Zondagmorgen: pompoenenjacht

Eindelijk een keer kunnen uitslapen tot 8u kan wonderen doen met een mens. Wij hadden gisteren een verjaardagsfeest en Lore is bij haar grootouders slapen. De wind giert buiten de donkere wolken voorbij, terwijl er een dampende kop thee voor mij staat.

  • Wat een weer deze week! De laatste paar dagen is het ineens enorm herfstig terwijl in het begin van de week de temperaturen meer dan 20 graden bereikten. Maandag heb ik zeker een uur lang buiten in het zonnetje gelezen. Ik had op vrijdag Ik fiets focus van Wout van Aert gekregen en ik moest nog een paar bladzijden uitlezen (wat ik ervan vond, kan je hier vinden) en het was zalig.
  • Op dinsdag kreeg ik het boek Hot Mess binnen als recensie-exemplaar en ben er meteen in begonnen. Het hoofdpersonage is 29 jaar en bevindt zich in een baan die ze haat, een rotappartement en iedereen rondom haar begint zich te settelen. Momenteel zit ik op 1/3de en ik gok dat de recensie volgende week of de week daarop online komt.
  • Tim was op woensdag vroeg thuis dus zijn we met ons drieën naar de lokale markt geweest. Als kind kocht ik daar vaak allerlei soorten noten (cashew, gesuikerde pinda’s, mexicano’s,…) en ik heb weer een kleine voorraad in geslagen. Achteraf nog een terrasje meenemen en genieten van de laatste zonnestralen.
  • Laatst hadden we voor Lore twee paar schoenen gekocht en hoewel ik ze nog steeds heel leuk vindt, merken we dat ze iets te warm zijn voor nu. Daarom had ik kleine Adidasschoentjes gekocht. Ze staan haar enorm schattig en nu hebben we alledrie ongeveer dezelfde schoenen.
  • Gisteren zijn we op pompoenenjacht gegaan. Bij de Lommelse Hoevewinkel gaan wij nu al een paar jaren onze sierpompoenen halen. Dit jaar heb ik een paar kleintjes uitgekozen ter decoratie en vier om in te snijden en met een kaarsje buiten te zetten of in de veranda. Wel leuk dat we er dit jaar al vier kunnen zetten 🙂

Pompoenenjacht 2

Ik ben nu 25 weken zwanger en ik begin hem steeds meer te voelen en Tim nu zelfs ook. Elke keer hij zijn hand op mijn buik legde, hield de baby op (was net hetzelfde bij Lore), maar deze week heeft hij hem ook heel veel gevoeld.
Zijn er nog driejarige kinderen die de laatste weken elke dag zeer vroeg wakker zijn? Lore wordt tussen 3-4u een keer wakker en dan helemaal om 6u15… Elke ochtend opnieuw. Ze gaat gewoon tussen 19u en 19u30 slapen en dat is al jaren zo dus ik weet niet goed wat er veranderd is. Zou het te maken hebben met de seizoenswisseling?
Vandaag gaan we de pompoenen snijden, het huis wat meer in de herfstsfeer brengen, wandelen en de wereldbeker veldrijden kijken. Een echt gezellige dag.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s