Zondagmorgen: Het slechtste idee ooit.

Deze week had ik een geweldig slecht idee, vervloekte ik onze maxi-cosi, was het wel 100 graden en werd de week afgerond met kralen.

 • Deze week heb ik twee nieuwe boeken gekocht: Neem een geit van Claudia De Breij en Wat belangrijk is van J.K. Rowling. Maakt helemaal niet uit dat ik nog halverwege twee andere boeken ben.. En om eerlijk te zijn, word ik daar wat kriebelig van dus ik ga er dit weekend zeker één uitlezen.
 • Woensdag was… een uitdaging. Het voelde voor mij alsof ik 100 boodschappen deed met 100 kinderen terwijl het 100 graden was. Mijn to-do lijst was serieus lang en gelukkig besloten mijn kindjes om die dag engeltjes te zijn. Maar god, wat heb ik een hekel aan die maxi-cosi. Auto in, auto uit. Wielen erin, wielen eruit. Bots tegen de muur… Ik weet dat ik van elk moment moet genieten nu ze zo klein zijn, maar wanneer ik dat ding kan weg doen, ben ik een gelukkige vrouw!
 • Lore is volgende maand jarig. Ze wil al een tijd een trampoline dus dat zijn we donderdag gaan kopen. Het leek ons een goed idee om dit te doen op Hemelvaart.. bij Vancranenbroek… SLECHTSTE IDEE OOIT. Ook al waren we er meteen toen het open ging, het was té druk. Er was geen parkeerplaats meer, mensen stonden te dringen om binnen te geraken en toen we buiten kwamen stond er vijf man op mijn karretje te wachten. Maar momenteel ligt er een trampoline verborgen in de kelder.  Mission accomplished.

32594127_10155694281914385_2556529542927745024_n

 • Zaterdag had Tim een rugbywedstrijd en gingen Lore en ik samen met vrienden naar de Plopshow in Hasselt. Ik stond eerlijk gezegd versteld hoeveel mensen er waren. Maar het was een heel leuke show gevuld met een goed verhaal, leuke liedjes en de zaal bood genoeg ruimte voor de kids om te dansen. Helaas eindigde het in een klein mineur. We reden thuis de oprit uit en Lore besloot om de Plopkoeken die ze hadden gekregen er terug uit te gooien… En helaas was het dan ook nog niet onze auto! Gelukkig ging het gemakkelijk uit de zetels.
 • Vandaag is het moederdag. Ik werd gewekt met een dikke knuffel en de mededeling dat er een cadeautje op mij lag te wachten. Ik kreeg een zelfgemaakte ketting (die vandaag natuurlijk de hele dag wordt gedragen), een prachtig opgedragen versje en een dikke kus. En hoewel het moederdag is, heb ik helaas nog een immense berg was en strijk weg te werken.

Hebben jullie moederdag gevierd? Hebben jullie ook iets leuks gekregen of gegeven?

Liefs,
Stephanie 

BewarenBewarenBewarenBewaren

1 Comment

 1. Hier helaas geen knutselwerkjes meer 😆 (Zijn de beste cadeaus, geniet ervan) maar wel dikke knuffels, bloemetje en ijsmuntjes (ook lief hè).
  Die was en strijk herken ik wel (helaas). Het gaat gewoon door….ook op moederdag 😉.
  Fijne dag nog.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s