Wishlist voor mijn 29ste verjaardag

Ooh jongens en meisjes, nog maar twee weken en ik word 29 jaar! Het is ongelooflijk hoe snel dit jaar weer is gegaan. Vorig jaar had ik het grote besef dat ik richting de 30 ging, maar dit jaar heb ik er weinig tot geen moeite mee. Vanaf 18 mei ga ik mijn laatste jaar als twintiger in en ik kan niet wachten. Ook dit jaar heb ik weer een wishlist gemaakt en er staan deze keer niet alleen maar boeken op 😉

Wishlist verjaardag af 2

 1. Schrijven. Kun je dat leren? van Kristien Hemmerechts. Dit boek heb ik laatst uitgeleend in de bib en was er meteen verliefd op. In dit boek vertelt Kristien aan de hand van leuke anekdotes tijdens haar tijd als leerkracht creatief schrijven, wat volgens haar schrijven is. Vanaf het begin was ik gefascineerd. Het boek leest vlot en elke zin laat mij nadenken. En niet nadenken over wat de betekenis zou kunnen zijn, maar eerder dat ik die ‘waarheid/tips’ altijd al heb geweten, maar hen gewoon nog even moest horen en leren toepassen.
 2. Harry Potter and the Chamber of Secrets illustrated edition. Deze stond ook al op Mijn wishlist voor Kerstmis, maar hij staat nog niet in mijn boekenkast. Ik las gisteren dat Harry Potter and the Prisoner of Azkaban illustratie edition in oktober verschijnt, dus ik mag gaan opschieten. De cover van die laatste ziet er trouwens prachtig uit.
 3. Fantastic Beasts and where to find them DVD. Ik heb het boek gekregen met kerstmis, maar nog niet in begonnen. Ik had gemengde gevoelens (het succes van Harry Potter zou nooit geëvenaard worden en de verwachtingen waren hoog), maar onlangs heb ik de film gekeken. Ik vond hem heel leuk en ben daarna meteen het boek gaan lezen. Het spreekt dus voor zich dat deze DVD niet mag ontbreken in mijn collectie.
 4. Rumag Blackbook. Iedereen kent ze wel. De quotes die er soms lichtelijk over gaan, maar waar je wel elke keer van dubbel ligt. Ik zag een hele tijd geleden dit boekje bij een vriendin thuis liggen en sindsdien staat het op mijn wishlist. Perfect voor op de salontafel.
 5. Lingeriesetje Dacapo Cell0 mintgroen. Voor mij geen ander merk dan Dacapo wanneer het op lingerie aankomt. Een vriendin van mij heeft onlangs deze bh gekocht, in deze kleur, en ik werd er meteen verliefd op. Hij gaat sowieso ooit deel uitmaken van mijn kleerkast.
 6. Nude pump van Gabor. Officieel draag ik geen hakken meer. Ik heb er altijd pijnlijke voeten in, kan er niet goed op lopen en ik ben van mezelf al 1m77, dus voor de lengte moet ik het niet doen. Nu gaat begin juni één van mijn beste vriendinnen trouwen en dan wil ik toch wat extra moeite doen. Toen ik deze schoenen vond (maat 44! Ja dames, er is hoop voor degenen onder ons met grote voeten), wou ik ze meteen hebben. Ze zijn van Gabor, dus ik hoop dat ze even comfortabel zijn als mooi.
 7. Beauty and the Beast boek van Elizabeth Rudnick. Als kind was ik al dol op dit verhaal. Een vrouw die verzot is op lezen en verliefd wordt op een ‘beest’ wat stiekem een prins blijkt te zijn. Je eigen weg maken, literatuur, humor, vooroordelen en liefde. Wat meer moet er nog in een verhaal zitten? Het boek bestaat uit 256 bladzijden, dus meer dan genoeg om weer volledig in het verhaal te komen. Het is wel in het Engels geschreven, maar dat is bij mij wel vaker het geval (Al mijn Harry Potter boeken – inclusief illustrated editions -, Jane Austen plus Fantastic Beasts and where to find them zijn ook Engelstalig).
 8. Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Dit boek kan hier stiekem niet thuis horen want het verschijnt pas in juni, maar ik kon het niet laten. Lisette Jonkman haar boeken zijn een genot om te lezen. Ze schrijft met de perfecte dosis humor en ze lezen gemakkelijk weg. Ik ben benieuwd wat ze nu weer voor ons in petto heeft.
 9. Aardappeldoos van Tupperware. In de Geluksmomentjes februari #2 zag je dat ik onlangs een Tupperware – avond had georganiseerd. Daar had ik een ajuindoos gekocht (dezelfde als op deze afbeelding, maar dan kleiner). Ik ben er super tevreden over en heb spijt dat ik de aardappeldoos niet heb gekocht. Nu liggen mijn aardappelen rommelig in de schuif tussen de pannen.

Ik kijk enorm hard uit naar mijn verjaardag en de 20ste vier ik het met vrienden. Ik had in deze vlog Shifra’s 25th birthday party gezien dat Shifra enorm leuke (en grote) ballonnen had gebruikt. Ik denk dat ik deze ook ga bestellen voor mijn verjaardag en die van Lore. Nu alleen nog goedkoop helium vinden 😀 Enige tips?

Bronnen: Afbeelding 1 – afbeelding 2 – afbeelding 3 – afbeelding 4 – afbeelding 5 – afbeelding 6 – afbeelding 7 – afbeelding 8 – afbeelding 9

 

 

 

 

5 Comments

 1. Haha, met die aardappeldoos van Tupperware kan ik je helpen 😀 blij dat je zo enthousiast bent! 😉 Idd, de quotes van RUMAG zijn er soms lichtjes over, maar ik kan er ook altijd wel goed mee lachen! Ik wist niet dat er een boek van bestond :-O Het is nog eventjes… maar ik kijk er alvast mee naar uit, naar je verjaardag 🙂 x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s