Zondagmorgen: hongerdagen & cadeautjes

De eerste week van maart: kraambezoek, boekennieuws en hongerdagen. Het komt er op neer dat ik veel op mijn krent heb gezeten (of dit nu uit luxe of noodzaak was) en toen kwam er ineens nog sneeuw bij kijken.

  • Via een vriendin kreeg ik een link doorgestuurd van de website Next. Vroeger kocht ik Lore haar kleren voornamelijk bij Zara, maar sinds ze naar de ‘grote meisjes’ maten moet gaan, vind ik de collecties iets minder. Maar op deze website heb ik echt al tientallen leuke setjes voor haar gezien. Dit gaat weer pijn doen aan de portemonnee.. Maar aangezien de lente voor de deur staat, heb ik een geldig excuus.
  • Deze week kreeg ik een boek toegestuurd, namelijk Vanaf nu wordt alles beter van Maartje Willems. Ik had hier al wat over gehoord en was heel benieuwd. Ik ben op vrijdagmorgen begonnen in dit boek en zaterdagavond had ik het uit. Volgende week volgt hier een recensie over om te zien wat ik ervan vond.
  • Op donderdag kwamen mijn vriendinnen langs voor een gezamenlijk kraambezoek. Ik had ze natuurlijk allemaal al gezien, maar nu kwamen ze als groep wat altijd heel gezellig is. Ze hadden de leukste kleertjes en speelgoed bij voor Wout. Hij is echt verwend geweest en zal weer knap voor de dag komen.

28768372_10155532832509385_1291028497_o_Fotor

  •  Zaterdagmiddag zijn we bij vrienden langs geweest, waar Lore heeft kunnen spelen met hun kinderen en we lekkere pannenkoeken hebben gegeten. Zo’n middagen vind ik altijd zalig. De ouders kunnen bijpraten terwijl de kids plezier maken.
  • Hongerdagen… Wat was ik (bewust) vergeten hoe pittig deze konden zijn. Wout wil momenteel om de 2 uren eten en soms zelfs vroeger. We hebben zijn pap wat verhoogd, maar nog moeten we het rekken naar 3 uren tussen elke voeding. Hij is ook nog eens geweldig aanhankelijk wat ervoor zorgt dat ik niets gedaan krijg. Zelfs deze blogpost schrijven vraagt een ingewikkelde planning van knuffelen, typen met één hand, afleiden met speelgoed en het gebruik van een tutje. Gelukkig is dit maar een fase en vindt hij zijn draai snel weer terug.

7C8A7095

Vandaag gaan we de paastak versieren. Het is nog een maand voor Pasen, maar ik vind zo’n kleurrijk versierde tak wel gezellig. Voor mij een teken dat de lente in aantocht is. Ik kan niet wacht dat de temperaturen gaan stijgen, de deuren weer open kunnen en dat de dikke jassen de kast in kunnen. Helaas gaat dit voor mij weer gepaard met allergieën, maar daar hebben ze gelukkig goede medicatie voor 🙂 Ik moet zeggen dat de sneeuw wel een kleine domper op mijn lentegevoel bracht. Alhoewel ik sneeuw nog steeds heel mooi en magisch vind.
Zelfs als het begin maart valt.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s