Zondagmorgen: hip hop en Pasen

Allereerst Vrolijk Pasen voor iedereen! Ben je al begonnen aan de eitjes? Voor diegenen die tussen de festiviteiten even willen lezen hoe mijn week ging: naar de crèche met Wout, een documentaire van dr. Dre en mijn schoenen-wishlist komen allemaal aan bod.

  • Maandag zijn Wout en ik naar de crèche gegaan om alles te bespreken en zijn eerste wenmomenten in te plannen. Hoewel ik niet zo zenuwachtig ben als bij Lore (haar eerste wenmoment heb ik vier uren aan een stuk geweend), merk ik toch dat ik mij af en toe lichtjes zorgen maak. Gaan ze zo goed voor hem zorgen als ik? Gaan ze weten wat dat ene huiltje wilt zeggen? Gaat hij het naar zijn zin hebben? Natuurlijk gaat dit allemaal perfect lopen en hebben de begeleiders enorm veel ervaring, maar het moederhart maakt zich altijd ongerust.
  • Dinsdag was een zeer productieve dag: pasfoto’s van Wout laten nemen (heel grappig trouwens), een kids iD aangevraagd, een bankrekening voor hem geopend én zijn kledingkast is weer up to date. Zoals ik vorige week zei, heb ik een to-do lijst die ik wil afwerken voor ik terug begin met werken en dankzij dinsdag is hij al een serieus stuk korter geworden. Wat mij natuurlijk niet tegenhoudt om er telkens weer nieuwe dingen op te zetten -zucht-.
  • Woensdag was een regenachtige dag. Met de blikken van Wout zijn flesvoeding, hebben Lore en ik geknutseld zodat we hier buiten allerlei spelletjes (bowlen en balletje gooien) mee kunnen doen. ’s Avonds hebben Tim en ik naar de documentaire van dr. Dre op Netflix gekeken, The Defiant Ones. Zelfs als je niets geeft om de hip-hop wereld, raad ik hem aan om te kijken. Hij bestaat uit vier afleveringen van telkens een uur ongeveer. We hebben ze alle vier achter elkaar gekeken. We konden gewoon niet stoppen.
  • Zoals jullie weten heb ik best een grote schoenmaat (maat 44) en is shoppen geen pretje. Ofwel vind ik niets wat leuk is ofwel kost het mij redelijk wat geld. Ik was deze week aan het kijken op Zalando voor zomerschoenen. Uiteindelijk heb ik zes paar schoenen van Gabor op mijn verlanglijstje staan. Zes paar!! En dan van maar één merk. Ik ben zoooooo dankbaar dat er tegenwoordig mooie schoenen zijn voor vrouwen met een grote maat. Ik weet nog dat ik als puber hier tranen met tuiten voor heb gelaten, omdat ik altijd de lelijkste schoenen moest dragen. Hoera voor de schoenenindustrie!

Gabor wishlist

  • Zaterdag hebben we weer allerlei klusjes rond het huis gedaan. De auto gewassen, wasjes gedraaid en de veranda lente-klaar gemaakt. Het zonnetje scheen zo fijn, dat ik niet meer kon wachten om het daar gezellig te maken. Zodra de zon maar even komt kijken, is het daar meteen warm en heerlijk om te zitten. We hebben er deze avond zelfs al kunnen eten. Kom maar op met die zonnestralen!

Pasen Steph to Read

Morgen begint officieel de paasvakantie en we krijgen het druk. Elke dag heb ik een voor- of namiddag vol gepland met playdates, georganiseerde speelmomenten of daguitstapjes. Stiekem kijk ik er zelf ook wel naar uit. En misschien ook een beetje naar die paaseieren tussen een witte boterham. Njom njom.

Liefs,
Stephanie

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s