Onze zwangerschapsfoto’s

Zwangerschapsfoto’s horen voor mijn gevoel bij elke zwangerschap. We hebben dit bij Lore gedaan, dus is het vanzelfsprekend dat we het nu ook deden. En deze keer was het niet alleen wij twee, maar was Lore er ook bij, wat het des te specialer maakte.

Vorige zwangerschap hadden we de fotoshoot in onze tuin, maar dat wilden we deze keer anders. Het bos bij Pijnven vonden we beide mooi en we waren die dag gezegend met koud, maar zonnig weer. Ideaal. Onze foto’s zijn genomen door Karen Brans photography.

7C8A48137C8A4818a7C8A4938

Foto’s met een kleuter nemen is zeker niet evident, maar ondanks dat Lore er maar even zin in had, is het Karen gelukt om enkele prachtige foto’s van haar te maken. Deze hier boven is mijn favoriet.

7C8A50127C8A50997C8A51667C8A5260

Tim en ik voelen ons beide niet echt op ons gemak tijdens zo’n shoot. Ik weet nooit waarnaar te kijken en liefdevol in elkaars ogen staren, voelt toch altijd iets nepper aan dan wanneer je dit in real life doet. Maar toch raad ik het iedereen aan om te doen. Als ik terugkijk naar (bijna) vier jaren geleden, ben ik zo blij met de foto’s van toen ik zwanger was met Lore. Ik zie hoeveel we beide zijn veranderd en dat zal ik binnen een paar jaren ook zien op deze foto’s, laat staan wanneer de kinderen volwassen zijn. Het zijn herinneringen en dat maakt het meer dan de moeite waard.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s