Zondagmorgen: Halloween

Op dit moment staan we allemaal al fris gewassen en aangekleed om te vertrekken. (Hoezo wintertijd met kinderen?) We gaan dadelijk gezellig koffie drinken bij mijn schoonouders en dan een Halloweenachtige zondag thuis spenderen. Lees je weer mee op deze zondagmorgen?

  • De week begon super, want Lieke kwam maandag langs voor het ontwerp van ons geboortekaartje. We hebben wat ideeën besproken en binnen een dikke week krijgen we de eerste ontwerpen te zien. Heel spannend! Lieke heeft trouwens ook Onze trouwuitnodiging gemaakt.
  • Dinsdag had Tim ouderraad en had ik de avond voor mij alleen. Ik ben toen begonnen aan Oorsprong van Dan Brown (je weet wel: de auteur van De Da Vinci Code). Ik ben een grote fan en heb al zijn boeken in mijn kast staan. Vanaf de eerste pagina werd ik meegezogen en nu kan ik het boek niet meer neerleggen.
  • Woensdag kwam een vriendin op de koffie die vrijdag voor een maand is vertrokken naar Aruba. Het is niet haar eerste tripje en ik weet zeker dat ze een zalige tijd gaat hebben. Gisteren stuurde ze al dat ze was gaan snorkelen en aan het genieten was van een boek (HOT MESS van Lucy Vine) dat ik haar had meegegeven. Helemaal niet jaloers hoor 😉
  • Donderdag bracht Lore al haar knutselwerkjes mee van school. Ik vind het zalig om te zien wat ze allemaal in de klas maken. Mijn favoriete stuk was een schoendoos die ze helemaal in herfstthema hebben geknutseld. Een paddestoel, boom, blaadjes, een egel én een afbeelding van onze kleine kapoen verkleedt als een kabouter -smelt-.
  • Gisteren zijn we gaan eten bij mijn tante en nonkel. Ze hebben bij hun buiten een konijntje, Elvis, rondlopen, waar Lore helemaal gek op is. Ze mocht hem zelfs lekkere worteltjes voeren. Arm beest, hij heeft waarschijnlijk de hele dag nodig om uit te rusten. Daardoor hebben we helaas wel alle halloweenactie gemist. Onze decoratiepompoenen zijn zelfs ingezakt… (iets met een vochtige veranda). We zijn wel naar de opening van Dreamland in Mol geweest en daar heeft ze iets moois mogen uitkiezen dus ze was er niet zo rouwig om. Vandaag gaan we op bezoek bij mijn schoonouders en daarna gaan we het thuis extra gezellig maken en genieten van het herfstweer en ‘enge’ (teken)films.

Zondagmorgen Halloween

Woensdag kreeg ik weer de kans om de hartslag van onze jongen te horen toen ik een bezoek bracht aan de vroedvrouw. Ik wou nog wat overlopen in verband met mijn bevalling en dat konden we tegelijk doen. Zo te zien gaat alles goed en ik begin steeds nieuwsgieriger te worden naar hem.
Lore hebben we de eerste jaren voornamelijk verschoond op een verschoningskussen op onze keukentafel, maar deze is net iets te laag voor ons. Daarom hebben we een extra luiertafel besteld voor in de keuken. Het enige nadeel aan een goed voorbereid persoon (babygerelateerd dan toch) te zijn, is dat het huis nu al overal vol staat met babyspullen die enorm veel plaats in beslag nemen 😀 En dan komt er binnen een drie-/ viertal weken nog een kerstboom bij!
Lore heeft nu herfstvakantie en ik heb de eerste vier dagen ook vrij dus ik heb allerlei leuke dingen gepland staan. Als je graag wil volgen, kan je dit altijd via mijn Instastories doen -> klik hier.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s