Zondagmorgen: eerste crèchedag en een tipitent

Mijn bevallingsverlof zit er bijna op. Echt gek hoe snel die maanden voorbij zijn gegaan! Van de laatste week probeerden we nog zo goed mogelijk te genieten alleen kwam daar vandaag een kleine domper op.

 • Mijn laatste week bevallingsverlof is ingegaan. Donderdag begin ik terug met werken en dinsdag ben ik al even gaan kijken hoe het met mijn collega’s was. Wout en Lore gingen mee en we hebben nog even leuk geshopt daar. Bij de Kruidvat een neushoorn skippyspeeltuig en een nieuwe tipitent. Die laatste was maar €19,99 en zijn echt super tof. Groot genoeg voor Lore en in heel toffe kleuren. Natuurlijk ben ik een groot deel van mijn woonkamer kwijt, maar dat hoort erbij.
 • Hoewel het weer iets minder was dan vorig weekend, ben ik wel helemaal in de lentestemming. De dikke jassen zijn opgeruimd, we zijn elke dag gaan wandelen en er staan kleurrijke bloemen op de tafel. Volgende week gaat de temperatuur flink omhoog en hopelijk kan ik nog een paar dagen meepikken voor ik begin met werken.

30726504_10155636486309385_2386022364933521408_n (1)

 • Vrijdagmorgen was emotioneel. Mijn kleine jongen ging namelijk voor de eerste keer naar de crèche. We brachten hem allemaal samen en toen we vertrokken kreeg ik het toch even moeilijk. Gelukkig heeft hij het heel goed gedaan (hij heeft bijna de hele ochtend geslapen) dus het ergste is voorbij. Maandag weer een wenmoment en dinsdag gaat hij voor het eerst een volledige dag. Gelukkig kan ik hem dan nog zelf ophalen. Ik kan amper geloven dat hij volgende week 12 weken wordt. Wat gaat de tijd snel!

wout (1)

 • Zaterdagmiddag zijn Lore en ik Shimmer and Shine en Paw Patrol gaan kijken in Kinepolis Hasselt. Toen we thuiskwamen lag Wout heerlijk te slapen buiten in zijn wandelwagen en had Tim een lekker stuk vlees op de barbecue liggen.

Lore (1)

 • Om de vakantie af te sluiten gingen we vandaag naar de Efteling. Het favoriete pretpark van mij en Lore. Helaas ben ik deze nacht ziek geworden dus kan ik niet mee -snif-. Wout is naar mijn schoonouders en Tim is toch met haar gegaan. Ik hoop dat ze een fijne dag hebben, maar met zo’n mooi weer zal dat zeker het geval zijn.

Ik kruip op de zetel met een boek, Netflix, een hoop thee en hopelijk ben ik straks weer de oude. Misschien dat ik straks nog even buiten kan zitten om wat nodige vitamine D te krijgen.

Gaan jullie ook genieten van het zonnetje? Iedereen klaar om de paasvakantie af te sluiten?

Liefs,
Stephanie 

2 Comments

 1. Helaas heb ik geen paasvakantie gehad, maar gelukkig begint over een week de meivakantie in Nederland. Balen dat je ziek bent, gaat het weer wat?

  Door mijn werk in het onderwijs heb ik straks heel lang bevallingsverlof. Het lijkt me best raar je kleintje achter te moeten laten bij de opvang. Of niet. Ik kan me er nog weinig bij voorstellen.

  Like

  1. Ooh dan hebben jullie nog iets om naar uit te kijken!
   Het begint stilaan beter te worden, maar nog niet helemaal de oude. Ik hoop tegen vanavond wel, zodat ik een goede nachtrust heb voor de week begint.

   Hoe lang is je bevallingsverlof dan juist? Het mijne was na de bevalling 12 weken. Het lijkt lang, maar het is echt zo om!
   Het is altijd raar om je kleintje voor de eerste keer achter te laten. Alleen is de ene daar meer emotioneel in dan de andere 😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s