Kerstlijst van mijn liefste peuter

Voor de Sint maken we een lijstje van alle dingen die we willen, maar hoe zit het met kerst? Dat gebeurd bij ons op dezelfde manier, alleen maken mama en papa deze nog voor onze tweejarige peuter. Deze 9 dingen staan bij Lore op haar verlanglijstje voor de kerstman.

 

wishlist-lore

 

  1. Houtenkralenset van HEMA. Goed voor de fijne motoriek en zeer divers. We kunnen kettingen, armbanden, slingers of iets voor in de kerstboom maken en het fijne is dat we steeds weer iets anders kunnen maken.
  2. Anna gooit haar tutjes weg van Kathleen Amant. Lore is deze maand 2,5 jaar geworden en ik begin op het punt te komen dat ik graag het tutje wat vaker zie verdwijnen. Ik wil het graag alleen in bed en uiteindelijk niet meer. Het zal geen gemakkelijke weg zijn, maar hopelijk helpt dit boek een beetje aangezien ze grote fan is van Anna.
  3. Play-Doh. Oh de eindeloze gekleurde kleiballen. Ik zie ze nog zo voor mij, maar wat een plezier hebben we daar mee gehad. Laatst had Lore een potje gekregen voor een verjaardag en ze is er helemaal fan van. Sneeuwmannen, olifanten, hartjes,… Mama moet er de gekste dingen mee maken en ze is er uren zoet mee.
  4. Poppenhuis van HEMA. Ik wou heel graag een poppenhuis voor haar, maar de meesten zijn redelijk prijzig en niet bestendig tegen de motoriek van een peuter. Daarom was ik heel blij toen ik deze bij HEMA zag. Het is zeer stevig en vol met leuke kleuren. Lore heeft veel mini Dora-poppetjes dus daar kan ze hier naar hartenlust mee spelen.
  5. Boekentasje. Het is bijna zover, onze kleine meid gaat de tweede week van januari naar school en daar hoort een boekentasje bij. Ik wou heel graag iets leuk, maar ook wel praktisch. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar deze sprong zowel bij mij als Tim in het oog.
  6. Kinderbed. Het begint nu echt tijd te worden om na te denken over een echt kinderbedje voor Lore. Ik wil graag iets met een lattenbodem en in neutrale kleur, maar die zoektocht moet nog wat worden vergroot. Iemand enige suggesties?
  7. Hobbydoos. Lore begint steeds meer plezier te krijgen in het knutselen en zo’n doos waar alles inzit, leek mij zeer praktisch. Alles op één plaats en ook gemakkelijk terug op te bergen.
  8. Drinkbeker. Bij een nieuwe boekentas hoort ook een nieuwe drinkbeker en deze met het vosje op vonden we heel schattig.
  9. Kinderscharen. Zoals ik hierboven al zei, begint het knutselen hier een terugkomende activiteit te worden en een paar leuke kinderscharen horen hier zeker bij. Ik weet nog dat ik hier vroeger dol op was. Uren knipplezier.

Wat kopen jullie voor jullie kindjes? Maken jullie ook lijstjes voor de grootouders, peters, meters?

Bronnen foto’s: 1 en 4: HEMA – 2 en 5: bol.com – 3,7 en 9: Fun – 5 en 8: De gele flamingo – 6: Kidsgigant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s