Zondagmorgen: de kerstboom staat!

Wanneer jullie dit lezen, zit ik hopelijk samen met Tim aan het ontbijt in Utrecht. Na een zeer leuke week -zoals je hieronder kan lezen-, sluiten wij hem af met een kort weekendje weg. En ja, dat is onze kerstboom. Hij staat er!

  • Maandagmiddag was het vriendinnentijd. ’s Middags gingen we bij één van ons thuis iets drinken en konden we rustig bijkletsen. Hoewel ik de meesten de dag daarvoor had gezien, is het toch altijd anders wanneer onze mannen er niet bij zijn 😉 Het was fijn om weer eens gezellig samen te zijn. En ik heb weer mogen knuffelen met de pasgeborene (2,5 maand) baby van mijn vriendin. Het is echt zo’n schatje. Het zorgt ervoor dat ik nog harder uitkijk om ons zoontje te mogen knuffelen.
  • Op dinsdag ging Lore met school naar het Huis van Nicolaas. Ze had van te voren wat schrik (ze heeft het niet zo op verklede mensen -mama trouwens ook niet-), maar ze kwam vol enthousiasme terug thuis. Ze had een heerlijke dag gehad en de angst was helemaal verdwenen.
  • Woensdag is bij ons pannenkoekendag. Lore, mijn moeder en ik eten deze vaak gewoon thuis, maar deze keer gingen we ze uit eten. Daarna snel door naar de fotograaf want Lore moest nieuwe pasfoto’s hebben (haar Kids iD was verlopen). En hoewel ze niet mocht lachen voor de camera, heeft ze het goed gedaan. Ik had ongeveer 6-8 foto’s gekregen en ik vrees dat ik er nog 2 over heb #familie
  • Diezelfde avond was het date night. Tim wou nog eens graag gaan uiteten dus zijn we naar ’t Onderwerp gegaan, waar we lekker hebben getafeld. Deze maand hebben we best veel tijd met zijn twee gespendeerd en het voelt zalig (niet dat we Lore niet missen hoor, maar af en toe een paar uurtjes voor onszelf moet kunnen).
  • Donderdagavond hebben we de kerstboom gezet. Ik heb mijn woord gehouden en het pas na 20 november gedaan. Volgens sommigen nog veel te vroeg aangezien de Sint nog moet komen, maar daar wachten wij niet op. De Sint zal het vast ook gezellig vinden om al die lichtjes te zien wanneer hij door de schoorsteen komt. Trouwens.. we wachten met cadeaus onder de boom te leggen. Dat gebeurd pas na 6 december. We hebben Lore uitgelegd dat die cadeaus van onszelf zijn en dat de kerstman maar een verhaaltje is. De Sint is natuurlijk wel echt, dat begrijpen jullie 😉 Lore heeft zelf ook een kleine kerstboom die ze naar believen mag decoreren, dus fun verzekerd -zeker met leuke kerstliedjes op de achtergrond-. We hebben zelfs al onze kerstlijstjes klaar (de mijne lees je hier) dus de eerste pakjes zijn al binnen en ingepakt (maar wel nog verstopt in een kast).

IMG_1281_Fotor

  • Zaterdagmiddag vertrekken Tim en ik voor een middag en nacht naar Utrecht. We vertrekken meteen na mijn werk en gaan daar dan een beetje winkelen, lekker eten en ’s avonds iets drinken. We slapen in het Eye Hotel , wat aangezien mijn beroep wel interessant móet zijn, dichtbij het centrum. Ik ben nog nooit in Utrecht geweest, dus als iemand nog tips heeft waar we lekker kunnen eten of leuk kunnen winkelen, let me know!

23526B7E-53D7-46FB-B276-92A0A69752FE

Dit weekend beslissen we over de naam van onze baby. Vorige keer zijn we hiervoor een weekend naar Thorn geweest en nu naar Utrecht. We nemen allebei onze top 3 mee en als we terugkomen, is het (hopelijk) beslist. Aangezien we ook al bezig zijn met onze geboortekaartjes kunnen we zelfs ook kijken hoe het al zal staan. Voor de rest gaat alles nog steeds prima met de zwangerschap. Ik geniet van elke beweging die ik voel en van de rustige avonden thuis, langs onze kerstboom.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s