November date

November date

Daten is cruciaal in een goed huwelijk. Alleen komt het er bij ons minder vaak van dan we willen. Toch proberen we één keer per maand echt tijd te maken voor ons twee en deze maand lukt het ons zelfs tweemaal. Eind november gaan we een weekend naar Utrecht, maar zondag spenderen we een (halve) dag in Eindhoven met winkelen en lunchen. Dit staat er op ons lijstje.

November date

Kunstguirlande
Elk jaar vergeet ik dit te kopen. We hebben een schouw in de woonkamer en het lijkt mij heel leuk om hier lichtjes in te hangen en misschien zelfs een paar kerstkousen. Ik probeer mijn kerstgekte in de hand te houden, maar het begint toch stilaan te kriebelen. Dit jaar gaat het mij lukken om te wachten tot na 20 november (datum heeft geen specifieke betekenis, maar hij klinkt mooi), hoop ik. Tellen kerstliedjes ook?

Schaar
Jullie kennen hem vast wel: de HAY schaar. Je zag hem een paar jaren geleden in elke Instagramfoto voorbij komen. Helaas was hij dan ook bijna uitverkocht. Hij stond zelfs op Mijn wishlist voor Kerstmis van vorig jaar. Ikea heeft dit exemplaar wat ik ook heel mooi vind en zondag komt hij met mij mee naar huis. Dit zijn van die typische spullen die niet noodzakelijk zijn, maar die je gewoon wil hebben. Gelukkig kost hij maar 3 euro. Er staan nog allerlei kleine spullen op mijn Ikea-lijst (wandplank, afdruiprek, kaarsen, houten schaal,…), dus we tackelen deze winkel als eerste.

Babypakje Classic
Dit pakje zag ik laatst verschijnen in mijn Instagramfeed. Het zag er zo heerlijk zacht en gezellig uit, dat het prompt op mijn wishlist voor de baby kwam. Ze hebben deze nog in roze of grijs en in verschillende uitvoeringen, maar ik ga voor deze groene kleur. Ik heb al veel kleren voor hem, maar op de één of andere manier vind ik geen leuke pyjama’s. Ik hoop bij Prénatal daar ook wat in te vinden.

Ladekast
Onze ladekast in de slaapkamer is zo oud, dat ik de jaren al niet meer kan tellen (hij was eerst van mijn ouders). Ik kreeg maandag een kleine aanval van nesteldrang en toen ik deze aan het opruimen was, kreeg ik bijna alle lades over mij heen. Het ding valt praktisch uit elkaar dus is het tijd voor een nieuwe. Deze van Hemnes vond ik al eventjes leuk dus die brengen we ook mee naar huis. Uiteindelijk willen we van dit merk ook een kledingkast, maar dat is voor een ander tripje.

Harry Potter kerstbal
Ik heb dit waarschijnlijk al verteld, maar Tim en ik willen een zeer diverse kerstboom. Eentje met allerlei verschillende kerstballen en tierlantijntjes. Voor alle grote gebeurtenissen kopen we een kerstfiguur (elke levensjaar van onze kinderen, huwelijk, huwelijksreis,…) En dit jaar komt dit Harry Potter exemplaar er ook bij. Onze boom heeft als primaire decoratieve kleuren rood en goud dus hij past perfect. Kerstmis heeft iets magisch en niets zeg magie beter dan Harry Potter.

We gaan nog proberen bij een speelgoedwinkel langs te gaan om alvast wat Sinterklaascadeau’s voor Lore te kopen. Ze blijft die paar uren dat we weg zijn bij haar grootouders spelen. Ik kijk heel hard uit naar onze date. Op zo’n momenten hebben we alleen maar oog voor ons twee. Binnen een paar maanden (nog minder dan 3!) wordt het weer een stukje moeilijker, dus probeer ik er nu nog extra van te genieten. Tussen als het winkelen door gaan we ook nog lekker ergens eten om daarna weer naar huis te gaan en onze kleine meid te knuffelen (want face it… we zijn geweldig slecht in een dag spenderen zonder haar). Als iemand een goed adresje weet om op zondag te gaan lunchen in Eindhoven, let me know!

 

Alle foto’s zijn eigendom van de bijbehorende link. 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s