Life update

Hey, weet je nog wie ik ben? Het is alweer een hele tijd geleden. Ik vond het daarom weer eens tijd voor een life update.

Dit is helaas het laatste weekend van ons verlof. De eerste week zijn we naar Westende geweest. We hadden prachtig weer (rond de 25 graden en zon) en logeerde bij Holiday Suites. ย Het was een soort hotel met enkel appartementen. Buiten was een kleine speeltuin, frituur/bakker, er was zelfs animatie voor de kinderen en het was maar tien minuten wandelen naar het strand. We hebben echt genoten. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer terug, maar dan iets langer.

Lore Westende

Onze Wout is deze week 6 maanden oud geworden. Wat vliegt de tijd! Sinds vorige week rolt hij zich om en begint hij een eerste tandje te krijgen. Het is een heerlijk, vrolijk mannetje (wanneer hij geen verlatingsangst heeft) en iedereen krijgt een grote glimlach. Lore is begin juni 4 jaar geworden en soms voelt het alsof ze 14 is. Ze lijkt ineens zo ‘volwassen’. Ze gaat alleen naar het toilet, helpt uit haar eigen met Wout (mondje afvegen, tutje geven, troosten), praat in zinnen en met termen waarvan ik echt perplex sta en heeft de magische kracht gevonden om haar vader rond haar vinger te winden. Stop de tijd!

Meest bijgebleven boeken van de laatste tijd: Hou me vast van Lori Nelson Spielman, Grote kleine leugens van Liane Moriarty en Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh. Dus voor wie nog een boek zoekt om lekker mee buiten te liggen, deze zijn aan te reden.

Iets droeviger nieuws.. Mijn grootmoeder is eind juni overleden. Het was heel onverwacht, maar gelukkig heeft ze niet afgezien en met de leeftijd van (bijna) 86, heeft ze een mooi leven gehad. Door haar dood ben ik begonnen aan een blogpost over mijn grootouders. Ik ben de laatste foto’s aan het zoeken en dan zal hij snel online komen.

Naamloos

Life as a working mom.. Hoewel ik de overstap van 1 naar 2 makkelijker vind, dan van 0 naar 1, merk ik wel dat ik prioriteiten moet stellen. Mijn leven is een heel stuk drukker geworden en ik moet echt kijken hoe ik mijn tijd verdeel. Ik merkte dat ik teveel ballen in de lucht probeerde te houden (moeder van twee kinderen, 28 uren werken, sporten, deze blog, een boek schrijven, mijn vriendschappen onderhouden,..). Ik wist dat ik dit niet lang kon volhouden. Daarom dat het hier ook wat rustiger is. Mijn gezin, mijn werk en gezondheid (die zwangerschapskilo’s moeten er echt af) staan op nummer 1. De rest gebeurd wanneer ik er de tijd voor kan/wil vrijmaken. Het klinkt misschien wat cru, maar ik weet dat het maar voor een paar jaren is. Binnen 2 jaren gaat Wout naar school en heb ik anderhalve dag bij om iets meer voor mezelf te doen.

Wout plopsaland

De laatste week van onze vakantie hebben we aan ons huis gewerkt. We hebben de living en hal geverfd en compleet anders ingedeeld. Overal in huis stond wel iets van speelgoed, we vonden de indeling en meubels niet bij ons passen, dus we gingen aan het werk. En met ‘we’ bedoel ik Tim. Hij deed al het verfwerk en het sleuren met meubels. Ik zorgde ervoor dat onze kids geรซntertaind werden. Het enige kleine minpunt was dat het de hele week meer dan 30 graden was. Na vier dagen zwoegen is het eindelijk af en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Ik geniet er echt van. We hebben voor de kinderen een grote speelhoek gemaakt. Al het speelgoed staat nu in 1 gedeelte van het huis. Ze mogen er overal mee spelen, maar op het einde van de dag gaat alles terug naar daar en hebben wij ons huis terug.

Renovatie kinderhoek eindRenovatie living

En hoe hebben jullie de hittegolf overleefd? Fijn om te horen dat Lommel de warmste plaats was… niet. Ik zag daarstraks een IG-post waarin iemand zei uit te kijken naar de herfst. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik hier ook een beetje naar uitkijk. Zeker met ons nieuwe knusse woonkamer.

 

4 Comments

  1. Innige deelneming met het verlies van je grootmoeder ๐Ÿ˜”

    Hoe schattig is Wout op die foto ๐Ÿ˜… ik herken er ook weer helemaal Tim in precies. Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad! ๐Ÿ˜Š En jullie woonkamer ziet er echt heel mooi uit, amaai! Veel werk gehad. Knap gedaan ๐Ÿ˜Š x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s