My 30th birthday wishlist

30. Dertig. 3-0.
Binnen dit en 16 dagen is het zover. Ik verlaat officieel mijn twintiger jaren (maar hopelijk niet mijn wilde haren) en betreed het decennium waarin ik mezelf als een volwassenen beschouw. Maar dat wil niet zeggen dat ik ineens een Dyson stofzuiger op mijn wishlist ga zetten. Nee nee, hij blijft gevuld met dingen die mijn hartje sneller doen slaan.

wishlist 30

  1. Verras me van Sophie Kinsella: Ik hou van haar boeken. Ze zijn zo fijn om te lezen. Ik krijg zo’n boek gemakkelijk uit in een paar dagen en geniet er echt van. Dit is de nieuwste en moet op de één of andere manier in mijn boekenkast belanden.
    -En nu moet het net lukken dat de dag wanneer dit online komt, de dag is dat ik hem vind in de bib (niet gereserveerd)-
  2. Against the current van Marloes De Vries. In de blogpost Zondagmorgen: koorts & illustraties konden jullie al lezen dat ik deze illustratie graag in huis wou en hij blijft nog altijd op mijn wishlist staan. Het lijkt me prachtig om deze in te kaderen en er mezelf elke dag aan te herinneren dat het oké is om niet mee te lopen met de stroming, maar om gewoon jezelf te zijn.
  3. Voor mij van Jojo Moyes. Dit. Jongens, bij het eerste boek heb ik tranen met tuiten geweend. Nu doe ik dit vaker bij een goed boek, maar bij Voor jou heeft Tim mij effectief een half uur in zijn armen moeten nemen tot ik ophield met snikken. Het vervolg, Een leven na jou, rukte mijn ziel in twee en ik kan niet wachten om te zien wat dit boek met mij gaat doen.
  4. Gabor schoenen. Maat 44. In sportschoenen zelfs maat 45. Niet onbegrijpelijk dat shoppen voor schoenen de hel is. Godzijdank gaat onze maatschappij mee met zijn tijd en zijn er tegenwoordig leuke schoenen te vinden in deze maat. Alleen had ik nooit verwacht zoveel toffe tegen te komen van één merk.. Effectief alles op deze foto zou ik willen dragen!
  5. Deze tas van Classic Cover ShopDeze is echt perfect wanneer ik weg ga zonder mijn kroost. Ik kan er mijn portemonnee, telefoon, een klein boekje en een pen in kwijt. Meer heb ik dan niet nodig. Ik vind hem echt super leuk gemaakt en ik heb al een kleine hint aan Tim gegeven. En met kleine hint bedoel ik: ik heb hem duidelijk gezegd dat ik dit wel een leuk cadeau zou vinden voor mijn 30ste verjaardag. Heb ik al gezegd dat subtiliteit niet in mijn woordenboek staat?
  6. En dan is er nog een laatste iets dat op mijn wishlist stond, maar waar geen foto van is. Dat komt namelijk omdat ik mezelf dit cadeau al heb gegeven. Ik wou al meer dan een jaar een tatoeage. Vrijdag, 27 april 2018, heb ik mezelf die gegeven. Hij is zo goed als genezen dus binnenkort neem ik er foto’s van en leg ik in een blogpost uit wat deze tattoo voor mij betekent.

Cadeautjes zijn leuk, maar een lach van mijn kinderen, een kus van mijn man en een knuffel van vrienden betekent altijd meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s