Wout zijn eerste fotoshoot

Tim en ik waren zo blij met Onze zwangerschapsfoto’s dat we door dezelfde persoon meteen een fotoshoot voor Wout hadden geregeld. We hadden zo’n shoot 3 jaar geleden ook met Lore gedaan en we kijken er nog steeds regelmatig naar. Het brengt herinneringen en mooie momenten mee die ik nooit wil vergeten. Zeker de moeite waard om te doen met jullie kleine spruit.

Tijdens de fotoshoot was Wout anderhalve week oud. Ze zeggen dat zo jong mogelijk het beste is, aangezien ze dan vaker slapen en ze gemakkelijker te verleggen zijn. Helaas zaten wij in de fase dat Wout enkel geknuffeld wou worden. Oorspronkelijk wou ik enkel foto’s van Wout (en eventueel met Lore), maar doordat ik hem moest troosten heeft Karen (van Karen Brans photography) er ook een paar genomen waar ik bij opstond. Waar ik achteraf stiekem wel blij mee was. Gelukkig was Wout snel getroost en is alles nog goed gelukt. We hebben zelfs een foto laten afdrukken bij Fotofabriek zodat we er dagelijks naar kunnen kijken.

7C8A71397C8A70927C8A7119

De volgende foto is mijn favoriet. Lore wou niet meedoen aan de shoot (Wat ik al had verwacht. Een driejarige en geforceerd lachen plus poseren, is geen goede combi.), maar het is Karen toch gelukt om deze foto te nemen. Ze wou haar kleine broertje komen troosten… Hier smelt een moederhart toch van. Er is niets mooiers om hen twee samen te zien. Ik kan niet wachten tot Wout wat ouder is en ze effectief met elkaar kunnen spelen (maar wees gerust, ik geniet ook van deze tijd).

7C8A72667C8A7148zw7C8A7158

Twee dagen na onze bruiloft (zie hier de foto’s) kregen wij van vrienden één van onze favoriete foto’s toegestuurd op een soort van geglaceerd houten bord. Het staat bij ons in de woonkamer en ongeacht hoeveel keren ik er langsloop, ik blijf het mooi vinden. Ik wou zoiets dan ook heel graag doen met één van deze foto’s. Gelukkig hadden we diegene van Wout en Lore samen dus ik wist ook meteen dat ik deze wou gebruiken. Via Fotofabriek mocht ik deze foto op hout uitprinten (berkenflex met whitewash) en hij staat perfect. Het is gedrukt op berkenplex met whitewash en heeft een zachte look.

Fotofabriek@

Ongelooflijk dat Lore in juni 4 jaar wordt en dat Wout alweer 4 weken oud is. De tijd gaat zo vlug voorbij! Ik moet mezelf er continu aan herinneren om zo veel mogelijk te genieten van deze momenten.

Liefs,
Stephanie

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s