Zondagmorgen: Holidays are coming!

We zijn hier al in volle feestmodus. De Sint is niet meer weg te slaan van de televisie, ons hele huis is ondergedompeld in kerstversiering, de agenda puilt uit van de sociale ‘verplichtingen’ en vanmiddag arriveren de eerste cadeaus. Oh ja, en we hebben beslist over de babynaam!

  • Vorig weekend zijn Tim en ik een weekend naar Utrecht geweest. Ik vond het een heel gezellige stad. Overal hing de kerstversiering al, alle (kleine) straatjes zijn gevuld met de leukste winkels en het was er gezellig druk. We hebben veel gewandeld, een paar cadeau’s gekocht en lekker getafeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik wou met Tim naar een toffe pub gaan die ik online had gevonden, maar hij zat echt stampvol! Wel jammer, want er was die namiddag/avond net rugby op en ik weet dat hij daarvan had genoten.
  • Toen we op zondag thuiskwamen zijn we verder gegaan met onze kerstdecoratie. Ik heb allerlei kersthuisjes, maar door de jaren heen zijn ze gaan slijten. Er waren er zelfs maar twee waarvan de lichtjes nog werkten. We besloten snel naar Pelckmans te gaan waar we wat extra mini-bomen, een paar huisjes en wat kerstballen hebben gekocht. Een paar uren later was ons hele huis versierd. Ik heb zelfs al een aantal cadeau’s in de kast verstopt liggen (we moeten natuurlijk wachten tot de Sint is geweest).
  • Via de Instagramaccount van Blossom Books verkopen ze soms boeken die licht beschadigd zijn voor maar een paar euro. Natuurlijk kon ik het niet laten om deze van Lauren Conrad te kopen. Ik kan niet wachten om er aan te beginnen, zeker nu met de feestdagen en onze toekomstige babyborrel.
  • Via A Cup of Life zag ik een leuke DIY adventskaars. Hij is super simpel om te maken en zorgt dat het aftellen naar Kerstmis nog leuker wordt. Shifra en Hans zijn trouwens begonnen met hun Vlogmas, waar ze elke dag om half 4 een vlog online zetten. Het eerste wat ik elke avond kijk op de zetel.
  • Vandaag (zondag) hebben we twee feestjes. Mijn moeder wordt volgende week 60 jaar en mijn vader 65 jaar. Volgend weekend is het groot feest, maar vanmiddag gaan we alvast toostten met de familie. Daarna gaan we rechtstreeks door naar mijn schoonouders waar volgens mij Sinterklaas op bezoek is geweest. Het wordt een echt kinderfeest en Lore kan dan ook niet wachten.

Holidays are coming

In Utrecht hebben we de naam beslist van onze baby! We hadden allebei een paar namen en uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Het is heel gek om nu hardop zijn naam te zeggen, alleen moet ik er wel voor zorgen dit niet te doen waar anderen bij zijn. Vorige keer heb ik mij drie weken (!) voor ik beviel, versproken bij mijn vriendinnen. Typisch iets voor mij 😀
Ik zit nu volop in week 31 en het gaat nog steeds goed. Alleen iets oprapen wat ik heb laten vallen (wat helaas regelmatig gebeurd), wordt een stuk vermoeiender. Mijn collega’s wilden mij al een grijparm kopen haha.
Maandag hebben we weer een echo en ik kan niet wachten om hem terug te zien. Het is al zo lang geleden! Ik hoop dat alles goed gaat met hem.

Liefs,
Stephanie

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s