Zondagmorgen: koorts & illustraties

Deze week zijn de tickets van een super (!) leuk event besteld, heeft Pasen zijn introductie gemaakt en staat er een nieuwe illustratie op mijn wishlist.

  • De tickets zijn besteld! Wij gaan in augustus naar het Harry Potter Event 2018 in Doornenburg. Via hun social media zag ik dat de laatste tickets beschikbaar waren, dus na een overdreven lieve glimlach naar mijn man, heb ik de tickets gekocht. Ik kan niet wachten om te gaan! We nemen Lore mee dus ik ben heel benieuwd om te zien wat zij ervan vindt. Ze is natuurlijk nog te jong voor de films, maar zo’n event kan niet anders dan tof zijn. Zeg nu zelf: een kasteel, een toverstaf maken, een bezemrace, een speurtocht,.. dit kan niet fout gaan.
  • Mijn recensie van Ik kom je halen! van Marijke Vos kwam deze week online. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik enorm veel boeken gelezen. Ik genoot echt nog even van de rust, maar na de bevalling was het iets moeilijker om terug in het ritme te geraken. Ik lees sowieso al veel, maar nu had ik moeite om maar enkele bladzijden per dag te doen. Gelukkig is deze leesdip voorbij en ben ik weer back on track! Volgende week komt een nieuwe recensie online en ik ben nu bezig in De kunst van het verdwijnen van Sarah Domogala.
  • Donderdag heb ik mijn laatste check-up gehad bij de gynaecoloog en alles ziet er goed uit. Ik kan terug alles hervatten en zelfs beginnen met sporten. En jongens, wat is dat laatste hard nodig. Ik heb zelfs mijn stappen-/activiteitenteller terug aan. Ik heb de mountainbike van stal gehaald (welke Tim voor mij heeft nagekeken en gepoetst: dank u knapperd!) en ik ga stilaan terug beginnen met thuisoefeningen. Natuurlijk gaat dit alles verschrikkelijk tegensteken, want mijn conditie is nihil en ik weet niet eens meer zeker of ik nog buikspieren heb.
  • Ongeveer drie jaren geleden schreef ik een blogpost over Marloes De Vries (wat ik nu wat heb geüpdatet). Zij maakt als illustrator de leukste prints en ik heb er momenteel eentje op het oog. Nu heb ik de laatste tijd nogal wat geshopt (lentekleren, iemand?) dus ik moet mezelf inhouden (ook al is de prijs maar €12,50), maar ik vind hem ZO leuk. Wat vinden jullie ervan? Wil je het artikel over Marloes De Vries nogmaals lezen, klik dan hier.
351098-edd73b6e87a6444c81327eeb17929fd5
Bron: Marloes De Vries
  • Zaterdag hebben we de paastak gezet. We hebben nog wat eitjes bij gekocht en nu zijn het meer gekleurde eitjes dan tak, maar ik vind het zalig. Stilaan beginnen alle knutselwerkjes, boekjes en chocolade-eitjes het huis te vullen.

Helaas eindigt het weekend een beetje in mineur. Onze kleine meid is deze morgen opgestaan met 39,2 graden koorts. De ziektekiemen zijn helaas ons huisje niet voorbij gegaan, dus wordt het een dagje thuis blijven. Er staan van alle spelletjes, lekker eten en een hele hoop films nu op het programma. In tussentijd kunnen Tim en ik het huis wat op orde krijgen zodat we weer klaar zijn voor een nieuwe week.

Liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s