Bedankjes getuigen

Een paar weken na onze verloving (lees: Wij zijn verloofd!) wisten wij al exact wie wij wilden als getuigen en konden we ons niet bedwingen om hen meteen te vragen. Toen gingen we al op zoek naar een originele manier om het hen te vragen (zie: Trouwdagboek: Getuigen vragen) en nu weer om hen te bedanken voor al hun harde werk.

De zoektocht naar bedankjes voor Tim zijn getuigen was moeilijker dan verwacht. Alles leek een beetje cliché en hij wou echt iets geven dat bij hem paste. Toen we deze veldflessen tegenkwamen, waren we meteen verkocht. We lieten ze personaliseren met de namen van zijn getuigen (hij had er twee) en de datum van de bruiloft.
Zijn best men kunnen deze gebruiken bij wandelingen, rond het St. Maartensvuur, bij kerstmarkten, bij de cyclocross (Tim zijn vrijgezellenfeest), voor in de kast te zetten of te gebruiken in hun man cave 😉 Vooral de vier kleine shotbekers en trechter vond ik een extra leuke touch.

dsc_1340

dsc_1349

dsc_1351

In mijn ogen had ik twee schatten van getuigen. Ze hebben mij een geweldig vrijgezellenfeest gegeven (foto’s hiervan kan je zien op Geluksmomentjes november #2), hebben geholpen met de feestzaal te decoreren, kwamen mijn zenuwen helpen bedaren op de ochtend van onze trouwdag, hebben met sneeuw gegooid tijdens de fotoshoot (een beeld dat na jaren nog een lach op mijn gezicht tovert) én hebben mij geholpen met de beslissing van wel of niet een openingsdans.

Ik wou ze iets geven wat speciaal was en ze konden gebruiken (ook na de bruiloft). Ik had deze armbandjes al een jaar eerder gezien op Pinterest/Etsy en vond ze ideaal om aan hen te geven. Alledrie hebben we zoiets van Less is more en daar paste deze armbandjes perfect bij.

dsc_1377

My "I DO" would not be the same without you

dsc_1383-1

Wij zijn echt gezegend geweest met onze getuigen en heel blij dat zij er waren om onze dag nog specialer te maken.

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s