Zondagmorgen: dokters en een kinderfuif

Poeh jongens, wat een week! Twee keer naar de dokter met Wout, weer een verjaardagscadeautje voor mezelf gekocht en een Kinder Folle Fak Fuif. Gelukkig werd het weer wel een heel stuk beter.

  • Maandag hadden we een afspraak bij de kinderarts. Een paar maanden geleden kreeg Wout plotseling eczeem en uitslag. We kregen koemelkallergievoeding. Uiteindelijk ging de uitslag heel langzaam weg. Vorig weekend was het stockbreuk van deze pap dus moesten we terug naar zijn oude (NAN AR 1). Nog geen twee dagen laten stond hij terug vol. Het resultaat was duidelijk. De arts wou toch even bloed trekken om te weten of het ook zichtbaar was in zijn bloed. Hij was echt zo flink, hij gaf geen kik. Gelukkig waren de resultaten negatief, dus waarschijnlijk groeit hij er gewoon uit.
  • De dag daarna kreeg Wout ineens koorts en nog niet zon nen klein beetje. Van dinsdag tot zaterdag heeft hij de hele tijd tussen 38,5 en 39,5 gezeten. Het was zo zielig om te zien. Gelukkig dronk en plaste hij goed, dus mijn ongerustheid was binnen de perken. Op vrijdag zijn we toch maar even langs de dokter gegaan en hij stelde ons gerust dat het een virale infectie was en dat het op zijn einde liep. Ik had ook gesproken met de kinderarts en die zei hetzelfde aangezien er geen infectiecellen in zijn bloed zaten.
  • Dinsdag was het 1 mei, in België de Dag van de arbeid. Toen ik door mijn Instagramfeed scrolde, zag ik dat Mei Plastic Vrij begonnen was. Ik ging dit meteen even opzoeken en besloot mee te doen. Je probeert je plastiek gebruik (zakjes, bakjes, folie,…) zo min mogelijk te maken deze maand en zo hopelijk door te trekken voor de rest van je leven. Het valt perfect samen met mijn blogpost Kleine (maar tegelijk grote) groene acties.

IMG_2762

  • Donderdag heb ik mij ingeschreven voor de workshop Positief werken met de groeimindset.  Het is een avond waar ze kijken wat mijn kernkwaliteiten zijn en waarin ik mezelf en mijn talenten onder de loep neem. Ik besloot om mezelf dit cadeau te geven (voor mijn aankomende 30ste verjaardag) en heb mij ingeschreven. Ik ben heel benieuwd!
  • Door het terug beginnen met werken, schoot het lezen er wat over. Wat ik best vervelend vind, aangezien dit mij echt ontspant. Gelukkig heb ik het nu weer opgepikt. Ik had mij begin dit jaar aangesloten bij Goodreads. Mijn doel voor dit jaar was 24 boeken (geen idee of ik er meer zou lezen aangezien ik nu twee koters heb) en ik zit nu op 16. Dus al goed op weg 🙂
  • Gisteren was het Kinder Folle Fak Fuif bij ons in de buurt. We hadden beloofd aan Lore om te gaan en aangezien het mooi weer was, besloten we Wout ook mee te nemen. Hij begon een klein beetje beter te worden en wat buitenlucht kon zeker geen kwaad. Lore heeft leuk gespeeld op de springkastelen, gedanst op K3 muziek, ijsjes gegeten en is gesminkt geweest als een prinses. We zijn niet lang gebleven aangezien Wout zich toch niet optimaal voelde. Gelukkig kon er wel nog een fotootje af, samen met papa.

IMG_2818

  • Wout heeft deze nacht echt slecht geslapen. Tim en ik zijn er zeker tien keren (afwisselend) uit gemoeten om hem zijn tutje te geven. Hij was heel onrustig en bleef maar hoesten. We gaan vandaag lekker thuis de barbecue aansteken, wat waterspelletjes doen met Lore en genieten van deze zomerse dag, terwijl Wout wat bijslaapt. Wat zijn jullie plannen?

Ik zat gisteren te kijken naar herbruikbare wattenschijfjes. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben serieus aan het overwegen om deze te kopen. Het zou beter voor het milieu zijn én voor mijn portemonnee. Er gaan bij mij toch zeker 2 tot 3 wattenschijfjes per dag door.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s