Nordlys: hét gezelligste winkeltje van UpNorth

UpNorth, de pop-up winkels die de leegstaande panden versieren, deze decembermaand in Lommel centrum. Een initiatief dat weer een gezellige sfeer brengt in onze vernieuwde Kerkstraat. En één van deze winkels is Nordlys.

“Waar staat Nordlys nu voor?” Mijn eerste vraag. Ik vond het meteen een leuke naam, maar had het nog niet eerder gehoord. Wel, Nordlys is het Noorse woord voor noorderlicht, wat perfect aansluit op het Scandinavische tintje van UpNorth. (Voor meer informatie over dit project, moet je zeker een kijkje nemen naar mijn vorige artikel Pop-up UpNorth in Lommel)

dsc_1599dsc_1604dsc_1637dsc_1645dsc_1647dsc_1687

Shana Berckmans en Loes Mispoelier vormen het duo achter dit leuke winkeltje. Ze hebben enorm veel producten verzameld die voor bijna 90% een binding hebben met Lommel. Wanneer je hun pand binnenstapt, wordt je meteen overgenomen door de rust, de aangename geuren en de nood om te shoppen. Ze hebben van een pand dat al jaren leegstaat, een gezellige ruimte gemaakt vol leuke spullen en zelfs lekkere dranken.

dsc_1688dsc_1701dsc_1724dsc_1726dsc_1736dsc_1743dsc_1772

Doordat beide dames een passie hebben voor organiseren, besloten ze al snel om deze kans te nemen. Ze hopen hiermee een doorstart te maken op weg naar hun eigen evenementenbureau. Ze willen ervoor zorgen dat jouw feest the talk of the town wordt en dat je door hen in te huren, zelf optimaal kan genieten. Denk hierbij aan bruiloften (lap hè, ik ben te vroeg gaan trouwen), verjaardagsfeesten, communies; maar ook bedrijfs- of personeelsfeesten. En als ik zie hoe zij van niets iets kunnen maken, kan het alleen maar goed zijn. Hun slogan is niet voor niets: We believe in celebrations.

dsc_1731

dsc_1633dsc_1655dsc_1739

Deze maand staat in teken van het feest dus als je nog op zoek bent naar leuke geschenken, moet je zeker een keer langsgaan bij Kerkstraat 69. Enkele van de namen waar zij de producten van verkopen: CucharaJuweelontwerpster Ine TheuwissenWolf KeramiekPrima Vinum Nordic LivingIxoraDe wereld in een doosjeKleine VikingBowkingGlambitious en nog veel veel meer. En als jullie heel goed kijken in het winkeltje, zien jullie misschien ook wel iets staan dat van mijn hand is 😉

Veel shopplezier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s