Zondagmorgen

Zondagmorgen: officieel mijn favoriete morgen. Samen ontbijten met het hele gezin en even geen gehaast. Iedereen in pyjama naar beneden en nadat de boterhammen op zijn, gezellig in de zetel kruipen. Terwijl de meesten zaterdag als eerste dag van het weekend beschouwen, is dit voor mij zondag (ik heb maandagen vrij) dus dat maakt het extra speciaal.

  • De herfst is gearriveerd! Voor velen misschien een domper, maar ik vind het zalig. Ik kan mijn sjaals weer uit de kast halen, andere kleuren van kaarsen neerzetten plus weer alle dekentjes boven halen. Deze week zaten Tim en Lore in een flinke regenbui (met de fiets) en kreeg ik een heel schattig filmpje (ik was aan het werk). Zaten ze allebei in dikke pyjama’s warme chocomelk te drinken met een lekkere wafel. Herfstiger kan toch niet?
  • We zijn voor Lore nieuwe schoenen gaan kopen. Opeens kon ze niet meer in haar dichte schoenen. Deze keer hebben we geshopt bij Torfs en zijn we met twee paar buiten gelopen (auw voor de bankrekening). Ik verschoot wel toen ik hoorde dat ze nu maat 29 heeft. Ik denk dat onze kleine meid de kant van haar mama op gaat qua schoenmaat. Och ja, gelukkig weet ik waar we moeten zijn 😉
  • Het veldritseizoen is weer begonnen. Zondag was de eerste wedstrijd en we zijn er weer meteen in gevlogen. Tim had een hele tafel lekkere hapjes gemaakt en de strijd tussen Nederland en België was weer goed op gang (thuis dan, in de wedstrijd zelf, was het snel een uitgemaakte zaak).
  • Ik ben nu 20 weken zwangerschap en ik voel hem nu echt veel vaker bewegen. Ik voelde hem al een tijdje aangezien het mijn tweede zwangerschap is en ik weet wat ik moet voelen, maar ik was vergeten hoe leuk het is.

IMG_0656

Volgende week staat er veel op het programma, maar waar ik echt naar uitkijk, is onze 20 weken echo bij de gynaecoloog. Lore mag deze keer mee en ik ben benieuwd wat ze er van gaat vinden. Ik hoop te horen dat alles goed is met onze jongen en dat we al wat kunnen bespreken in verband met de bevalling. En ik ga volgende week naar de kapper! Ik kan niet vertellen hoe hard ik hier naar uitkijk. Mijn haren zijn weer een heel stuk gegroeid, maar er niet mooier op geworden. Ze zijn dof en er is niets mee aan te vangen. Ik ga er een 5-tal centimeters af laten halen en hopelijk voelt het dan iets fijner.

Zoals ik al had vermeld in Wishlist voor de baby had ik even een kleine pauze ingelast. Mijn Geluksmomentjes nemen per week best veel tijd in beslag (vooral de foto’s) en tijd is iets dat ik vanaf januari-februari minder ga hebben. Daarom heb ik besloten om er wat verandering in te brengen. Ik ga 1 x per week op zondagochtend een blogpost als deze met jullie delen en hopelijk nog 1 x per week een ander type blogpost (denk: boeken – zwangerschap – ouderschap – recept). Er was een moment waarop het mij beter leek om helemaal te stoppen met Steph to Read, maar zoals mijn schoonmoeder mij altijd waarschuwt: maak geen drastische beslissingen tijdens je zwangerschap dus dan ga ik dat nu ook niet doen. Ik ga kijken hoe het allemaal loopt en ik hou jullie zeker op de hoogte.

Veel liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s