Zondagmorgen: dokters en onze vakantie geboekt

De lente is officieel hier en dat konden we dit weekend al goed voelen. Mijn week was gevuld met doktersbezoeken, een bezoek naar Plopsaland én het boeken van onze zomervakantie.

  • Dinsdag hadden Wout en ik een afspraak bij de kinderarts. Een gewone controle om te zien of alles in orde was. Gelukkig was dit het geval, alleen bleek Wout wat last te hebben van wat huidreacties (berg, eczeem), waar we zalf voor kregen. Twee maal per dag goed insmeren en dan hopen dat het over gaat. Moest dit niet het geval zijn, zou het een koemelkallergie kunnen zijn. Vingers gekruist dat het dit níét is!
  • Helaas hield het daar voor hem niet op. De volgende dag hadden we onze 8 weken controle bij Kind & Gezin en kreeg hij twee spuitjes. Nu is dit niet de eerste keer dat ik het meemaak, maar toch hartbrekend om je kindje zo te zien wenen. Gelukkig was het snel over en hebben we nog lekker geknuffeld.
  • We hebben onze zomervakantie geboekt! We gaan een kleine week naar Westende, waar we in een appartement verblijven. Met Wout wou ik niet te ver van huis gaan, maar wel het comfort van een appartement hebben. We hebben besloten wat dagtripjes te doen naar Blankenberge en Plopsaland De Panne. Natuurlijk hopen we ook veel tijd op het strand door te brengen dus hopen we op mooi weer. We kijken er echt naar uit.
  • Wout heeft deze week zoveel gelachen. Hij gaf ons de voorbije weken her en der kleine glimlachjes, maar deze week was het full on. En smelten dat ik dan deed. Hij is toch zo ongelooflijk knap (i know… onpartijdig) en het liefste laat ik hem de hele dag lang lachen. Om hem vervolgens helemaal te bedelven onder kusjes.. Oh help, wat ga ik toch doen als ik terug moet gaan werken.
  • Zondag gingen we met mijn ouders en mijn broer zijn gezin naar Plopsaland Indoor Hasselt. De kids hebben zich goed geamuseerd en wij hebben genoten van het weer. Het was echt zalig! We hebben de hele namiddag buiten gezeten en genoten van de warme zonnestralen (volgens mij heb ik zelfs wat kleur gekregen in mijn gezicht). Ik heb de laatste tijd, bij elke kans die ik kreeg, een stoel genomen en buiten in het zonnetje mijn thee gedronken. Heerlijk gewoon.
  • Ik ben begonnen met een to-do lijst. Nog maar iets minder dan een maand en ik begin terug met werken. Er zijn allerlei dingen die ik nog graag wil doen vooraleer mijn vrije tijd weer slinkt. Er staan dingen op zoals Wout zijn babyboek vervolledigen, naar de kapper gaan, kijken welke kleding ik nog aan kan, zijn wieg verkopen, papierwerk,…
  • Deze week heb ik Stormwind van Jackie van Laren uitgelezen en begin ik aan Grote kleine leugens van Liane Moriarty. Hier is al een televisieserie van gemaakt, waar veel lof over is, dus ik ben benieuwd. Hopelijk kan ik hem vaak mee naar buiten nemen, samen met mijn kop thee.
29693449_10155590265439385_816351350_o
Bron: Annie Spratt

Ik ga deze week proberen om er echt in te vliegen met mijn to-do lijst, want ik merk dat ik onrustig begin te worden. Hij is nog te lang en ik wil ervoor zorgen dat ik mijn laatste ‘vrije’ dagen niet propvol en gestrest doorbreng. Deze week beginnen we met de kledingkasten van iedereen uit te ruimen. De lente is begonnen en de winterkleren kunnen hopelijk achterin de kast, maar er zijn een hoop kleren van vorig jaar waar Lore niet meer in kan dus die moet ik sorteren. Er zijn vervelendere klusjes 🙂

Hebben jullie gisteren genoten van het zonnetje?

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s