Zondagmorgen: laatste werkweek

Goedemorgen iedereen! Sommigen van jullie liggen nog uit te slapen terwijl anderen al volop bezig zijn met de feestvoorbereidingen. Het voordeel aan hoogzwanger zijn, is dat Tim alle taken op zich neemt en dat ik rustig kan schrijven op deze zondagmorgen. Deze week was mijn laatste werkweek voor de komende 4 maanden!

  • Maandag heb ik de namiddag gespendeerd met mijn mama. We zijn gaan lunchen, een bloemetje gaan kopen voor het graf van mijn grootvader (hij zou deze week 90 jaar zijn geworden) en op bezoek geweest bij mijn grootmoeder. Een rustig en gezellig begin van de week.
  • Dinsdagavond heb ik voor het eerst naar de film Magic beyond words: The J.K. Rowling story gekeken. Ongelooflijk dat ik deze nu pas zie. Ik vond hem zeer inspirerend en perfect om de feestperiode mee te beginnen.
  • Woensdag was het kappertijd. Nadat ik Lore naar school had gebracht, had ik even me time. Lekker genieten terwijl ze mijn haren verwennen. ’s Middags was het dan weer tijd voor Lore. Haar frou/pony groeit zo hard, dat ik om de paar weken bij Heads Hairdressing  sta. Deze dagen hebben ze het natuurlijk super druk dus ik was heel blij dat ze ons nog tussendoor konden nemen.
  • Tim was de hele week weg voor zijn werk. Hij vertrok op maandagochtend en kwam donderdagavond pas laat thuis. Hoewel ik kan genieten van wat tijd alleen, vond ik dit redelijk lang. Ik was dan ook echt blij toen hij thuis was en terug langs mij lag. Ik vond het vooral erg voor Lore. Ze vroeg elke dag wanneer papa terug naar huis kwam (dit had ook wel een beetje te maken met dat hij beloofd had koekjes mee te brengen 😀 )
  • Zaterdagvoormiddag waren mijn laatste uren op het werk. Vanaf half 1 begon mijn zwangerschapsverlof. Ik ben nu ongeveer 4 weken thuis (tot de baby geboren wordt) en daarna nog 12 weken. Om eerlijk te zijn, is het nog niet helemaal doorgedrongen. Dit zal waarschijnlijk pas zijn volgende week.
  • Ondertussen ben ik begonnen aan mijn kerstklassiekers. De eerste 50 bladzijden van Trots en Vooroordeel (Pride & Prejudice) zijn gelezen, You’ve got mail heb ik gisteren (zaterdag) gezien en vanavond wordt het The Holiday.

IMG_1642

Mijn buik is enorm hard gegroeid de laatste weken. Ik weet dat dit normaal is, maar het voelt alsof deze kleine gigantisch wordt 😀 Ik heb gelukkig nog een kersttrui gevonden die past (zie foto)! Het is hier natuurlijk geen kerst zonder kersttrui.
Gisteren heb ik de laatste kerstcadeaus gekocht en de berg onder de boom kan tellen.. Ik kan niet wachten om iedereen zijn gezicht te zien wanneer ze alles opendoen. Ik heb dit jaar echt plezier gehad met shoppen. Er ligt zelfs al wat bij voor de baby. Ik ga vandaag proberen nog een kerstfoto van ons vieren te nemen (wish me luck!) en als alles goed gaat, komt deze morgen online. Ik ben de laatste tijd helemaal vergeten foto’s te nemen van de babybump dus dit is wel een ideaal moment.

Wat zijn jullie plannen met kerstmis? Vliegen jullie van het ene feest naar het andere of is het een lekker rustige kerst? 

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s