Geluksmomentjes juni #2

Een Maya de Bij show, papa-dag, de bruiloft van één van mijn beste vriendinnen én vaderdag? Dat staat sowieso garant voor een Geluksmomentjes vol leuke foto’s!

Meteen na het wakker worden, was er geen houden meer aan. Lore had zondag een zandbak gekregen voor haar verjaardag en ’s morgens gingen we meteen verder met spelen. Nog niet goed wakker en nog steeds in pyjama gingen we naar buiten. Hoewel we proberen haar te leren om al het zand in de schelp te houden, vrees ik dat we binnenkort een paar zaken moeten bijkopen.

IMG_9282

Die middag gingen we naar de Maya de Bij show. Vorige maand waren we naar een Peppa Pig show geweest, maar die was 45-50min lang. Deze was al 90 minuten, dus ik was benieuwd hoe ze het ging doen, maar ze heeft het super gedaan. Nu moet ik zeggen dat het ook wel een heel leuke show was. Een leuk verhaal, goede acteurs en veel leuke liedjes. Ik heb deze week ook meteen geboekt voor de Samson & Gert Kerstshow 😀

IMG_9287

We waren de show gaan kijken in Heist-op-den-Berg. We hadden een beetje last minute besloten om te gaan en hier waren nog de enige plaatsen vrij. Het was wel een leuk cultureel centrum. Bij buitenkomst gingen alle kindjes meteen naar de kleine fonteintjes en een plezier dat ze hadden.

IMG_9296

Aangezien we die dag vrij veel hadden stil gezeten, besloten we ’s avonds nog rond de blok te gaan met haar nieuwe fiets. Ik ben blij om te zien dat ze het zo graag doet. Zodra ze haar fiets ziet, springt ze er op en is ze meteen weg. Op deze foto was ze even aan het duidelijk maken dat wij niet naar rechts gingen wandelen, maar naar links. En volgen moesten we…

IMG_9294

Dinsdag was het papa-dag op school. Alle papa’s moesten zich ’s morgens melden met hun kleuter voor een leuke voormiddag. Ze gingen met een treintje rijden en daarna spelen in de binnenspeeltuin. Het oorspronkelijke plan was om naar de dierenboerderij te gaan, maar dat liet het weer niet toe. En helaas was dat niet de enige tegenslag. Halverwege kreeg het treintje stukken en konden ze niet meer verder rijden. Gelukkig waren genoeg papa’s met de auto en hadden ze alsnog een heel leuke ochtend.

IMG_9297

Toen ik ’s avonds met Lore ging knuffelen, duurde het dan ook niet lang voor ze in slaap viel. Ik was heel even wat aan het lezen en binnen no-time was ze weg. Heerlijk haar zo rustig te zien slapen. Lekker knuffelen bij mama.

IMG_9303

Na onze traditionele pannenkoeken maaltijd op woensdag moest moeke mee naar de bib. Terwijl ik voor Tim wat televisie-series en voor Lore wat boekjes ging uitzoeken, werd moeke uitgelegd hoe de spelletjes werkten. Af en toe is het ook wel eens leuk om nog eens rustig door de bibliotheek te wandelen 😉

IMG_9306

Daarna gingen we aan de slag voor vaderdag. Op school had Lore natuurlijk iets gemaakt, maar ik vind het ook altijd leuk om thuis iets te maken. Ik had origami-hemdjes gemaakt en Lore kon deze achteraf verven, inkleuren en versieren.

IMG_9309

En een dag is pas geslaagd wanneer er gekke bekken getrokken worden 😀 Lore heeft al sinds ze een baby is, van die heerlijke wangen en ik kan het dan ook niet laten om er continue over te wrijven, zachtjes in te knijpen, te kussen of vissengezichtjes mee te maken. Nu wees gerust, ze vindt het zelf altijd heel erg leuk.

IMG_9311

Donderdag keek ik ’s avonds de film Fifty shades darker. Ik had de eerste met vriendinnen in de bioscoop gezien. Ik wist al van het begin dat het moeilijk ging worden om deze film te maken. Iedereen die het boek had gelezen, had een eigen mr. Grey in zijn hoofd en die zou nooit overeenkomen met diegene op het scherm. Uiteindelijk vond ik het geen slechte film en deze tweede ook niet. Hier ging het iets meer in op het verleden van mr. Grey en dat vind ik altijd interessant.

