Zondagmorgen: buitengesloten

Alles in mij schreeuwt dat ik de kerstversiering moet boven halen, maar voor de Sint houd ik mij nog één week koest. Hij heeft mij tenslotte iets lekkers gegeven waardoor ik niet anders kan. Natuurlijk kwam hij niet enkel voor mij.

  • Maandagochtend was de Sint langs gekomen. Lore was een braaf meisje geweest en ze had een bord vol lekkers gekregen. Het was magnifiek om haar gezicht te zien. Ze was wel even ontsteld dat de Sint blijkbaar een stukje van haar zelfgebakken wafel niet had opgegeten 😀 Deze morgen (zondag) is hij ook weer geweest en deze keer kreeg mama ook een stukje chocolade.
  • Alle Sinterklaascadeaus zijn binnen (lees hier wat Lore dit jaar krijgt). Alles ligt verstopt en klaar om mee gespeeld te worden. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze gaat reageren. We hebben nog steeds niet beslist wanneer we het gaan vieren. Eerst wilden we dit op 5 december ’s avonds doen aangezien Tim de 6de moet werken, maar nu blijkt dat hij de 5de een lange opdracht heeft dus pas laat thuis is. We zullen moeten afwachten. Tim en ik kijken er ook wel naar uit om zelf weer een beetje te mogen meespelen.
  • Woensdag is Lore voor het eerst naar de tandarts geweest. Ze was een beetje bang, maar eenmaal binnen stapte ze als eerste op de tandartsstoel af. Ze was heel flink en alles zag er goed uit. De tandarts zag wel dat ze nog een tutje heeft ’s nachts en toen heeft ze trots verkondigd dat ze deze aan de Sint gaat geven (ik ben eens benieuwd!).
  • Ik was deze week op zoek naar leuke kleedjes en kousenbroeken voor Lore. Ik moet zeggen dat ik de collecties momenteel vind tegenvallen (Lore heeft licht haar en een bleke huid dus niet alles staat haar). Ik was aan het snuffelen bij Filou & Friends, maar ik snap niets van die maten. Het wordt per leeftijd aangegeven in plaats van maat of lengte… Aangezien Lore een grote is voor haar leeftijd heb ik geen flauw idee wat te bestellen. Jammer want er zaten wel wat leuke stuks bij.
  • Gisteren ben ik met een vriendin naar Ladies Night: 3de editie. Een zaal gevuld met allerlei kraampjes waar kleding, juwelen, hebbedingetjes, make-up en dergelijke werden verkocht. Ik heb een leuke gehaakte knuffel voor de baby gekocht (voor Kerstmis) en wou ook nog gaan voor leuke bruisballen, maar ik vrees dat ik niet meer uit bad zou geraken 😀 #pregnancylife Daarna zijn we nog een lekkere chocomelk gaan drinken vooraleer ze mij thuis afzette. Ik had in gedachten om nog even lekker op de zetel te kruipen, maar dat werd helaas een ander verhaal. Tim kwam enthousiast naar buiten om onze vriendin te begroeten, toen de deur achter hem dicht viel. Resultaat: kind ligt te slapen, man staat buiten in de koude en ik reed met mijn vriendin naar de volgende stad waar mijn ouders op dat moment naar een concert gingen. Dit was natuurlijk de laatste keer dat ik ooit (!) nog zonder sleutel het huis uitga. Maar eind goed, al goed.

Sinterklaas Steph to Read

Momenteel ben ik 29-30 weken ver in de zwangerschap. Dingen zoals uit de auto stappen, iets oprapen of fysieke inspanningen gaan wat moeilijker 😀
Ik ben begonnen met een final checklist te maken. Ik verschoot er stiekem van wat ik nog nodig had. Allemaal kleine dingen, maar wel essentieel (washandjes, badcape, flessen, flessenborstel,…). Natuurlijk betekent dit dat ik terug kan gaan shoppen, dus dat is pluspunt. Vrijdagavond heb ik bij De Gele Flamingo deze slaapzak en dit dekentje besteld. Binnenkort plannen Tim en ik nog een dag waarop we de laatste dingen gaan kopen en dan is het afwachten.

En natuurlijk zorgen hormonen en vermoeidheid dat er bepaalde momenten zijn waar ik problemen heb met de hele mensheid. Gelukkig ben ik terug begonnen aan de Gilmore Girls (ik was gestopt bij begin van seizoen 6) en dat fleurt mij altijd op. Vaak zit ik gewoon hardop te lachen en te wensen dat mijn leven er ook zo kleurvol uitzag.

IMG_1231

Deze morgen zagen we deze kerstboom op Creative Ideas (op Facebook) en we vonden hem allebei zalig uitzien. Iemand een idee waar ik al deze decoratie kan vinden 😀

23622327_1453240368131944_7827499473463003243_n

Vanmiddag gaan we met vrienden en de kindjes bowlen (Lore haar eerste keer) dus ik ben benieuwd. Daarna komen we naar huis en schiet ik meteen mijn pyjama in. Het was een drukke week en ik kijk uit naar een rustige avond (met de Gilmore Girls natuurlijk).
Oh ja, er is deze week een Rituals geopend in Lommel. Zalig!

Liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s