Zondagmorgen: K3 en een babyborrel

Een dagje te laat, maar hier is hij dan! Een week met ups en down waaronder een oorontsteking, kraambezoek, een show en de babyborrel van Wout.

  • Zoals je vorige week al las in Zondagmorgen: koorts & illustraties, had Lore zondag flinke koorts. Donderdagochtend was dit nog het geval (ondanks neurofen en paracetemol) dus zijn we naar de dokter gegaan. Bleek dat onze meid een oorontsteking aan beide kanten heeft. Ze heeft nooit geklaagd van oorpijn en zelfs nu heeft ze er geen last van. Gelukkig is ze met de antibiotica al een stuk beter en bijna zo goed als genezen.

K3 ananas

  • Deze week heb ik twee boeken uitgelezen, namelijk Girl, wash your face van Rachel Hollis en Duingras van Jackie van Laren. Ik ben weer helemaal terug in de leesgroove en daar ben ik heel om! Zondag begin ik aan het vervolg op Duingras en ik kijk er nu al naar uit.
  • Ik ben deze week begonnen met ‘sporten’. Jongens toch, mijn buikspieren zijn ontwaakt, maar hebben er duidelijk geen zin in. Ik probeer 6 keren per week thuis oefeningen te doen (maximaal 20 minuten) en één keer per week een andere sportactiviteit zoals zwemmen, fietsen of zweten op de crosstrainer. Mijn missie is om mijn zwangerschapskilo’s in een jaar kwijt te geraken. Een schappelijk doel, vind ik zelf.
  • Deze week hadden we filmavond en zagen we Thor: Ragnarok. Zoals jullie weten, houden wij enorm van de Marval-films. Ik moest in het begin hard wennen aan de stijl hoe deze film is gemaakt. Het was heel anders dan de anderen, maar uiteindelijk hebben we goed gelachen. En zeg nu zelf… Chris Hemsworth halfnaakt -zwijmel, zwijmel-
  • Zaterdag zijn Lore en ik samen met vrienden naar de K3-show geweest. Het was voor ons beide de eerste keer en het was prachtig. Het decor, het verhaal, de outfits, hun zangtalent en de sfeer zaten goed. Lore heeft er van genoten en mama ook. Om de één of andere reden kan ik emotioneel worden van zo’n shows, dus een aanrader als je nog wil gaan met je kids (of alleen kan natuurlijk ook 😉 )

K3-show

Zondag was onze babyborrel voor Wout. Het was een gezellige namiddag met allemaal vrienden en familie. De kinderen hebben heel fijn gespeeld (Wout heb ik op een gegeven moment naar de babysit gebracht) en Wout is weer enorm verwend geweest. ’s Avonds rond half 10 plofte we eindelijk in de zetel, compleet op maar wel gelukkig.

WOUT

Vandaag (maandag) zijn mijn collega’s op kraambezoek gekomen. Het was alweer drie maanden geleden dat ik hen nog had gezien dus ik vond het heel fijn dat ze er waren. Wout had ook van hen weer een leuke cadeau gekregen en het is de missie van vandaag om alles een plekje te geven 🙂

Ondanks het feit dat Lore ziek was, was het een heel leuke week. Volgende week staan er wat doktersbezoeken op de agenda en hopelijk heel veel zon! Ik had geen sneeuw meer verwacht zo dicht tegen de lente, maar hopelijk was dit het laatste en kunnen we beginnen met de deuren open te laten staan.

Veel liefs,
Stephanie 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s