Geluksmomentjes februari #3

Lore haar nieuwe bed werd geleverd, ik begon terug met het dragen van mijn Polar en Wout van Aert heeft de laatste veldrit van het seizoen gewonnen. Deze week kregen we al een voorproefje van de lente en ik kan haast niet meer wachten (minus de allergieën dan). Lees je weer mee?

Maandagochtend begon een beetje verdrietig. Vorig weekend kwam Jules logeren, maar nu moest hij terug naar het klasje. Lore wou dat hij nog bleef, maar helaas. Nu mocht hij bij andere kindjes gaan logeren.

img_7347

Voor de verandering ging ik die dag boodschappen doen (meestal doet Tim dit) en ik nam meteen deze badmat mee. Lore wil nooit uit bad komen en met deze op de vloer, gaat het een stuk gemakkelijker 😀

img_7349

En aangezien het volgende week carnaval is (ook voor Lore op school), sloeg ik meteen wat confetti en slingers in. Hoewel ik niet zo heel gek ben op carnaval, vind ik het wel altijd heerlijk kleurrijk.

img_7350

Die dag kwamen ze van Sleep Design Lore haar nieuwe bedje brengen. Ik heb er lang over zitten tobben, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een boxspring. We kunnen wel tussenbedjes kopen, maar voor ons leek het logischer om meteen een echt groot bed te kopen. En natuurlijk horen daar de bijpassende nieuwe lakens bij. Deze wou ik al zo lang van Ikea (zie mijn 9 dingen die ik wil uit de Ikea catalogus) en ze staan heel leuk.

img_7352

Dinsdag was het terug werkendag en ’s avonds schreef ik verder aan mijn verhaal. En ja, ik heb nog steeds mijn kerstbroek aan. Deze gaat pas de kast in wanneer de temperaturen hoger zijn dan 20 graden.

img_7367

Deze foto stuurde ik woensdagmorgen naar Tim. Ik vind het zelf een heerlijke foto. Warrig haar, slaperige oogjes en ondeugend. De grappigste ochtenden.

img_7368

Toen we terugkwamen van school, waren er pannenkoeken. Elke woensdagmiddag eten we samen met moeke pannenkoeken en daarna nog eventjes kleuren.

img_7369

Die dag verschoot mama wel een beetje toen er ineens een Bumba op haar af kwam lopen. Dit leuke masker hadden ze op school gemaakt.

img_7374

Het was die dag zo’n lekker weer dat we even naar de speeltuin gingen. Meerdere (groot)ouders hadden dit idee en het was best gezellig. Het zonnetje scheen zachtjes en de temperaturen waren rond 15 graden. Ik begon een beetje naar de lente te verlangen (minus de allergieën)

img_7376

Sinds deze week draag ik terug mijn Polar om mijn stappen en activiteiten bij te houden. Woensdag was het een topdag want ik haalde meer dan 12.000 stappen. Op een normale werkdag haal ik met veel moeite de 8.000 dus dit was fijn om te zien.

img_7383

Aangezien Tim deze week heel lange dagen maakte en Lore bijna niet zag, stuurde ik zoveel mogelijk foto’s en deze van ons slaapkopje was donderdagochtend. Ze slaapt echt super goed in haar nieuwe bedje. Normaal werd ze altijd rond 6u wakker en nu moet ik haar om 7u15 echt wakker maken.

img_7387

Vrijdag is mijn minst spectaculaire dag aangezien ik dan 10 uren werk, maar het eten van de koopavond is dan wel weer leuk. Deze keer had mijn collega weer iets lekkers gemaakt van rijst en kip.

img_7402

Zaterdagmiddag was Tim op tijd thuis van werken en gingen we in de namiddag naar mijn nonkel (Lore haar peter) en tante. Bij hen rond huis loopt een wit met zwart gevlekte konijn, inclusief kuif, vandaar de naam Elvis. Natuurlijk moest Lore deze zien en de jacht was geopend 😀 Arm beestje, hij wou ook eens rustig genieten van het zonnetje.

img_7407-1

Tim kreeg van hen nog een verlaat verjaardagscadeau. Hij en mijn nonkel zijn op exact dezelfde dag jarig, namelijk 15 januari. Vandaar het t-shirt…

img_7410

Zaterdagmiddag kwam Nele van Pizza Party Friday Night onze bestelling van Tupperware brengen. Ik ben enorm tevreden over die ‘ajuibak’ en ik denk dat ik deze voor de aardappelen ook ga bestellen. Ik heb een hekel aan allemaal verschillende zakjes en nu liggen ze mooi gesorteerd.

img_7411

Ons mama was die dag nog even gestopt bij de Wibra, want ik had allerlei leuke dingen gezien. Helaas was het meeste al uitverkocht, maar dit koffertje had ze nog kunnen vinden 🙂

img_7412

Ik heb ontdekt dat je de afleveringen van Astrid kan terugkijken op Vijf. Gisteren ben ik begonnen met de eerste aflevering en ik vind het wel leuk. Vroeger keek ik occasioneel toen het opkwam en ze nog getrouwd was met den John, maar deze vind ik beter.

img_7413

Deze morgen gingen Lore en ik naar de hertjes brood brengen terwijl Tim ging mountainbike. Ze wordt hier altijd zo blij van. Als ze ons horen afkomen, komen ze gelijk naar de omheining.

img_7417

We zijn stilaan bezig onze voorraadkasten leeg te maken (die staan echt bol van alle kerstpakketten) en we begonnen met een pakketje voor brood. Dus kneden maar! Ik vind het wel iets hebben, zo zelf brood maken. Nu niet dat ik hier morgen mee ga beginnen, maar het lijkt rustgevend.

img_7418

Daarna was het tijd voor de laatste veldrit van het seizoen in Oostmalle. Zoals elke zondag zaten we te kijken en deze keer was ik het die volop kon juichen, want Wout van Aert heeft gewonnen! Langs de ene kant baal ik dat het seizoen voorbij is, maar je zag dat de meeste echt op zijn. Ze verdienen rust, maar vanaf volgend jaar september, gaan we weer kijken 😉

img_7419

Hoe was jullie week? Ook lekker genoten van het lekkere weer? Ik vind het zalig dat de dagen langer worden en vooral ’s morgens. Nu misschien heeft mijn goede humeur ook te maken met het feit dat ik tegenwoordig wat langer kan slapen 😉

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s