Geluksmomentjes juni #4

Deze week bestond uit raketijsjes eten, de schrik van mijn leven krijgen toen piraten mijn badkamer binnen stormden en het jaarlijkse, gezellige HAP Food Truck Festival. Kijk je mee?

De eerste ochtend van de week, kwam ik deze afbeelding tegen op Facebook. Ik heb hem meteen doorgestuurd naar Tim en zijn antwoord bleef niet lang uit: “Ik bang. Jullie zijn dezelfde.” 😀 Haha, soms heb ik toch medelijden met hem.

IMG_9464

Het was die dag warm. Ik had beloofd aan Lore om samen een waterijsje te eten als ze uit school kwam en het was echt mijn beste vriend op dat moment. Heerlijk koel binnen en lekker genieten van een raketijsje. Hoera voor diegene die deze heeft uitgevonden.

IMG_9465

Onze kapoen nam maar één likje en viel daarna in een gigantisch diepe slaap. Het was de bedoeling om haar na het ijsje in bad te doen (ons kind houdt er namelijk heel hard van om in de zwarte zand te spelen op de speelplaats), maar dat ging dus niet door. Ze was compleet afgepeigerd. En ik zat vast.

IMG_9469

Ik zag op dinsdag dat een blogster die ik op Instagram volg, een persreis maakte naar Oostenrijk met haar man en twee kinderen. Ze gingen naar Kinderhotel Galtenberg. Via Instastories kon ik de kamer zien waar ze verbleven en alle faciliteiten. De familiekamer had zelfs aparte kamers voor de kinderen (maar wel in dezelfde ruimte), er waren afgezette speeltuintjes en echt volledig ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen. Wij hebben het alvast op ons lijstje gezet voor vakantiebestemmingen.

IMG_9472

Die middag kreeg ik van mijn moeder een WhatsApp. Ze was zo lief geweest om te strijken voor mij (insert hartjes-emoji). Ik had een hele berg staan en zag er enorm tegenop om deze na het werk nog te doen met dat warme weer. Ik heb officieel de beste mama ter wereld.

IMG_9474

’s Avonds kon ik eindelijk beginnen aan The Mentalist. Ik vond het altijd een leuke serie, maar helaas had Netflix deze verwijderd. Ik kon hem niet huren via de bibliotheek of bij de videotheek (ja, wij hebben nog een videotheek in de stad), dus heb ik hem gekocht. Dat wordt binge watchen.

IMG_9481

Lore had voor haar derde verjaardag een fiets gekregen, maar we moesten daarna nog gaan kijken voor een helm. We hebben haar deze zelf laten kiezen en natuurlijk wil ze hem continu dragen. Woensdagmorgen moest hij dan ook op toen we met de fiets naar school gingen. Het was die ochtend best goed te doen. Er stond een fris windje, dat helaas snel verdween.

IMG_9486

’s Middags ging hij weer op toen we gingen eten met mijn moeder en tante. Achteraf nog snel langs mijn grootmoeder. Zij is recent verhuisd naar een ander rusthuis (nu bij ons in het centrum) en Lore had haar nieuwe thuis nog niet gezien. Het was die dag zo benauwd. Ik hou van een zonnetje en een beetje warmte, maar dit ging er los over.

IMG_9492

Dan maar ’s middags het zwembad in. In de schaduw, met een licht briesje en mijn voeten in het badje was het best doenbaar. Ik ben blij dat we deze hebben gekocht, want we hebben er al veel plezier van gehad. Ze is er uren zoet mee.

IMG_9493

Donderdag was een collega jarig dus kregen we lekker gebak. Deze was gemaakt van kwark. Het was de eerste keer dat ik dit at, maar vond het wel luchtig en perfect met warme weer. Ik probeer zo veel mogelijk fris fruit en groenten te eten dezer dagen, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad.

IMG_9501

Tim stuurde mij deze foto op vrijdagavond. Lore had van haar oma een cadeautje gekregen, maar Tim wist dat ik deze ging proberen in te palmen. Ik weet niet of je het goed kan zien, maar het is de stolp met de roos van Belle en het Beest. Ik ben nog steeds aan het wachten tot de nieuwste film op Telenet verschijnt zodat ik hem éindelijk kan kijken.

IMG_9503

We hadden die koopavond na het eten een lekker dessert, namelijk een Twix Ice Cream. Ik had deze nog nooit gegeten, maar hij was echt goed. In het midden zitten allemaal kleine bolletjes chocolade. Juist genoeg suikers om de avond mee door te komen 😉

IMG_9505

Toen ik mij zaterdagochtend stond klaar te maken, werd ik ineens opgeschrikt door twee piraten die onze badkamer binnen stormden. Gelukkig waren ze vriendelijk en kreeg ik alleen maar lieve kusjes en knuffels.

IMG_9511

Toen ik die ochtend ging werken, kreeg ik halverwege een foto van wat ze aan het doen waren. Die avond kwam de babysit oppassen en Lore wou echt graag cupcakes voor hun maken. Een beetje proeven tijdens het bakken hoort er natuurlijk ook bij. Gelukkig heeft mama ook eentje mogen proeven toen ze thuiskwam.

IMG_9518

Die dag was het weer flink omgeslagen. Ik had het op een gegeven moment zelfs best kou. Dit hield Lore natuurlijk niet tegen om uren buiten in haar zandbak te spelen. Dat kind en zand zijn echt onafscheidelijk.

IMG_9519

Zaterdagavond hadden we personeelsfeest van Tim zijn werk. Het was dicht bij huis, leuk om iedereen weer een keer te zien en we hebben lekker gegeten. Tim was iets langer dan mij gebleven. Helaas heeft hij de hele tour van onze stad gedaan vooraleer hij de weg naar huis terug vond (hoezo, verdwaald? -> insert ogen rollende emoji).

IMG_9521

Tim had die ochtend ook nog leuke reclame gevonden voor een evenement Mega Buitenpret bij ons in de buurt. Een hele dag vol leuke spelletjes, springkastelen en Bumba plus Mega Mindy. Dat staat natuurlijk meteen in onze agenda voor volgende week zondag.

IMG_9522

Deze ochtend begon traag met Lore die tekenfilms aan het kijken was, Tim die nog diep in dromenland zat en ik die zalig kon lezen. Daarna hadden we met vrienden afgesproken voor het HAP food truck festival. Er hangt altijd een leuke sfeer, toffe muziek en lekker eten. Het enige nadeel vind ik dat het best prijzig is. Ze vragen geen inkom, maar het drank en het eten zijn een beetje aan de dure kant.

IMG_9537IMG_9538

Ik hoop dat iedereen een leuke week heeft gehad en een beetje heeft kunnen genieten van de warmte of van de afkoeling die dit weekend volgde. Wij zijn alweer klaar om de week die komt te trotseren.

Liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s