All I want for Christmas is…

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way. Jongens, mijn favoriete feestdag is in aantocht! De kerstboom gaat omhoog, de kerstdecoratie wordt geplaatst en de kerstliedjes galmen uit de speakers. En weet je wat ik nog leuk vind? Een wishlist maken. Dit is de mijne dit jaar.

What I want for Christmas is

Bookworm pin Marloes De Vries
Vorig jaar heb ik de Gewoon Peachy pin gekocht van Megan McNulty. Het was de eerste pin die ik kocht en ik vind hem nog steeds enorm leuk. Toen ik deze van Marloes De Vries zag, was ik meteen verkocht. Zeg nu zelf… Een boekenworm. Perfect voor mij!

Fuck the quarter life crisis van Femke Kamps
Femke gaat op zoek naar antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee geconfronteerd worden. Het boek zou geschreven zijn voor diegenen in hun twintiger-jaren die meer op schema lopen met het bingewatchen van hun favoriete series dan qua leven. Het lijkt mij zeer interessant om dit boek te lezen en wie weet steek ik er wel meerdere dingen van op. Ik ben benieuwd.

Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bytell
Dit zal wederom een no brainer zijn, want een boekverkoper die verslag doet van zijn leven, lijkt voor mij een zalig boek. Kan je je voorstellen dat je dagelijks tussen boeken mag zitten, heel Schotland afreist op zoek naar bijzondere exemplaren en te maken krijgt met de meest aparte wensen van klanten? Mij klinkt het als muziek in de oren en deze mag zeker niet ontbreken in mijn boekencollectie.

Girl, wash your face van Rachel Hollis
Eigenlijk kan ik deze niet op mijn kerstlijst zetten, maar omdat ik hem zo graag wil, doe ik het toch. Het boek komt namelijk pas uit in februari, maar ik kan niet wachten. Elk hoofdstuk begint met een leugen die Rachel Hollis zichzelf al die jaren heeft voorgehouden en legt ze uit waarom dit een leugen is en hoe dit aan te pakken. Denk aan: “Ik ben een slechte moeder.”, “Ik ben niet mooi genoeg.” “Ik ben niet goed genoeg.” Rachel Hollis is iemand die ik al een tijd volg via social media en haar website The Chic Site. Ze is moeder van vier kinderen, heeft een eigen bedrijf, schrijft boeken en is niet nep.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – Illustrated Edition.
De eerste twee geïllustreerde versies heb ik al in mijn bezit en de derde is vorige maand uitgekomen. De kaft alleen al ziet er prachtig uit. De verhalen worden net weer iets anders verteld en ze gaan gepaard met zeer mooie illustraties. Hoewel deze niet altijd overeenkomen met wat je in de films zag, stoort het absoluut niet.

Sterling silver mixup tube ring
Een paar weken geleden waren we naar de Shopfabriek beurs geweest in Heusden-Zolder. Daar heb ik verschillende kraampjes gezien, waar ik het liefst alles had gekocht, maar eentje sprong er net iets meer uit. Ik heb er een mooie ketting gekocht en deze ring is op mijn lijstje beland. Ik hou wel van iets aparte juwelen. Ik kleed mij meestal heel sober, dus dan geeft zo’n juweel net iets meer weer van mijn karakter. Gelukkig staat er op de website een maattabel bij. Ik had geen flauw idee wat voor ringmaat ik heb, maar ik verschoot toch een beetje toen ik 20 zag staan. Misschien wat opgezwollen vingers van de zwangerschap? 😉

Sweater La Collection WVA
Jaja, je zie het goed. Ik wil graag een sweater van Wout van Aert. Het begon als een grap tussen mij en Tim, maar ik vind deze truien oprecht leuk. Perfect voor het verbergen van mijn resterende babybuik (begin februari) en volgens mij staat het heel leuk met een skinny jeans en sneakers (of rubberen laarzen als we naar een cross gaan kijken).

Woodwick Ellipse Vanilla Bean
Vorig jaar met de feestdagen had ik deze kaars ook voor mezelf gekocht en ik vond hem heerlijk. Spijtig genoeg liet ik hem zo vaak branden, dat hij in no time op was. Wat ik het leukste vond (buiten de heerlijke geur), was het geluid dat hij maakte. Het brandende lont klinkt namelijk als een knisperend haarvuur. Zalig!

En wat heb jij op je kerstlijst staan? Ik heb net Tim de zijne gekregen dus ik kan beginnen shoppen! Ik vind het zo leuk om toffe dingen uit te kiezen voor de mensen waar ik van houd. En om deze dan heel leuk in te pakken en onder de kerstboom te leggen… Oké jongens, het gaat gebeuren. Dit weekend gaat de kerstdecoratie omhoog!

Alle foto’s hebben als bron de link die aangegeven wordt. Klik op de titels als je wil weten waar je al deze dingen kan kopen. 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s