Mijn wishlist voor Kerstmis

Wat een luxe is het eigenlijk om een wishlist te mogen maken voor Kerstmis? Maar ik mag het elk jaar doen. Ik probeer steeds dingen neer te schrijven die ik echt graag wil hebben en die mij plezier gaan geven. Soms zijn het nuttige dingen, maar soms ook pure fun. Dit jaar heb ik weer 9 dingen genoteerd voor de kerstman om uit te kiezen.

wishlist-steph

 1. Webhelden van Suzan Eikelenstam. Zoals jullie al weten, hoop ik ooit nog een webshop te openen, maar tot op heden heb ik er nog weinig verstand van. Daarom dit boek. Het leek mij goed om alvast wat informatie te vergaren vooraleer ik er echt werk van maak.
 2. Fujifilm Instax mini filmrolletje. Ik heb een Instax Mini 90 die ik graag gebruik, maar helaas zijn de filmrolletjes vrij prijzig als je veel wil vastleggen.
 3. Fantastic Beasts and where to find them van J.K. Rowling. Het laatste nieuwe boek van de schrijfster van Harry Potter. Ik vind haar een fantastische schrijver en elke kans die ik krijg om onder te duiken in deze magische wereld, neem ik graag met beide handen aan.
 4. Koper bestek. En bij deze bedoel ik niet een hele bestekset, maar een aantal messen, vorken en lepels. Ik zou ze graag willen gebruiken als fotoprops voor Tim’s Food.
 5. HAY schaar. Hier hetzelfde. Deze schaar staat super leuk in foto’s en aangezien ik maar รฉรฉn goede knutselschaar heb, staat deze al een tijdje op mijn lijstje.
 6. Ruitertas. Mijn droom. Ik wil al zo lang een ruitertas, maar deze zijn zo duur. Ik weet dat het een goede investering zou zijn, maar ik krijg het niet voor mezelf gerechtvaardigd om zoveel geld uit te geven. En volgens mij zou Tim hier ook niet al te blij mee zijn ๐Ÿ˜‰
 7. Harry Potter and the Chamber of Secrets illustrated van J.K. Rowling en Jim Kay. Dit is het tweede boek waarin het verhaal wordt verteld dat gepaard gaat met prachtige illustraties. Het eerste boek pronkt al in mijn boekenkast en hopelijk zullen ze nog allemaal volgen.
 8. Hama statief Star 63. Weer iets bloggerelateerd. Vaak moet ik foto’s nemen waar ik de meest grappige (en soms gevaarlijke) poses voor moet aannemen. Vaak is stabiliteit moeilijk te verkrijgen, omdat ik in die poses amper stil kan staan, daarom deze op mijn lijst.
 9. Upscale Downhome van Rachel Hollis. Ja jongens, je ziet het goed: een kookboek. Ik heb grote fan van Rachel Hollis en als ik van iemand leer koken, dan zal het van haar zijn.

Wat vragen jullie voor kerstmis? Maken jullie ook kerstlijstjes of laten jullie je graag verrassen?

Bronnen foto’s 1,2,3,7,8,9:ย www.bol.comย – 4:ย Xenosย – 5:ย Musthavesย – 6: onbekend

12 Comments

 1. Fantastic Beasts and where to find them staat ook op mijn lijstje, ik ben de film gaan kijken en kijk er echt naar uit om het boek te lezen. Hopelijk krijg ik het, let’s hope ๐Ÿ˜‰XX Leen

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s