Zondagmorgen: hoortest en bloggen

De eerste week alleen met twee kinderen, Wout zijn hoortest en even tijd voor mezelf. De carnavalsgekte ligt eindelijk achter ons en nu kunnen we uitkijken naar Pasen en de lente.

Deze week was mijn grote vuurdoop. Tim ging na twee weken terug werken, Lore had krokusvakantie en ik was voor het eerst alleen met twee kinderen. Het moet natuurlijk juist lukken dat de kinderen beide verkouden raken. Lore had er weinig last van, maar Wout wat meer. Zijn neusje zat de hele tijd verstopt en sinds een paar dagen heeft hij er een hoest bij gekregen. Zeer zielig om te zien. Nu klinkt het allemaal veel spannender dan het was, want op zich heeft Lore flink wat playdates gehad (inclusief twee carnavalsstoeten) en is er buiten de verkoudheid niets aan de hand met Wout.

28117700_10155497535164385_390731087_n (1)

Halverwege de week hadden we de gehoortest van Wout bij Kind & Gezin. Ik vind het altijd grappig om te zien hoeveel draden die kindjes krijgen. Net uit zo’n science-fiction film ๐Ÿ˜€ Maar hij heeft het super goed gedaan en na vijf minuten stonden we al weer buiten.

28232939_10155497534984385_868664801_n (1)

Normaal gezien ging ik vrijdag naar een vriendin in Antwerpen. Het zou de eerste keer zijn dat ik in drie weken tijd alleen was zonder kinderen. Nu niet dat ik hier echt naar snakte, maar het blijft belangrijk om ook tijd voor mezelf te nemen. Tim gaat een paar keren per week sporten dus dan is hij even het huis uit, maar voor mij was het wat moeilijker de voorbije weken. Helaas kon het tripje niet doorgaan, want mijn vriendin was ziek. Dan besloot ik maar om een paar uurtjes naar de bib te gaan en wat te schrijven/bloggen. Heerlijk even niets dan stilte ๐Ÿ™‚ Kan een mens soms goed doen.

Deze week vond ik het uitzonderlijk goed weer. Natuurlijk afgewisseld met regenachtige dagen, maar het meeste van de tijd hebben we toch lekker fris weer met een zonnetje gehad. We zijn bijna elke dag kunnen wandelen en hebben de zonnestralen op ons gezicht kunnen voelen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik begin te verlangen naar de lente. Heerlijk de deuren open en met een dikke trui genieten van de eerste zon. Het viel mij gisteren zelfs op hoe lang de dagen al zijn geworden. Het was om 18u nog steeds niet donker!

Als voor mijn gezondheid; ik genees zeer goed van mijn keizersnede. Ik heb zo goed als geen pijn meer en ik kan steeds meer dingen doen. Ik moet zorgen dat ik op tijd rust en ik mag nog steeds niets te zwaar dragen, maar voor de rest mag ik echt niet klagen. Het lijkt zelfs alsof ik nu minder last heb dan vorige keer, maar dat gaat niet waar zijn. Ik kan mij herinneren dat ik vorige keer rond deze tijd ook al zoveel wandelde.

28233541_10155497535034385_889511345_n

Een tijd geleden hebben we Wout’s eerste fotoshoot gehad en volgende week woensdag komen hiervan een aantal foto’s online. Nu gaan we ons klaarmaken, want we gaan de krokusvakantie afsluiten in stijl, namelijk met een tripje naar Plopsaland. Lore staat al vanaf 6u30 te springen ๐Ÿ™‚ Het is wel een kleine volksverhuizing zo met twee kinderen.. poeh poeh!

Liefs,
Stephanie

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s