Wishlist voor de baby

Ik zit officieel halverwege mijn zwangerschap dus begint het tijd om de checklist boven te halen om te zien of we alles hebben. Natuurlijk heb ik nog veel dingen van Lore vroeger, maar toch heb je altijd meer spullen nodig. Zeker nu dat het een jongen is. Hier zes dingen die momenteel op onze wishlist staan om te kopen voor onze babyboy.

wishlist af

  1. Leipold wieg Zo’n soort wieg zag ik bij Shifra van A cup of life. Voor Lore had ik er eentje die vast beneden stond, maar voor boven gebruikte ik deze van de wandelwagen. Deze was nogal lomp om te dragen dus besloten we om deze keer een echt wiegje te kopen dat ik gemakkelijk van boven naar beneden kan dragen (zeker met de keizersnede). Wij hebben de onze dit weekend bij Baby-Dump gehaald, inclusief staander. Hij past perfect in de slaapkamer en volgens mij gaat hij er heerlijk in slapen.
  2. Luiertas Mijn vorige was een heel leuke van Oilily, maar deze bestond uit lichtbruine kleuren met veel roze. Niet meer iets dat ik nu wil gebruiken voor onze babyboy. Hoewel ik mijn vorige best handig vond (het was een standaard luiertas), leek het mij plezant om deze keer iets anders te doen. Toen ik deze van Babymel zag, was het meant to be. Ik ga mijn handen meer vrij hebben met twee bengels én hij is ook leuk voor Tim om te dragen. Hij is binnenkort bestelbaar en ik kan niet wachten.
  3. Ledikantdeken Ik heb altijd al zo’n deken gewild en deze keer ga ik er ook echt één kopen. Ik heb momenteel het deken wafel/teddy oslo in kleur soft blue/silver grey van Koeka op het oog. Ik moet hem nog in het echt zien, maar ik denk dat het leuk zou staan in zijn wieg en achteraf in zijn bed. Ik weet niet hoe het komt, maar overal zie ik sterren staan op jongensspullen: kleding, decoratie, slaapzakken,… Persoonlijk vind ik dit niet mooi en ben ik blij met de neutraliteit van Koeka.
  4. Koala poster &
  5. Beer poster We hebben de kinderkamers gestript van hun behang en besloten om alles in een neutrale beige kleur te verven. Om de muren wat op te vrolijken, wilden we graag posters. Ik ben al langer fan van Eef Lillemor. Deze twee posters hebben we besteld via Wolf & Wolkje en passen perfect bij de rest. We zijn er heel blij mee. Helaas zag ik dat beide nu niet meer te bestellen zijn op deze site. Misschien komen ze nog op voorraad ofwel zijn er altijd andere sites die ze misschien nog verkopen.
  6. Fopspeenzakje van Difrax. Nog iets dat ik bij Lore niet had, maar achteraf gezien beter wel had. Hoe vaak we wel niet de tutter/fopspeen los in de luiertas hebben gegooid, is ontelbaar. Achteraf niet al te hygiënisch (maar ze is er gelukkig niet slechter van geworden 😉 ) dus dat willen we deze keer wel wat meer gaan gebruiken.

Er zijn nog genoeg dingen die we willen kopen (denk: kleren, lamp, boekenplank, mandjes, tapijt, sterilisator,…), maar dat is voor later. Eerst deze van het lijstje weg werken en dan kijken we verder. Kleding wil ik nog wat mee wachten om te kijken hoe groot hij gaat worden. Voor Lore was maat 50 al te klein bij de geboorte. De rest hoort grotendeels bij zijn kamer, maar in het begin zal hij toch bij ons liggen (in zijn nieuwe wieg!) dus dat heeft geen haast.

Misschien hebben jullie gemerkt dat mijn Geluksmomentjes de laatste twee weken niet meer online zijn gekomen. Ik heb een kleine pauze ingelast. Ik was zeer moe, Lore had haar eerste week terug school en ik heb de griep in tussentijd gehad. Ik ben achter de schermen bezig om te kijken hoe ik alles ga doen zodra onze babyboy geboren is. Ik ga het sowieso drukker krijgen (2 kinderen, werk, huishouden) dus ik moet kijken hoe ik het wil gaan aanpakken.

Liefs,
Stephanie 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s