Zondagmorgen: Ik heb een tatoeage laten zetten!

Het leven met twee kinderen is toch wat drukker dan ik dacht 😉 sorry voor de vertraging, maar hier het verloop van mijn week en ik moet zeggen dat hij best spannend was.

  • Mijn favoriete foto van vorige week is deze van Lore en Wout. Ik vind deze twee samen zoo schattig en soms voel ik niets als pure frustratie. Ongelooflijk dat ik dit nu al heb. Lore vindt haar kleine broertje enorm schattig, maar hierdoor knuffelt ze hem soms wat te hard. Ze zit continu aan zijn oortjes, neusje, wangen,.. Soms heb ik echt medelijden met het mannetje. Ik moet de hele tijd zeggen dat ze voorzichtig moet zijn of van hem moet afblijven, maar ik wil ook niet dat ze bang krijgt om hem aan te raken. En dan zijn er momenten waar hij het helemaal niet erg vindt en meteen lacht als hij haar ziet. Ik heb bang voor wanneer deze twee samen dingen gaan uitsteken. Daar gaat veel onder één hoedje gespeeld worden, wat vanzelfsprekend zal leiden tot ruzie. Zucht.

IMG_2670

  • Het was vorige week week van de baby bij Lore op school. Ze hadden mij gevraagd om Wout een flesje te geven in haar klasje en ik zei volmondig ‘ja’. Ik hou ervan om te participeren met school en ik ben altijd blij als het lukt met mijn werk. Lore was een klein beetje jaloers dat er zoveel kindjes haar broertje aaiden, maar ze hebben het beiden voor de rest super gedaan. Die dag kwam ook de blogpost Kleine (maar tegelijk grote) groene acties online.
  • Vrijdag had ik een hele dag vrij aangezien het Koningsdag was in Nederland en er stond iets spannends op de planning. Al iets meer dan een jaar zat ik met de gedachte om een tatoeage te laten zetten. Ik heb dit vroeger ook al eens gewild, maar totdat ik iets vond wat ik echt graag wou, wist waar ik het wou hebben en het een significante betekenis voor mij had, ging ik het niet laten doen. Nu blijkt dat ik deze dingen allemaal heb gevonden in het laatste jaar. Vrijdag om 11u zat ik zenuwachtig op een stoel in een tattooshop. Ik beloof dat ik hem jullie laat zien, maar ik wil eerst wachten tot hij helemaal genezen is vooraleer ik er foto’s van neem.

IMG_2702

  • Zaterdag was een heel toffe dag. Overdag gingen we naar vrienden. Wij kunnen altijd heel leuk met hun praten en onze kindjes spelen graag samen. Lore leeft haar eigen daar helemaal uit. Er moet zelfs gelokt worden met een snoepje om haar mee naar huis te krijgen en dan nog… Daarna was het papa-avond, want ik ging met mijn vriendinnen iets eten en  drinken. Terwijl ik dit typ, kan ik zeggen dat mijn buikspieren pijn doen. En niet van het sporten… Het was zo lang geleden dat ik zoveel hardop had gelachen. Het was echt een heel leuke avond. Op de foto ontbreekt helaas één vriendin (even een toiletbezoekje), maar haar plaats werd even opgevuld 😀

482F51D8-5D89-4CD7-B979-C45BEF42152D

  • Jongens, help! Gisterenavond is er een idee ontploft in mijn hoofd voor een nieuw verhaal. Dit kan ik missen als kiespijn aangezien ik nog twee verhalen heb die afgewerkt moeten worden. Iemand ergens een huis in de Ardennen beschikbaar, waar ik een week mag bunkeren met mijn laptop en bakken thee? Oh ja en iemand die ondertussen mijn kindjes opvoedt en mijn uren op de zaak werkt? Nee? Jammer… Gelukkig heb ik deze knapperd die mij altijd doet lachen!

IMG_2750

Spijtig dat het weer wat minder is (het regent bakken water), maar ik ga er gewoon in mee. Ik heb mijn dekentjes, warme sloffen en kaarsen weer boven gehaald. Ik kruip weer op de zetel met mijn boeken en geniet nog even van de laatste winterse trekken.

Liefs,
Stephanie 

1 Comment

  1. Wat een fijne foto’s! En zo spannend van je tattoo, ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Wat goed van de ‘week van de baby’, leuk thema en ook heel leerzaam voor kleine kinderen denk ik . X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s