IMG_9322

Op Lore haar verjaardagsfeest had haar nicht een spinner bij. Ik had al wel gehoord van deze trend, maar niet verwacht dat ik al zou moeten meedoen. Nu vond Lore het zo leuk om mee te spelen, dat we er zelf eentje hebben gekocht voor haar verjaardag. Vrijdag werd ze officieel drie en kreeg ze haar laatste cadeautjes (ze had op haar feest al haar fiets en cd’s van K3 gekregen).

IMG_9317

Vrijdag zag ik deze koekjes bij de Plus in de actie liggen. Het was al zooo lang geleden dat ik deze nog had gegeten. Ik had ze gekocht voor mij en mijn collega’s. Jammer genoeg heeft het niet lang mogen duren. Binnen de werkdag was het hele pak op.

IMG_9320

Vrijdagavond had Tim één van mijn favoriete maaltijden gemaakt: pastasalade met tonijn en feta. Ik heb hier twee grote borden van op en ik zou dit echt elke dag kunnen eten. Helaas zijn rauwe groenten niet altijd heel goed voor mijn buik (ik heb prikkelbaar darmsyndroom) dus zal het met mate blijven. Een echt heerlijk zomers en licht recept.

IMG_9332

Zaterdagochtend was het best druk en toen ik vertrok, kon ik mijn gewone zonnebril niet vinden. Daarom besloot ik een oude uit de kast te trekken en ik vraag mij nog steeds af waarom ik deze ooit heb gekozen. Op zich geen lelijke bril, maar hij is best opzichtig (en dat is nu juist wat ik niet ben). Hij kijkt fijn en voor in de auto is hij best oké.

IMG_9342

Ik werkte die ochtend maar een paar uurtjes, want ik had namelijk een bruiloft van één van mijn beste vriendinnetjes. Ik was heel benieuwd hoe zij en de bruidegom er zouden uitzien. Het is toch altijd anders om iemand in bruidskleren te zien.

IMG_9353

Maar ze zagen er prachtig uit! Je kon niet anders dan glimlachen als je ze samen zag. A match made in heaven. Ik was heel dankbaar dat ik de kans had om deze dag met hun te mogen vieren. En vieren hebben we gedaan… Mijn voeten doen er nog pijn van.

IMG_9355IMG_9356IMG_9362IMG_9375

Wat ik heel leuk vond, was de fotobooth. Er stond een ‘oude’ camera die meteen de foto’s printte op de meest leuke manier. Het is zo tof om achteraf naar deze foto’s te kijken. Leuke herinneringen die je overal in huis kan hangen.

IMG_9393

Nadat we Lore hadden opgehaald (ze was bij haar grootouders blijven slapen), was het tijd om papa zijn cadeautjes te geven, want het was vaderdag. Lore had op een school een leuke kaart en spaarpot gemaakt. In de spaarpot zat een lekker snoepje en allemaal leuke versjes. Thuis had ze de hemdjes gemaakt en hadden we een suède barbecue schort gekocht.

IMG_9381

Kort daarna vertrokken we richting Ikea. Misschien niet het fijnste voor Tim op vaderdag, maar ik heb hem niet (of toch weinig) horen klagen. Ik ging voor een nieuwe spiegel, maar zoals verwacht kom je met een hele kar buiten (kratjes, kussen, speelgoed, rolkar). Maar dankzij het warme weer waren er niet veel mensen dus stonden we vrij snel terug buiten.

IMG_9384

We lagen pas om half 2 in bed (wat voor mij echt een ramp is -> mom life) dus ik was vandaag wat aan de luie kant. Tim daarentegen had nergens last van en genoot van een plonsbadje 😀 Zie hem daar nu liggen…

IMG_9391

Lore kon natuurlijk niet achterblijven. En terwijl mama een klein beetje uitrustte op de zetel, hadden zij waterpret. Het was een echte zomerse zondag en het motto was: alles mag, niets moet. Tot ik erachter kwam dat heel mijn huis vol zand lag en ik nog drie wasmachines moest draaien…

IMG_9398

Vanavond kruip ik op de zetel met een goed boek of als ik echt te moe ben, kijk ik Hercule Poirot. Morgen begint er weer een nieuwe week en ik ben er weer helemaal klaar voor.. na eerst een volledige nacht slaap.

Lifes,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s