Zondagmorgen: babyshoppen!

Tim trotseert op dit moment het weer op zijn mountainbike, terwijl Lore en ik knuffelen op de zetel. Een grote kop kamillethee erbij en het vooruitzicht van een rustige zondag, zijn exact wat ik nodig had.

  • Al een tijdje was ik op zoek naar de ideale wieg- en ledikantdeken. Ik vond de collectie van Koeka en Baby’s Only heel leuk, maar ik moet de stof eerst voelen vooraleer ik iets koop. Zaterdag zijn we naar Babypark gereden in Veldhoven en daar hebben we ingekocht. Ledikantdeken, wiegdeken, aankleedkussenhoes, en een voetenzak voor in de Maxi Cosi. Allemaal van Baby’s Only. Onze kleine man kan er weer even tegenaan in de winter.
  • Ik heb het nieuwe boek van Dan Brown gekocht, namelijk De Oorsprong. Ik wou hem eerst op mijn kerstlijst zetten, maar ik kon niet meer wachten. Hij ligt al sinds woensdag klaar en ik kan niet wachten om er in te beginnen.
  • Er zijn twee pakketjes binnen gekomen die ik had besteld en waar ik heel blij mee ben. Een bijtring van Beebs ’n Beads en een houten camera van vtwonen (merk Bloomingville Mini).  We hebben ook nog een nieuwe plafondlamp gekocht dus de babykamer begint echt gezellig te worden. Natuurlijk vergeten we Lore niet. Onze kapoen heeft net dezelfde houten camera gekregen, maar dan in het roze én zij krijgt ook een nieuwe lamp op haar kamer.
  • Deze week was er ook een groot minpunt. Ik heb een auto-ongeluk gehad. Met mij is alles prima, maar de andere persoon heeft wel kleine verwondingen. Het had allemaal veel erger kunnen zijn, maar we waren er flink van geschrokken.
  • Ik heb een scheurkalender voor Lore gemaakt. Ik heb nu tot aan Halloween klaar en daarna maak ik een nieuwe tot Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar en de bevalling. Ik heb voor elke dag een kleurplaat/tekening gezocht die past bij de tijd van het jaar. Elke ochtend praten we over die tekening (egel, paddestoel, pompoen, feest, halloween, appels,…) en kan ze het vervolgens kleuren of uitknippen. Het geeft elke ochtend aan de ontbijttafel een leuk onderwerp, ze is er creatief mee bezig, leert nieuwe dingen en wordt voorbereid op aankomende gebeurtenissen.

IMG_0896

Deze week was qua zwangerschap iets minder… Ik ben de laatste tijd echt heel moe, maar deze voorbije week was extreem. Ik stond even moe op als ik ging slapen en rond 14u-15u was ik kapot. In het begin schreef ik het toe aan gewone vermoeidheid, maar nu denk ik misschien aan ijzertekort/bloedarmoede. Dit probleem heb ik al vaker gehad. Daarom ga ik maandag langs de dokter om bloed te laten trekken. Het zal waarschijnlijk niets zijn (meer rust nemen), maar eens laten kijken kan nooit kwaad.

Liefs,
Stephanie 

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s