiet alles een versnelling hoger. Er is sinds eind augustus al weer een hele hoop gebeurd en daarom weer een nieuwe update.

Ik heb begin oktober de eerste passing van mijn trouwkleed gehad. Het was alweer geleden van februari dat ik het laatst had gezien en gelukkig vond ik het nog even mooi als toen. Aangezien we trouwen in de winter, had ik nog iets nodig om mij een beetje te bedekken en dat hebben we toen meteen uitgekozen. Ik ben echt helemaal verliefd op mijn… toedekking? (Haha we willen natuurlijk geen spoilers geven). Jammer genoeg kon ik mijn proefkapsel en make-up niet op dezelfde dag laten doen, maar ik heb het wel in dezelfde week gedaan zodat het nog vers in mijn geheugen zat. We hebben toen ook meteen een fotoshoot gedaan zodat ik documentatie had voor de blog, maar ook om mee te nemen naar de passing.

Tim heeft eind september zijn trouwpak gevonden. Ik was een beetje zenuwachtig aangezien hij niet traditioneel gaat, maar volgens mijn schoonmoeder en mijn getuigen staat het hem super goed. Iedereen is altijd super benieuwd naar wat de bruid gaat dragen maar ik naar wat de bruidegom gaat dragen.

Mijn trouwboeket en de corsages voor Tim en Lore zijn vorige week besteld. Ik had een paar foto’s meegegeven van wat ik mooie boeketten vond en bij mijn kleed paste, maar wat het uiteindelijk is geworden, weet ik niet. Ik vind het wel leuk dat ik niet alles weet wat er op die dag komt. Zo blijft het nog een tikkeltje spannender.

De laatste bestellingen van onze bedankjes zijn ook binnen gekomen. Natuurlijk zijn het geen standaardbedankjes, maar moet er nog flink geknutseld worden. Mijn getuigen en ik hebben daarom binnenkort een knutselnamiddagje gepland 😀 Laten we hopen dat zij het even leuk vinden als ik. En niet alleen de bedankjes voor de gasten, maar ook deze voor onze getuigen zijn gearriveerd. Bij sommigen zaten een lange levertijd, maar ze zijn er geraakt. Ik heb een paar weken geleden foto’s genomen voor een toekomstige blogpost en nu moeten we binnenkort alleen nog afspreken om ze af te geven. Heel benieuwd wat ze ervan gaan vinden (en jullie).

trouwdagboek-6

Onze trouwuitnodigingen waren half september de deur uit en tot nu toe hebben de meeste mensen al gereageerd. We zijn nog op ongeveer 10 personen aan het wachten dus dat vind ik al best netjes. Ik had schrik dat ik nog een hele hoop mensen moest nabellen, maar onze gastenlijst is nu al redelijk compleet. Het maakt het allemaal wat gemakkelijker om te plannen en het kostenplaatje te berekenen.

Waar ik een beetje bezorgd over was, was de fotolocatie. In december weet je nooit wat voor weer je treft en we hebben echt een plaats nodig zowel binnen als buiten. Voor binnen foto’s te nemen heb je veel plaats nodig en goed licht. Geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig liepen wij een tijdje geleden langs een locatie wat ik op slag prachtig vond en er stond zelf een soort bijgebouw waar we heel leuke foto’s kunnen nemen. Oef, weer een last minder.

Voor ons gastenboek heb ik veel research gedaan. Onze bruiloft is in een bepaalde stijl en ik wou dat ons gastenboek hierop verder ging. De meeste dingen vond ik te klassiek ofwel was het echt een doe-gastenboek. Geen één van de twee sprak mij echt aan, maar vorig weekend had ik het perfecte gevonden. Er waren nog maar vier op voorraad, dus snel besteld en gisteren kwam het binnen. Ik ben er echt heel blij mee en het is iets waar ik later nog veel naar ga terugkijken.

En dan waren er nog de vrijgezellenfeestjes. Tim heeft zijn feest twee weken geleden gehad en ik denk dat hij eindelijk bekomen is. Ze hadden hem meegenomen naar het veldrijden in Zonhoven en daarna hadden ze nog een lekkere barbecue georganiseerd in onze lokale pub. Ik moet daarentegen nog even wachten. Ik weet de datum, maar dat is ook alles. Ik vind het best spannend omdat ik er geen controle over heb, maar ik heb besloten om het over mij te laten komen. Het gaat sowieso super gezellig worden en ik kijk er naar uit. Nu maar hopen dat ik foto’s mag nemen zodat ik jullie achteraf wat kan laten zien. Natuurlijk wel de gecensureerde versie 😉

Ik vind het heel spijtig dat ik jullie niet meer kan laten weten of wat foto’s kan laten zien, maar ik probeer zo veel mogelijk geheim te houden tot na de bruiloft (buiten voor mijn getuigen die volgens mij al helemaal tureluur worden 😀 ). Zodra de bruiloft is geweest, worden jullie gebombardeerd met het ene artikel na het andere. Wat ik voor jullie in petto heb: hoe ik er uit zag die dag, hoe Tim en Lore er die dag uitzagen, de decoratie, de bedankjes voor de gasten en de getuigen, de trouwauto, de ringen,… Je krijgt het allemaal te zien, alleen moet je nog even wachten. Mijn manier om de huwelijksblues tegen te gaan 😉 Nee, Tim en ik hebben nog voldoende plannen en ik heb er voor mezelf ook nog een heel deel klaarstaan. Voor mij draait het uiteindelijk meer om het huwelijk dan om de bruiloft.

Liefs,
Stephanie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s