Zondagmorgen: sneeuw!

Het hoogtepunt voor mij was toch wel zondag en maandag. Jongens, die sneeuw! Ik word daar effectief zo gelukkig van. Niets mooiers dan uit je raam kijken en de sneeuwvlokken zien dwarrelen terwijl je lekker warm binnen zit. Natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen gebeurd deze week. Lees je weer mee?

  • Maandag was de mooiste dag. Net toen ik Lore naar school had gebracht, begon het te sneeuwen. Er zouden ettelijke centimeters vallen die dag, maar België kennende, dacht ik dat dit nog wel zou meevallen. Verkeerd gedacht. Een uur later stond ik te strijken met de kerstliedjes van JoeFM en lag er al zeker een paar centimeters. Ik dronk een kop thee en genoot van het uitzicht. Ik word altijd zo gelukkig van sneeuw. Ik vind het vervelend voor de mensen die in de file vast staan of een gevaarlijke weg moeten rijden, maar wanneer je rustig binnen kan zitten, is het zalig!
  • Aangezien ik die dag niet meer naar buiten ging, vond ik het wel een goed tijdstip om een nieuwe serie te zoeken op Netflix. Uiteindelijk is het Riverdale geworden. Nu niet de meest hoogstaande serie. Het gaat er ver over, super Amerikaans en nep, maar op de één of andere manier blijf ik kijken.
  • Woensdag ging ik met mijn moeder en Lore naar het rusthuis van mijn grootmoeder, waar een kerstmarkt werd georganiseerd. Er stonden een tiental kraampjes met leuke spulletjes en lekkere dingen. Lore heeft een zelfgehaakte sneeuwpop gekregen en achteraf hebben we nog iets lekkers gedronken. Er waren best veel mensen dus er hing een gezellig sfeertje. Die avond zette ik onze kerstcd op en begon aan de kerstkaartjes. Ik heb er in totaal een 20-tal geschreven. Ik weet dat niet veel mensen dit meer doen, maar wat is er nu leuker dan een kaartje vinden in de brievenbus waar je het beste wordt gewenst en dat je leuk op de kast of boven de haard kan zetten?
  • Op vrijdag zat ik tijdens de lunch te genieten van een soepje toen ik ineens HoHoHo door de zaak hoorde. Stond onze baas in kerstblazer en -das met onze kerstpakketten in de winkel. Elk jaar krijgen we een doos gevuld met lekkernijen en  leuke spulletjes. Ook dit jaar was het weer echt tof. Ik kan helaas nog niet zeggen wat er in zat, want sommige van mijn collega’s wachten effectief tot kerstmis om dit pakket open te maken.
  • Zaterdagavond gingen we naar vrienden van ons. Ze hadden lekker voor ons gekookt en we hebben die avond enorm hard gelachen. Het zijn echt super lieve en grappige mensen. A saturday night well spent. Lore kreeg zelfs een eenhoorn(knuffel) van hen cadeau.

IMG_1494

’s Maandagsavond had ik samen met Tim en Lore de oprit sneeuwvrij gemaakt. Ik had het die dag rustig aan gedaan, dus dat leek mij geen probleem. Maar ik zou het toch niet aanraden als je hoogzwanger bent. Ik heb er dinsdag de hele dag last van gehad..
We zijn nu 33-34 weken zwanger. Tim gaat volgende week even op logement voor het werk, maar zodra hij terug is, beginnen we met alles in orde te maken. De luiertafel op zijn plaats zetten, het park installeren, zijn kamertje volledig inrichten, stilaan beginnen met de kleertjes te wassen,… Zeker met de feestdagen gaan die weken zo omvliegen. We moeten nog één tripje naar Baby-Dump en we zijn klaar.

Vandaag (zondag) gaan we er een leuke dag van maken. Dadelijk de laatste kerstkaartjes rondbrengen, daarna naar De Wensboom (waar we een cadeautje kopen voor een kind dat het niet zo breed heeft) en een bezoek naar de kerstmarkt waar mijn vader staat, namelijk Feestland. Daar laten Lore en ik Tim even laten genieten van een Duvel, terwijl wij nog een laatste kerstcadeau voor hem gaan kopen.

IMG_1499

P.S.: Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Dan kan je misschien eens kijken naar de blogpost die ik gisteren schreef over New York Kerstmis Bakboek. Een prachtig boek gevuld met lekkere recepten voor koekjes, cakes en lekkere ontbijtjes.

Liefs,
Stephanie 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s