Zondagmorgen: het is herfst

Het is officieel herfst! Hoewel de temperatuur deze week iets is gestegen, worden de dagen korter. Op deze zondagmorgen lig ik heerlijk op de zetel terwijl de mist stilaan wegtrekt. Lore is bij haar grootouders gaan slapen en ondertussen worden wij rustig wakker van een tof trouwfeest.

  • In het begin van de week kregen we de 20 weken – echo. Het was zo bijzonder om onze jongen weer te zien. Alles werd stuk voor stuk nagegaan en het is nog steeds een jongen (gelukkig, anders kregen ze een grote rekening van al die reeds aangeschafte kleren 😀 ). De zwangerschap zit mooi op schema en alles ziet er gezond uit.
  • Woensdag ging ik eindelijk naar de kapper (dit was al zeker geleden van begin dit jaar) en er ging een 6-tal centimeters af. Wat een verademing! Mijn haar voelt veel gezonder en lichter aan. Nu alleen nog wat leuke kapsels verzinnen voor mijn nieuwe coupe.
  • Ik heb super leuke Adidas schoenen gekocht. Ik wou deze al een paar maanden, maar stelde het telkens weer uit. Maar aangezien ik over de helft zit met mijn zwangerschap, is het heel fijn om een paar goede platte schoenen te hebben. Ik wou een link bijvoegen met de exacte schoenen, maar ik zie dat ze niet meer leverbaar zijn via de website. Gelukkig dat ik ze op tijd heb besteld!
  • Deze week had ik ook nog een leuke avond samen met mijn beste vriendinnetjes. We gingen op kraambezoek waar ik zalig heb kunnen knuffelen met het lieve babymeisje. Dat in combinatie met mijn huidige hormonen was op momenten overweldigend. Kan mijn baby nu al geboren worden???

IMG_0778

Normaal begint volgende week mijn prenataal zwemmen. Ik kijk er best naar uit, alleen niet naar het ijskoude water waar we in moeten (ons zwembad is niet heel erg verwarmd). Ik ben geen grote sporter, maar ik herinner mij van de zwangerschap bij Lore dat ik mij achteraf heel goed voelde. Aangezien het best goed weer wordt, hoop ik te kunnen beginnen aan een DIY-project. Ik had laatst gezien dat iemand een herfst-/winterversiering had gemaakt. De ene kant van het ‘bord’ is een vogelverschrikker en de andere kant een sneeuwman. Ik kijk hier heel hard naar uit. Het hout staat al klaar.

Wat ik vooral hoop, is dat ik volgende week kan rusten. De voorbije week plus aankomende weken staan best vol gepland. Allemaal leuke dingen, maar toch net iets vermoeiender wanneer je zwanger bent. Om half elf slapen zit er vaak niet in dus ik moet het zoveel mogelijk zien in te halen. Ik hoop op een paar rustige avonden voor de televisie en lange, goed slapende nachten.

Liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s