Pop-up UpNorth in Lommel

UpNorth, een concept gecreëerd door Temporary Lane en onze stad om leegstaande panden en straten in Lommel nieuw leven in te blazen.

In het begin van dit jaar zijn er grote werken begonnen om de winkelstraat in Lommel helemaal te vernieuwen. Ze zijn nu aan de laatste loodjes bezig en het ziet er echt prachtig uit. Ik kom er terug echt graag en het geeft een hele nieuwe winkelbeleving. Het enige spijtige waren de leegstaande handelspanden. Er is niets zo ongezellig als ergens te winkelen, waar je om het pand naar een lege etalage staart. Toen ik een paar maanden geleden te horen kreeg over UpNorth was ik zeer blij. Dit was net wat Lommel nodig had. Een groot deel van de leegstaande handelspanden worden een beetje opgeknapt en er komt een pop-up winkel in. Paar dit samen met een vernieuwde Kerkstraat en het aankomende kerstseizoen, wat kan er nu in godsnaam fout gaan?

14915663_1679187622391470_1347083232582493077_n

Welke winkels gaan er komen? Nu volg ik al een tijdje de ontwikkelingen hierover en ik durf met redelijke accuraatheid te zeggen dat ik op de hoogte ben van een paar hele leuke shops. En natuurlijk is dit allemaal mede mogelijk door de lijst die wordt vermeld op de website van Temporary Lane 😉 Jongens, laten we even duidelijk zijn. Terwijl ik dit lijstje nauwkeurig doornam (want: research dit artikel) hoorde ik mijn portemonnee kreunen vanuit de keuken. Waarom moet ik nu net gaan trouwen en op mijn budget letten? Ik weet in ieder geval dat ik dit jaar een gigantisch verlanglijstje voor de Kerstman heb.

Naarmate de maand december vordert, weet ik zeker dat verschillende winkels hier op mijn blog aan bod zullen komen. Al is het via mijn Geluksmomentjes of via een apart artikel. Ik ben heel enthousiast over deze onderneming en ik denk dat het zal zorgen voor een betere economie in ons gezellig stadje.

Waar? Kerkstraat Lommel
Wanneer? 01/12/2016 tot en met 31/12/2016
Wie? Nordlys, Sleep Design, Sou-rire, Bambooti, Little Stars,… (voor de volledige lijst van deelnemers zie Temporary Lane Shops UpNorth of kijk op hun Facebookpagina Temporary Lane)
Waarom? Om leegstaande handelspanden en straten weer nieuw leven in te blazen.

Aangezien de Kerkstraat nog niet terug open is voor auto’s, deel ik nog even een plannetje met de verschillende parkings. Er staat zelfs handig bij geschreven welke gratis zijn of niet. Dankjewel Stad Lommel 😉

naamloos
Bron

 

Dus ben je nog op zoek naar een Sinterklaascadeau, Kerstcadeau of wil je gewoon gezellig rondneuzen? Dan moet je vanaf 1 december 2016 in de vernieuwde Kerkstraat van Lommel zijn. Mij zal je er sowieso vaak tegenkomen, waarschijnlijk met een krijsende portemonnee. Shop ze vriendjes!

Het videofragment en logo/afbeelding zijn eigendom van Temporary Lane. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s