Winactie: Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh

Maakt het mee: win ik van Boekboetiek het boek Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh, heb ik hem in tussentijd zelf al besteld (ik win echt nooit iets, dus ik ging er van uit dat dit nu ook zo was). Ik kon de bestelling niet meer annuleren en nu vind ik het te stom om dezelfde boeken te hebben. Dus… heb ik besloten om mijn eigen exemplaar weg te geven.

Ik doe zelf niets liever dan ergens op het strand (in de schaduw wel te verstaan), op een terras of een balkon, te zitten met een glas cava en heerlijk een boek lezen. Het eerste wat ik denk wanneer ik denk aan inpakken is: welke boeken ga ik meenemen? En ja ik hoor je al zeggen “Neem toch een e-reader, dan heb je minder om mee te zeulen.” Je hebt gelijk, maar ik houd nog steeds enorm van het gevoel van een boek. Maar oké, een e-reader lijkt mij soms wel handig wanneer ik niet zeker ben of ik een boek leuk vind, maar het toch wil lezen zonder de hoofdprijs te betalen. Misschien iets voor op mijn kerstlijstje? 😉

Ik ben volop bezig in dit boek, Zeven perfecte dagen, en het leest zalig weg. Ik kan nog niet meer info over de inhoud geven, want ik ben hem zelf nog aan het verslinden, maar dit is de flaptekst:

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.
Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.
Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.
En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

1

 

Wil jij dit boek winnen? Laat dan een comment achter onder deze blogpost of op Facebook waarom je dit boek graag wilt winnen en/of je op vakantie gaat en naar waar. Vrijdag, 13 juli 2018, maak ik de winnaar bekend. En dan hoop ik dat je hem nog lekker kunt lezen in de zomerdagen of wanneer je op vakantie.

7 Comments

 1. Hey Stéphanie. Super dat je dit boek weggeeft.
  Bij het lezen van de flap kan ik alleen maar denken 😱😱😱😱. Waarom?? Wat?? Helaas weet ik hoe het voelt om de liefde van je leven te verliezen 😥….
  Wij zijn net terug van vakantie maar er is zeker nog tijd genoeg om dit prachtige verhaal te verslinden ❤.

  Groetjes, Inge

  Liked by 1 persoon

 2. Aan de start van m’n vakantieperiode zou een boek winnen ideaal zijn (op vrijdag de 13e dan nog wel)! Meer dan halfweg 2018 is er van het voornemen om meer tijd te maken voor boeken nog niet veel in huis gekomen… Dit boek leest volgens mij vlot, perfect dus mee te starten!

  Like

 3. Oh, lijkt mij het ideale wegdroomboek voor op een ligstoel in Turkije. Toevallig dat ik zondag 15 juli richting Belek vertrek! 😁 Ik heb er nog wel een plaatsje voor in m’n handbagage!!

  Liked by 1 persoon

 4. De winnaar is bekend. Het is iemand geworden die gereageerd had onder mijn Facebook-post. Hij is door een eerlijke hand (aka een lozingsprogramma van internet :D) gekozen. Blijf zeker kijken op mijn blog, want er komen nog meer winacties aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s